Capture One Pro 20 (Fujifilm)

149.00

Με τα σωστά εργαλεία μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Το Capture One είναι ένα ισχυρό και διασθητικό software που έχει δημιουργηθεί γιά κάθε φωτογράφο που θέλει τον απόλυτο έλεγχο. Η εμπειρία επεξεργασίας των φωτογραφιών σας είναι πιο ομαλή και ακριβής από ποτέ.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά:

  • Επεξεργασία εικόνων (Exposure, contrast, saturation)
  • Ρύθμιση των levels και curves
  • Προσθήκη έτοιμων styles
  • Δυνατότητα προσθήκης layer για μεγαλύτερο έλεγχο
  • Οργάνωση των εικόνων με καταλόγους και περιόδους σύνδεσης (Sessions)
  • Φιλτράρισμα των λήψεων για γρήγορη ταξινόμηση
  • Συντομεύσεις πληκτρολογίου
  • Ρύθμιση χρωμάτων
  • Επιλογή προφίλ φακών
  • Αναβαθμισμένος αλγόριθμος για μείωση θορύβου στις εικόνες σας.
Ενημέρωση αλλαγής τιμής
Κωδικός προϊόντος: CO-88200035 Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Φτιαγμένο για απίστευτες φωτογραφίες. Φτιαγμένο για σένα.

Με τα σωστά εργαλεία μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Το Capture One είναι ένα ισχυρό και διασθητικό software που έχει δημιουργηθεί γιά κάθε φωτογράφο που θέλει τον απόλυτο έλεγχο. Η εμπειρία επεξεργασίας των φωτογραφιών σας είναι πιο ομαλή και ακριβής από ποτέ.

Έξυπνο interface

Επεξεργαστείτε τις εικόνες πιο γρήγορα.

Εργαστείτε πιο αποτελεσματικά σχεδιάζοντας τη ροή εργασίας που σας ταιριάζει. Διαμορφώστε τα εργαλεία οπουδήποτε θέλετε και προγραμματίστε συντομεύσεις πληκτρολογίου για ταχύτερη εργασία χάρη στον πλήρως προσαρμόσιμο χώρο εργασίας.

Εργαλεία οργάνωσης

Γρήγορος έλεγχος των αρχείων σας.

Διατηρήστε απλή τη διαχείριση αρχείων. Επιλέξτε ανάμεσα στις περιόδους σύνδεσης (Sessions) και τους καταλόγους (Catalogs) για να οργανώσετε αρχεία με βάση θέματα ή έργα, καθώς και να διαλέξετε και να ταξινομήσετε φωτογραφίες γρήγορα, χάρη στα έξυπνα εργαλεία οργάνωσης.

Tethered capture

Λήψη εικόνων απευθείας από τον υπολογιστή σας.

Δείτε ζωντανά τις εικόνες σας πραγματοποιώντας τη λήψη απευθείας από τον υπολογιστή σας. Το Capture One είναι η πιο γρήγορη και αξιόπιστη λύση για απευθείας προεπισκόπηση των λήψεων σας.

Ευρεία υποστήριξη

Με το Capture One μπορείτε να επεξεργαστείτε τις εικόνες σας από όλες τις φωτογραγικές μηχανές,
όπως Canon, Nikon, Sony, Fujifilm και άλλες.

Επεξεργασία εικόνων

Το Capture One έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την επίτευξη της ανώτερης ποιότητας των εικόνων σας. Κάθε εργαλείο που διαθέτει, σας επιτρέπει τον πλήρη έλεγχο των RAW αρχείων καθ’όλη την διάρκεια της επεξεργασίας.

Έκθεση, κοντράστ και κορεσμός

Πραγματοποιήστε βασικές επεξεργασίες των εικόνων με έξυπνα εργαλεία. Οι ρυθμίσεις αντίθεσης προστατεύουν τον κορεσμό και τις μεταβάσεις των χρωμάτων, οι ρυθμίσεις φωτεινότητας προστατεύουν τις φωτεινές περιοχές και ο κορεσμός προστατεύει τα χρώματα από το κάψιμο.

Υψηλό Δυναμικό Εύρος (HDR)

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της αντίθεσης και του τόνου με το εργαλείο High Dynamic Range. Ανακτήστε τα φωτεινά σημεία, ενισχύστε τις σκιές, σκουρύνετε το μαύρο ή ενισχύστε τις φωτεινότερες περιοχές των φωτογραφιών σας – όλα σε ένα εργαλείο.

Επίπεδα & Καμπύλες

Εκτός από το τυπικό εργαλείο levels, καμπύλη RGB και τις καμπύλες μεμονωμένων καναλιών (Κόκκινο, Πράσινο και Μπλε) το Capture One διαθέτει και μία καμπύλη Luma, που ελέγχει αποτελεσματικά την φωτεινότητα χωρίς να επηρεάζει την απόχρωση και τον κορεσμό.

Ευκρίνεια & Δομή 

Προσθέστε διαύγεια και δομή (clarity & structure) για να ενισχύσετε τον αντίκτυπο της εικόνας σας διατηρώντας παράλληλα τις λεπτομέριες στις σκιές και στα φωτεινά σημεία. Το Capture One διαθέτει 4 μεθόδους προσθήκης Διαύγειας για κάθε διαφορετικό σενάριο.

Προσαρμοσμένα Στυλ

Προσθέστε το αγαπημένο σας στυλ στις εικόνες σας. Ένα προ-σχεδιασμένο εύρος προσαρμογών μπορεί να εφαρμοστεί με λίγα κλικ χρησιμοποιώντας τα στυλ και τις προεπιλογές (styles & presets). Διαλέξτε από τα έτοιμα πακέτα στυλ, δημιουργήστε τα δικά σας ή εγκαταστήστε πακέτα τρίτων δημιουργών.

Layers

Για ακριβέστερο έλεγχο, όλα τα εργαλεία του Capture One μπορούν να εφαρμοστούν πάνω σε layers. Εφαρμόστε έως και 16 layers και χρησιμοποιήστε διαφορετικές επιλογές πινέλου για ακριβή κάλυψη. Ελέγξτε τον αντίκτυπο των προσαρμογών σας αλλάζοντας την αδιαφάνεια του layer.

Radial Gradient

Με τις ακτινωτές μάσκες μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μία κυκλική μάσκα με απαλές γωνίες. Εφαρμόστε ένα βινιετάρισμα στην εικόνα, δημιουργήστε custom εφέ ή βελτιώστε την εστίαση.

Linear Gradient

Αποκτήστε περισσότερη ακρίβεια κατά την επεξεργασία της εικόνας σας, χρησιμοποιώντας τις μάσκες Gradient. Προσαρμόστε το μέγεθος, το σχήμα και τη συμμετρία των μασκών με λίγα μόνο κλικ και χρησιμοποιήστε τις για να δημιοργήσετε ομαλά και ρεαλιστικά εφέ.

Μάσκα Φωτεινότητας

Δημιουργήστε μάσκες όπως ποτέ άλλοτε. Οι μάσκες φωτεινότητας (Luminosity Masks) σας επιτρέπουν να περιορίσετε οποιαδήποτε προσαρμογή σε ένα επιλεγμένο έυρος φωτεινότητας. Για παράδειγμα, χρησιμοποιήστε τις μάσκες για να εστιάσετε σε μία συγκεκριμένη σκιά μόνο στα πιο σκοτεινά σημεία της ή προσθέστε ευκρίνεια σε ένα μόνο μέρος της εικόνας.

Εργαλεία Healing & Cloning

Θέλετε να αφαιρέσετε ανεπιθύμητα στοιχεία από τις εικόνες σας; Τα εργαλεία Heal & Clone, σας επιτρέπουν να προσαρμόσετε συγκεκριμένα σημεία της εικόνας σας, προσθέτοντας ένα νέο Layer. Ενώ το εργαλείο Heal συνδυάζεται αρμονικά με το περιβάλλον γύρο από το σημείο που επιλέξαμε, το εργαλείο Clone κλωνοποιεί συγκεκριμένα την περιοχή και την αντιγράφει αυτή καθ’αυτή.

Μάσκες Feather & Refine

Απλοποιήστε την εξομάλυνση σκιών κατά τη διάρκεια επεξεργασίας με τη λειτουργία Feather Mask. H λειτουργία Refine Edge σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε με ακρίβεια τη μάσκα σας. Δημιουργήστε μία καθαρή και ρυθμιζόμενη μάσκα για πολλές χρήσεις όπως για παράδειγμα επιλέγοντας τα μαλλιά σε ένα φόντο. Χρησιμοποιήστε παράλληλα και τη βελτιωμένη λειτουργία αυτόματης μάσκας (Auto Mask) και αποκτήστε την απόλυτη ακρίβεια.

Μάσκα Grey Scale

Οπτικοποιήστε τη μάσκα σας χωρίς να αποσπάτε η προσοχή σας στην εικόνα μεταβαίνοντας σε λειτουργία Grey Scale. Οι χαμένες περιοχές της μάσκας σας είναι πλέον εύκολα προσβάσιμες και μπορείτε να τις διορθώσετε με ακρίβεια.

Οργανώστε σωστά τις φωτογραφίες σας

Η διαχείριση των φωτογραφιών είναι πολύ σημαντική για κάθε φωτογράφο, είτε πρόκειται για τη διαχείριση των εικόνων από μεμονωμένες καθημερινές εργασίες ή μεγάλες συλλογές με χιλιάδες εικόνες. Το Capture One προσφέρει εργαλεία και λύσεις για κάθε διαφορετικού τύπου φωτογράφο, καθιστώντας τη διαχείριση των εικόνων και των φακέλων μία απλή εργασία, εύκολη και αποτελεσματική.

Catalogs & Sessions

Είτε θέλετε να διαχεριστείτε μικρότερες καθημερινές εργασίες είτε κάποια μεγάλη συλλογή εικόνων είτε ακόμα και ένα αυτόνομο εργαλείο επεξεργασίας φωτογραφιών, το Capture One διαθέτει πανίσχυρη ροή εργασίας που θα ταιριάξει απόλυτα στον τρόπο που λειτουργείτε. Τα Session έχουν σχεδιαστεί για τις περισσότερο καθημερινές εργασίες, ενώ τα Catalogs για μεγάλες συλλογές εικόνων ενώ παράλληλα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Capture One ως ένα αυτόνομο εργαλείο επεξεργασίας εικόνων.

Process Recipes

Επιταχύνετε απόλυτα τη διαδικασία εξόδου (Export). Εξαγάγετε διαφορετικά φορμά και μεγέθη ταυτόχρονα με το εργαλείο Process Recipes. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προετοιμάσετε τις εικόνες σας για εξαγωγή σε μία ιστοσελίδα, στο Instagram ή σε κάποιο εκτυπωτή – όλα σε μία εξαγωγή! Οι επιλογές που περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων κατά τη διαδικασία εξαγωγής (Export) είναι η προσθήκη υδατογραφημάτων, παράβλεψη περικοπής (Ignore Crop), ευκρίνεια εξόδου (Sharpen for Output) και πολλά άλλα.

Επιλέξτε και αξιολογήστε

Ταξινομήστε τις εικόνες σας αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τα εργαλεία αξιολόγησης (rating), εργαλείο χρωματικών ετικετών (Color Tagging) και οργάνωσης εικόνων εντός του Session ή Catalog. Επιπλέον, ενεργοποιήστε τη ρύθμιση “εναλλαγή στο επόμενο” (Switch to Next) για να μεταβείτε αυτόματα στην επόμενη φωτογραφία όταν αξιολογείτε ή προσθέτετε ετικέτα, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο κατά την επεξεργασία μεγάλων project.

Φίλτρα και Έξυπνα Άλμπουμ

Φιλτράρετε τις εικόνες σας ή αποθηκεύστε τα φίλτρα σας ώς “Έξυπνο Αλμπουμ” (Smart Album) αξιοποιώντας ένα ευρύ φάσμα κριτιρίων για να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα σας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να βρείτε μία φωτογραφία που την έχετε αξιολογήσει ως 5 αστέρων, είτε ένα κάθετο πορτραίτο φωτογραφημένο με φακό 50mm και πολλά άλλα στη τρέχουσα συλλογή σας.

Λέξεις-Κλειδιά

Προσθέστε ή καταργείστε λέξεις-κλειδιά (keyword) από πολλές εικόνας μαζί, με μόνο ένα κλικ. Δημιουργήστε πολλές διαφοτερικές βιβλιοθήκες για να διαχειριστείτε διαφορετικές λίστες με ευκολία, καθιστώντας τη πληκτρολόγηση λέξεων-κλειδιά αναπόσπαστο μέρος της ροής εργασιών διαχείρισης των εικόνων σας..

Αρχεία PSD

Το Capture One υποστήρίζει πλήρως τις λειτουργίες των αρχείων PSD, παρέχοντας απόλυτο έλεγχο στη ροή επεξεργασίας των εικόνων σας.

Συμβατότητα

Το Capture One επιτρέπει την εισαγωγή καταλόγων (Catalogs) από επιλεγμένα τρίτα προγράμματα επεξεργασίας διευκολύνοντας έτσι την αλλαγή προγραμμάτων, διατηρώντας παράλληλα τις δομές των φακέλων και τις προσαρμογές που έχει υποστεί η εικόνα σας .

Ροή εργασίας και Απόδοση

Από προσαρμόσιμα εργαλεία και συντομεύσεις πληκτρολογίου, έως την επιτάχυνση των γραφικών και άμεσο tethering, το Capture One είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να ελαχιστοποιεί τον φόρτο εργασίας και παράλληλα να μεγιστοποιεί την αποδοτικότητα σας. Σχεδιάστε τον δικό σας χώρο εργασίας και απογειώστε την δημιουργικότητα σας.

Απομακρυσμένη Προβολή 

Η λειτουργία Tethering του Capture One, είναι γρήγορη, ευέλικτη και αξιόπιστη, για εκείνες τις εργασίες όπου η ταχύτητα και η ακρίβεια είναι σημαντικοί παράγοντες, καθιστώντας το πρόγραμμα ως το κορυφαίο της αγοράς ως προς τη συγκεκριμένη λειτουργία. Πραγματοποιήστε λήψεις και προβάλετε τες άμεσα στην οθόνη του υπολογιστή σας – με ή χωρίς άμεσες ρυθμίσεις! Ενεργοποιήστε τη ζωντανή προβολή (Live View) και δείτε το θέμα σας ζωντανά στο μόνιτορ, ιδανικό για στατικές λήψεις.

Ροή Εργασίας

Προσαρμόστε το πρόγραμμα για να ταιριάζει στη ροή εργασίας σας – τα εργαλεία (tools), το πρόγραμμα προβολής (Image Viewer), οι μικρογραφίες και τα εικονίδια μπορούν να κρυφτούν, να μετακινηθούν ή να αλλάξουν το μέγεθος τους για να διευκολύνετε την εργασία σας. Επιπλέον, το Capture One έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε η πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία να είναι πιο εύκολη απο ποτέ – καρφιτσώστε τα αγαπημένα σας εργαλεία στην κορυφή για άμεση πρόσβαση και αποκτήστε την ευελιξία που δεν είχατε ποτέ στον παρελθόν.

Tokens

Τα πεδία κειμένου για την ονομασία, τον προορισμό και άλλες εισόδους όπως το υδατογράφημα, παρέχουν την επιλογή χρήσης “Token”. Αντί για στατικό και χειροκίνητα γραμμένο κείμενο, τα Tokens είναι δυναμικά και θα αλλάξουν σύμφωνα με τις πληροφορίες στις οποίες δεσμεύονται. Για παράδειγμα, το “ISO – Token” θα χρησιμοποιήσει τη τιμή ISO κάθε μεμονωμένης εικόνας ως είσοδο. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα φακέλους, να μετονομάζετε ή να προσθέτετε υδατογραφήματα στις εικόνες σας με δυναμικές πληροφορίες που αλλάζουν αυτόματα για να ταιριάζουν με κάθε εικόνα, βελτιστοποιώντας σημαντικά τη ροή εργασίας σας.

Συντομεύσεις πληκτρολογίου

Επεξεργαστείτε και οργανώστε πιο γρήγορα τις εικόνες σας, με μία εκτεταμένη βιβλιοθήκη συντομεύσεων πληκτρολογίου (Keyboard Shortcuts) και προσαρμόστε τα περαιτέρω και σύμφωνα με τις ανάγκες σας για να δημιουργήσετε την ιδανική ροή εργασίας.

Προσθέστε Υπενθυμίσεις

Σχολιάστε ή προσθέστε memo και χειρόγραφες σημειώσεις ή σχέδια στις εικόνες σας. Χρησιμοποιήστε τα για να θυμηθείτε τι σας εντυπωσίασε τη στιγμή της λήψης ή κατά τη διάρκεια επεξεργασίας ή απλά μία υπενθύμιση για τον εαυτό σας αργότερα!

Συμπεριλάβετε τους σχολιασμούς στο εξαγόμενο αρχείο PSD ως ξεχωριστό Layer για την ιδανική ευελιξία.

Αντιγραφή Ρυθμίσεων Προσαρμογών

Καθώς εργάζεστε στο ίδιο Project, εξοικονομήστε χρόνο αντιγράφοντας τις ρυθμίσεις από μία εικόνα στην άλλη. Αντιγράψτε όλες τις προσαρμογές που κάνατε ή μόνο κάποιες συγκεκριμένες, όλα τα εργαλεία ή αυτά της επιλογής σας μέσα από τον πίνακα προσαρμογών (Adjustment Clipboard).

Επιτάχυνση Γραφικών

Η επιτάχυνση των γραφικών (OpenCL) χρησιμοποιεί την ισχύ της κάρτας γραφικών (GPU), προσφέροντας ομαλότερη εμπειρία και υψηλότερη απόδοση κατά τη διαδικασία επεξεργασίας των εικόνων σας. Επιταχύνετε τη ροή εργασίας σας από την αρχή έως το τέλος.

Επεξεργασία Χρώματος

Το Capture One είναι γνωστό για τον εξαιρετικό χειρισμό που προσφέρει κατά τη διαδικασία επεξεργασίας χρωμάτων. Χάρη στο προσαρμοσμένο προφίλ φωτογραφικών μηχανών, κάθε αρχείο RAW είναι ορατό απευθείας από τη κάμερα. Είτε αναζητείτε δημιουργικά εργαλεία βαθμολόγησης χρωμάτων είτε θέλετε να αποδώσετε ρεαλιστικά και φυσικά χρώματα στις εικόνες σας, το Capture One παρέχει τα πιο ισχυρά και ακριβείς εργαλεία για να επιταχύνετε το όραμα σας.

Βασικός Επεξεργαστής Χρωμάτων

Επεξεργαστείτε έυκολα και γρήγορα τα χρώματα με το διαισθητικό εργαλείο “Basic Color Editor”. Κάντε κλικ σε οποιαδήποτε σημείο της φωτογραφίας και σύρετε για να ρυθμίσετε την απόχρωση, τον κορεσμό και την φωτεινότητα οποιουδήποτε χρώματος.

Προηγμένος επεξεργαστής χρωμάτων

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο των χρωμάτων σας με το εργαλείο Advanced Color Editor. Ορίστε το χρωματικό εύρος για να ρυθμίσετε την απόχρωση, τον κορεσμό και τη φωτεινότητα, με απόλυτη ακρίβεια.

Απευθείας από τη μηχανή σας

Εξασφαλίστε απαράμιλλη ακρίβεια χρώματος απευθείας από τη κάμερα, χάρη στα προσαρμόσιμα χρωματικά προφίλ για όλες τις γνωστές μάρκες φωτογραφικών μηχανών. Έτσι, σας δίνεται η καλύτερη αφετηρία για περαιτέρω προσαρμογές σε οποιοδήποτε αρχείο RAW.

Ισορροπία Χρωμάτων

Το διασθητικό εργαλείο ισορροπίας χρωμάτων (Color balance tool), καθιστά τη ταξινόμηση ακρίβειας χρωμάτων ανώδυνη ενώ παράλληλα σας δίνεται η δυνατότητα να προσαρμόσετε την απόχρωση και τη φωτεινότητα ξεχωριστά για τις σκιές, τις μεσαίες αποχρώσεις και τα λευκά (Highlights).

Επεξεργασία χρώματος δέρματος 

Ομαλοποιήστε τις αποχρώσεις του δέρματος χωρίς την ανάγκη σύνθετης χρωματικής επεξεργασίας με τρείς ρυθμιστές – Απόχρωση, Κορεσμό και Φωτεινότητα. Εφαρμόστε τα ως τοπική προσαρμογή (Local Adjustment) για μέγιστο έλεγχο.

Black & White

Το ασπρόμαυρο εργαλείο στο Capture One, σας δίνει πλήρη δημιουργικό έλεγχο στη διαδικασία μετατροπής, ελαχιστοποιώντας ταυτόχρονα την ένταση του θορύβου (noise) για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Λεπτομέρειες και προφίλ φακών

Με την ποιότητα εικόνας ως τον κύριο και βασικό παράγοντα, το Capture One αναπτύχθηκε για να μεγιστοποιήσει την ποιότητα εξόδου κάθε αρχείου RAW, παρέχοντας το υψηλότερο δυνατό επίπεδο λεπτομερειών. Κάθε υποστηριζόμενος φακός εφαρμόζει ένα προσαρμοσμένο προφίλ, παρέχοντας ακριβή εργαλεία για την ελαχιστοποίηση της παραμόρφωσης και της ποιότητας φωτισμού.

Οξύτητα

Τα εκτεταμένα εργαλεία όξυνσης (Sharpening Tool) παρέχουν πλήρη έλεγχο από τη διαχείριση του Amount έως και του Halo Suppresssion. Επιπλέον, μέσω της πρόσθετης ακρίβειας διασφαλίζετε ότι οι εικόνες σας φαίνονται καλύτερα, ανεξάρτητα από το μέγεθος.

Μείωση Θορύβου 

Η μείωση θορύβου (Noise reduction) ως ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά του Capture One, εξαρτόμενη τόσο απο το μοντέλο της κάμερας αλλά και την ευαισθησία του σένσορα (ISO), παρέχει το καθαρότερο δυνατό αποτέλεσμα. Διατηρήστε τα χρώματα και τις λεπτομέρειες καθώς φωτογραφίζετε σε υψηλές ευαισθησίες (ISO) και ξεκινήστε με την επεξεργασία των εικόνων σας έχοντας βελτιωμένη φωτογραφία, πρωτού καν αρχίσετε!

Έλεγχος Εξόδου 

Η επεξεργασία εικόνων για μεγάλες εκτυπώσεις είναι τελείως διαφορετική από αυτή για χρήση σε κοινωνικά δίκτυα. Το Capture One επιτρέπει ανεξάρτητα Process Recipes αποθηκεύοντας διαφορετικές ρυθμίσεις για να επιτύχετε εύκολα το επιθυμητό αποτέλεσμα, με μόνο ένα κλικ. Το κάθε ένα από τα Recipes μπορεί να έχει διαφορετικό μέγεθος εικόνας, προφίλ ICC και ευκρίνεια μεταξύ άλλων ρυθμίσεων. Το εργαλείο Output Proofing σας επιτρέπει να διακρίνετε γρήγορα την τελική εικόνα κάθε Recipe χωρίς να χρειάζεται να επεξεργαστείτε πρώτα την εικόνα σας και χάσετε χρόνο.

Αναλογικό φίλτρο

Προσωμειώστε μία αναλογική αίσθηση στις εικόνες σας προσθέτοντας στις εικόνας σας το φίλτρο Film Grain, επιλέγοντας μεταξύ 6 διαφορετικών τύπων κόκκου. Αλλάξτε την επίδραση (Impact) και την ευκρίνεια (Granularity) για μέγιστο έλεγχο του τελικού αποτελέσματος.

Moiré

Η διαχείριση δύσκολων προτύπων με αποτέλεσμα το Moire έγινε απλή και εύκολη. Εφαρμόστε ως τοπική εφαρμογή για μέγιστο έλεγχο.

Διορθώσεις Σφαλμάτων Φακών 

Διορθώστε τις παραμορφώσεις και τη χρωματική εκτροπή καθώς και τη φωτεινότητα και την ευκρίνεια, μέσα από την εκτεταμένη βιβλιοθήκη προφίλ φακών του Capture One είτε απευθείας από το προφίλ του κατασκευαστή.

Keystone

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Keystone για να ισιώσετε κάθετες ή οριζόντιες γραμμές – ή ακόμα και τα δύο!

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου  300+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 48ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής 15,00€ εκτός και εάν η παράδοση γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα στης ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός Νομού Θεσσαλονίκης μόνο)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά στα ωράρια λειτουργίας μας, από το κατάστημά μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.