Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της παραγγελίας σας με τους εξής εναλλακτικούς τρόπους:

1. Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς portal της Τράπεζας Πειραιώς. Επιλέγοντας την Πληρωμή με Τραπεζική Κάρτα, θα ανακατευθυνθείτε στον ασφαλές ιστότοπο της τράπεζας Πειραιώς, όπου και θα συμπληρώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η εταιρία μας δεν αποθηκεύει για κανένα λόγο τα δεδομένα τα οποία προστατεύονται από ισχυρή κρυπτογράφηση.

Μπορείτε επίσης να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω του Paypal σας λογαριασμού.

2. Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (μέθοδος αντικαταβολής)


Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας. Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα, και για δέματα που τόσο το Πραγματικό Βάρος όσο και το Ογκομετρικό Βάρος τους αποστολής είναι κάτω από 6kg. Η μέθοδος αυτή επιβαρύνεται με μία μικρή εξτρά αμοιβή αντικαταβολής του μεταφορέα, η οποία αναγράφεται αυτόματα στο καλάθι αγοράς.

3. Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού:

Εάν δεν επιθυμείτε την πληρωμή μέσω αντικαταβολής

  • ή το Πραγματικό Βάρος/ Ογκομετρικό Βάρος της αποστολής υπερβαίνει τα 6kg
  • ή εάν η παραγγελία σας υπερβαίνει το ποσό των 1.500€ (εφ’ όσον είστε ιδιώτης και η πώληση θα συνοδεύεται με Απόδειξη Λιανικής πώλησης) ή το ποσό των 500€ (εφ’ όσον είστε επαγγελματίας και η πώληση θα συνοδεύεται με τιμολόγιο).

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε έναν από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε:

ΤΡΑΠΕΖΑ: ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ: GR0301722370005237046129766

Στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με e-mail στο [email protected] Εμείς, λαμβάνοντας το αντίγραφο θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία προετοιμασίας και αποστολής της παραγγελίας σας.

4. Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας από το φυσικό κατάστημα «Κούνιο» στην Κομνηνών 24, Θεσσαλονίκη

Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το κατάστημα μας πληρώνοντας μετρητοίς, μπορείτε να το αναγράψετε στο κουτί παρατηρήσεων που εμφανίζεται κάτω από τη φόρμα συμπλήρωσης των στοιχείων σας. Και στην περίπτωση αυτή ισχύει ο περιορισμός ανώτατου ποσού παραγγελίας 1.500€ (εφ’ όσον είστε ιδιώτης και η πώληση θα συνοδεύεται με Απόδειξη Λιανικής πώλησης) ή το 500€ (εφ’ όσον είστε επαγγελματίας και η πώληση θα συνοδεύεται με τιμολόγιο). Εάν το ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα ως άνω ποσά, μπορείτε να καταθέσετε το ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό και ακολούθως να παραλάβετε το εμπόρευμα από το κατάστημα μας.

Στην περίπτωση παραλαβής από το κατάστημα μας δεν θα επιβαρυνθείτε με χρεώσεις μεταφορικών/ αντικαταβολής.