Πίσω από τις κάμερες με την Βίκυ Μπουζούνη
Αφιερώματα

Πίσω από τις κάμερες με την Βίκυ Μπουζούνη

Μια φωτογραφία ισούται με 1000 λέξεις, το ξέρουμε αυτό. Είπαμε όμως για αλλαγή να δώσουμε έμφαση σε αυτές τις 1000 λέξεις που κρύβονται πίσω από την φωτογραφία και κυρίως μέσα στα άτομα που απαθανάτισαν αυτή τη στιγμή. Άτομα που με τις λέξεις τους μπορούν να μας ταξιδέψουν, να μας βοηθήσουν να δούμε τον κόσμο λιγάκι διαφορετικά και πάνω από όλα να μας εμπνεύσουν! Ένα πρόσωπο και οι λέξεις που έχει να μοιραστεί είναι ο μαγικός συνδυασμός και τα βασικά συστατικά αυτής της ιδέας. Το μόνο αποτέλεσμα που περιμένουμε; Να μοιραστούμε μια αληθινή στιγμή μαζί! Στο σημερινό επεισόδιο του Πίσω από τις κάμερες με την Βίκυ Μπουζούνη, είμαστε έτοιμοι να γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μια γυναίκα γοητευτική, δυναμική, μα πάνω από όλα μια προσωπικότητα που ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή!

Αν μπορούσες να κάνεις ένα νοητό κλικ και να απαθανατίσεις για πάντα στην μνήμη σου μια στιγμή, ποια θα ήταν αυτή;

Την πρώτη φορά που με πήρε αγκαλιά η μητέρα μου…

Πρωί ή βράδυ; Ποια στιγμή της ημέρας σε εμπνέει να ασχοληθείς με την δημιουργική πλευρά σου;

Το βράδυ είμαι πολύ πιο δημιουργική!

Με ποιον θα ήθελες να φωτογραφηθείς και γιατί; { hint αυτό το πρόσωπο μπορεί να είναι εν ζωή ή και όχι, να είναι υπαρκτό ή και φανταστικό!}

Θα ήθελα να φωτογραφηθώ μαζί με τον παππού μου, ήθελα να τον γνωρίσω αλλά «έφυγε» πριν γεννηθώ.

Συμπλήρωσε τη φράση: Όταν βλέπω ___________ δεν μπορώ παρά να βγάλω μια φωτογραφία!

Όταν βλέπω ηλιοβασίλεμα! Είναι η αγαπημένη μου στιγμή της ημέρας!

Είμαστε λάτρεις του #nofilter στις φωτογραφίες! Περιέγραψε μας την αγαπημένη στιγμή της καθημερινότητας σου στην οποία δεν χρειάζεται να μπει κανένα «φίλτρο».

Όταν παίζω με το σκύλο μου. Είναι τόσο ατίθαση που έχει ένα μοναδικό τρόπο μα κλέβει την παράσταση.

Το Instagram είναι πολλές φορές συνώνυμο με την φωτογραφία. Ποια είναι τα 3 accounts στο Instagram που σου έχουν κάνει το μεγαλύτερο κλικ ; { Ελπίζοντας το ένα από αυτά να είναι το kounio.photography

Θα έλεγα το @divajophotography, το @_my_greece και φυσικά το @kounio.photography!

 

Το πέμπτο επεισόδιο του Πίσω από τις κάμερες με την Βίκυ Μπουζούνη έφτασε στο τέλος του. ‘Εχουμε αρχίσει ήδη να ετοιμάζομαστε για το επόμενο επεισόδιο και το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον!