piso apo tis kameres
Αφιερώματα

Πίσω από τις κάμερες με την Κλεοπάτρα Λαγκουβάρδου

Μια φωτογραφία ισούται με 1000 λέξεις, το ξέρουμε αυτό. Είπαμε όμως για αλλαγή να δώσουμε έμφαση σε αυτές τις 1000 λέξεις που κρύβονται πίσω από την φωτογραφία και κυρίως μέσα στα άτομα που απαθανάτισαν αυτή τη στιγμή. Άτομα που με τις λέξεις τους μπορούν να μας ταξιδέψουν, να μας βοηθήσουν να δούμε τον κόσμο λιγάκι διαφορετικά και πάνω από όλα να μας εμπνεύσουν! Ένα πρόσωπο και οι λέξεις που έχει να μοιραστεί είναι ο μαγικός συνδυασμός και τα βασικά συστατικά αυτής της ιδέας. Το μόνο αποτέλεσμα που περιμένουμε; Να μοιραστούμε μια αληθινή στιγμή μαζί! Στο σημερινό επεισόδιο του Πίσω από τις κάμερες φιλοξενούμε την Κλεοπάτρα Λαγκουβάρδου, blogger, instagrammer και μια αληθινή έμπνευση για όλους μας!

Η Κλεοπάτρα Λαγκουβάρδου ξεκίνησε με βάση την Λάρισα το blog itshisandhers το καλοκαίρι του 2016 με σκοπό να γίνονται αναφορές στην καθημερινότητα τόσο της γυναίκας όσο και του άντρα του σήμερα. Τρόπος ζωής, μόδα, συνήθειες, συμβουλές, απόψεις είναι μόλις μερικά από τα θέματα που αναφέρονται στο blog. Μάλιστα, πλέον, στο προσωπικό της Instagram προφίλ έχει 25.300 followers!

Ας ανακαλύψουμε τι έχει να έχει να μοιραστεί μαζί μας!

Αν μπορούσες να κάνεις ένα νοητό κλικ και να απαθανατίσεις για πάντα στην μνήμη σου μια στιγμή, ποια θα ήταν αυτή;

Το ηλιοβασίλεμα την περίοδο του καλοκαιριού, όταν ο ήλιος αντικατοπτρίζεται και σβήνει μέσα στην θάλασσα. Είναι μία μαγική στιγμή που την θέλω αποτυπωμένη στη κάμερα ή έστω στο κινητό μου.

Πρωί ή βράδυ; Ποια στιγμή της ημέρας σε εμπνέει να ασχοληθείς με την δημιουργική πλευρά σου;

Αν και ξυπνάω αρκετά νωρίς, για να προλάβω την ημέρα που τρέχει, η δημιουργική μου πλευρά «ξυπνά» το βράδυ, όπου θα γράψω άρθρα, θα επεξεργαστώ τις φωτογραφίες μου για τα posts κ.ο.κ.

Με ποιον θα ήθελες να φωτογραφηθείς και γιατί; { hint αυτό το πρόσωπο μπορεί να είναι εν ζωή ή και όχι, να είναι υπαρκτό ή και φανταστικό!}

Όσο περίεργο και αν ακουστεί, θα επιλέξω τον καθηγητή Snape, γιατί ενώ η αύρα του είναι μυστηριώδης και σκοτεινή, είναι χαρακτήρας bad-ass και ρομαντικός.

Συμπλήρωσε τη φράση: Όταν βλέπω ___________ δεν μπορώ παρά να βγάλω μια φωτογραφία!

Όταν βλέπω – burgers – δεν μπορώ να αντισταθώ και να μην βγάλω μία ινσταγκραμική λήψη, ειδικά όταν έχουν ζεστό cheddar που ξεχειλίζει! Εκεί θα επιστρατεύσω και το boomerang!

Είμαστε λάτρεις του #nofilter στις φωτογραφίες! Περιέγραψε μας την αγαπημένη στιγμή της καθημερινότητας σου στην οποία δεν χρειάζεται να μπει κανένα «φίλτρο».

Ο πρωινός μου καφές και η διαδικασία παραγωγής του λίγο μετά αφού ξυπνήσω. Είναι μία από τις καλύτερες στιγμές της ημέρας μου και σίγουρα ανήκει σε εκείνες που δεν χρειάζονται κανένα απολύτως φίλτρο!

Το Instagram είναι πολλές φορές συνώνυμο με την φωτογραφία. Ποια είναι τα 3 accounts στο Instagram που σου έχουν κάνει το μεγαλύτερο κλικ ; { Ελπίζοντας το ένα από αυτά να είναι το kounio.photography

@kounio.Photography γιατί οι φωτογραφίες του αποτελούν έμπνευση και ηρεμούν το πνεύμα.

@yannafo γιατί είναι ο ορισμός του Girl Boss!

@cats_of_instagram γιατί είμαι team γάτες και μου φτιάχνουν το κέφι κάθε μέρα!

Το ένατο επεισόδιο του Πίσω από τις κάμερες με την Κλεοπάτρα Λαγκουβάρδου έφτασε στο τέλος του. Και αυτό που μας έμεινε από μια τόσο ενθουσιώδη και γεμάτη ζωή κοπέλα, είναι πως σίγουρα η θετική ενέργεια είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιτυχία!