-2%New

Sony Handycam FDR-AX53 4K Ultra HD Βιντεοκάμερα

899.00 879.00

Βιντεοκάμερα 4K της Sony με οπτικό ζουμ 20x,σώμα μικρού μεγέθους, τεχνολογία Balanced Optical SteadyShot, Γρήγορη έξυπνη αυτόματη εστίαση, νέα δομή μικροφώνου για εγγραφή των ήχων του περιβάλλοντος με υψηλή ποιότητα, διάφορα ειδικά εφέ και πολλές λειτουργίες μη αυτόματου χειρισμού επαγγελματικού επιπέδου.

 • Ανάλυση: 4K UHD
 • Οπτικό Ζουμ: 20x (Ψηφιακό 250x)
 • Οθόνη: 3″ LCD Αφής Περιστρεφόμενη
 • Μικρόφωνο: Ναι 
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC & Memory Stick
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi | NFC
 • Εγγύηση: 12 Μήνες (Πανευρωπαϊκά)

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Price Alert
Κωδικός προϊόντος: FDRAX53B.CEE Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Προηγμένες δυνατότητες για εκπληκτικές ταινίες

Η απόδοση της κορυφαίας Handycam® 4K είναι ασύγκριτη. Το Balanced Optical SteadyShot™ και η Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση επιτυγχάνουν ακριβώς τις εικόνες που θέλετε. Η νέα δομή του μικροφώνου αποτυπώνει την ατμόσφαιρα της σκηνής με εκπληκτικό ήχο. Μπορείτε ακόμη και να “παίξετε” με το χρόνο της κίνησης ή να αποκτήσετε τον έλεγχο των επαγγελματικών/μη αυτόματων λειτουργιών. Οι δυνατότητες και οι απολαύσεις είναι απεριόριστες.

Τα βασικά στοιχεία για εκπληκτική ποιότητα εικόνας

Οι προηγμένες δυνατότητες του φακού και του αισθητήρα εικόνας βελτιώνουν την απεικόνιση υψηλής ακρίβειας, την ευαισθησία και την ισχύ.

Balanced Optical SteadyShot

Η κορυφαία σταθεροποίηση εικόνας εξασφαλίζει σταθερές λήψεις σε όλο το εύρος του ζουμ ακόμα και ενώ περπατάτε.

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση (AF)

Η εξαιρετικά αποτελεσματική οδήγηση του φακού και η πρόβλεψη αυτόματης εστίασης μπορούν να μετατοπίσουν γρήγορα την εστίαση από απομακρυσμένα σε κοντινά θέματα.

Εγγραφή ήχου υψηλής ποιότητας

Η νέα δομή του μικροφώνου καταγράφει ήχο από πέντε κατευθύνσεις με περίπου 40% λιγότερο θόρυβο1 για ρεαλιστική ατμόσφαιρα.

Διασκεδάστε κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήψη

Γίνετε δημιουργικοί με την εγγραφή υψηλής ταχύτητας και τη λήψη time-lapse, για εντυπωσιάζετε με τις συναρπαστικές ταινίες σας.

Επαγγελματικές λειτουργίες

Τραβήξτε επαγγελματικές λήψεις με τις μη αυτόματες ρυθμίσεις των λειτουργιών, το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο και την εγγραφή με χρονοκώδικα και δεδομένα bit χρήστη.

Η εκπληκτική ρεαλιστική ποιότητα της ανάλυσης 4K

Ο νέος φακός και ο αισθητήρας εικόνας ενισχύουν την εντυπωσιακή ευκρίνεια της ανάλυσης 4K, με ιδιαίτερη ευαισθησία για την καταγραφή ταινιών υψηλής ποιότητας σε χαμηλό φωτισμό.

Νέος φακός ZEISS® με ζουμ 20x και συμβατότητα 4K

Ο φακός ZEISS Vario-Sonnar® T* με μέγιστη ευρυγώνια ρύθμιση 26,8 mm, επιτρέπει τη λήψη περισσότερων λεπτομερειών του θέματος στο πλάνο.

Νέος αισθητήρας Exmor R® CMOS για 4K

Το μεγαλύτερο μέγεθος των pixel βελτιώνει την ευαισθησία για τη λήψη ταινιών με λιγότερο θόρυβο, ακόμα και στο σκοτάδι.

Ανάλυση 4K και HD με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit

Η εγγραφή με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit σε φορμά XAVC S αποτυπώνει με σαφήνεια ακόμη και σκηνές με πολύ κίνηση που αλλάζουν γρήγορα.

Υπερδειγματοληψία Full HD σε συσκευές εκτός 4K

Οι ταινίες 4K υποβιβάζονται αυτόματα σε Full HD για αναπαραγωγή σε τηλεόραση HD.

Εύκολη περικοπή ενός καρέ της ταινίας στην τηλεόραση

Σχεδιάστε ένα περίγραμμα με το δάχτυλό σας στην οθόνη LCD για να περικόψετε το καρέ της ταινίας 4K που αναπαράγεται στην τηλεόραση σε Full HD.

Εξαιρετικά σταθερές λήψεις, ακόμα και όταν κινείστε

Η σύντομη ταινία παρακάτω παρουσιάζει τα εφέ αντιστάθμισης της αστάθειας της κάμερας που προσφέρει το Balanced Optical SteadyShot (δεξιά) και η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (αριστερά), αντίστοιχα.

Λιγότερη αστάθεια της εικόνας σε μεγάλο εύρος ζουμ

Για εξαιρετικά σταθερή λήψη ταινιών σε όλο το εύρος του ζουμ. Στη λειτουργία λήψης HD, η έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες αντισταθμίζει περαιτέρω την αστάθεια της φωτογραφικής μηχανής, ακόμα και όταν τρέχετε ενώ κάνετε λήψεις.

Εστιάστε με εντυπωσιακή ταχύτητα

Η Γρήγορη έξυπνη αυτόματη εστίαση δεν εστιάζει μόνο με εκπληκτική ταχύτητα αλλά και με εντυπωσιακή ακρίβεια.

Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση: έξυπνη επιτάχυνση

Ο νέος αλγόριθμος αυτόματης εστίασης βελτιστοποιεί την επικοινωνία μεταξύ φακού και επεξεργαστή εικόνας για εξαιρετικά γρήγορη αυτόματη εστίαση. Επίσης, το σύγχρονο σύστημα πρόβλεψης εύρους αυτόματης εστίασης διατηρεί το θέμα σε ευκρινή εστίαση.

Καταγράψτε ρεαλιστικό ήχο

Η νέα δομή του μικροφώνου έχει σχεδιαστεί για να καταγράφει ήχο υψηλής ποιότητας που μεταφέρει πιο “πλούσια” ατμόσφαιρα με περίπου 40% λιγότερο θόρυβο

Εγγραφή υψηλής ταχύτητας για ταινίες αργής κίνησης

Τραβήξτε ταινίες με υψηλό ρυθμό καρέ όπως 120 fps/100 fps (NTSC/PAL) σε Full HD. Οι ταινίες αργής κίνησης4 αποκαλύπτουν την εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε κάθε στιγμή της δράσης.

Δείτε το χρόνο να αλλάζει με ταινίες time-lapse 4K

Με τη λήψη time-lapse, μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες μιας σκηνής για μια χρονική περίοδο με ένα επιλεγμένο διάστημα μεταξύ κάθε λήψης και να επεξεργαστείτε την ακολουθία σε ταινία time-lapse 4K υψηλής ποιότητας.

Περισσότερες δυνατότητες επαγγελματικής λήψης

Τα χαρακτηριστικά επαγγελματικού στιλ περιλαμβάνουν το χειροκίνητο δακτύλιο και το χειροκίνητο κουμπί για τον έλεγχο των διάφορων λειτουργιών με δυνατότητα αντιστοίχισης, καθώς και την εγγραφή με χρονοκώδικα και δεδομένα bit χρήστη.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Ζωντανέψτε κάθε ανάμνηση με τη βιντεοκάμερα 4K. Καταγράψτε θεαματικές λεπτομέρειες σε 4K Ultra HD. Ελαχιστοποιήστε την αστάθεια της εικόνας με Balanced Optical SteadyShot. Εστιάστε αυτόματα με τη γρήγορη έξυπνη αυτόματη εστίαση υψηλής ακρίβειας. Δημιουργήστε εντυπωσιακά αποτελέσματα χρησιμοποιώντας ένα φακό ZEISS® Vario-Sonnar® T* συμβατό με 4K, με οπτικό ζουμ 20x και μέγιστη ρύθμιση ευρείας γωνίας 26,8 mm.

 • Εγγραφή 4K Ultra HD (3840 x 2160)
 • Balanced Optical SteadyShot™ με Έξυπνη ενεργή λειτουργία σε 5 άξονες 6
 • Ευρυγώνιος φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 26,8 mm
 • Οπτικό ζουμ 20x με ζουμ ευκρινούς εικόνας 30x/40x (4K/HD)
 • Ευέλικτες μη αυτόματες ρυθμίσεις
 • ΤΥΠΟΣ ΦΑΚΟΥ – Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*
 • ΤΥΠΟΣ ΑΙΣΘΗΤΗΡΑ – Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2,5 (7,20 mm) με οπίσθιο φωτισμό
 • ΤΥΠΟΣ ΟΘΟΝΗΣ – Οθόνη Xtra Fine LCD 7,5 cm (τύπου 3.0) (921.600 κουκκίδες), ευρεία (16:9)
 • ΤΕΡΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ – Υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ (υποδοχή πολλαπλών συνδέσεων), ακροδέκτης HDMI (micro), ακροδέκτης τηλεχειριστηρίου (ενσωματωμένος σε ακροδέκτη multi/micro USB), στερεοφωνικό μίνι βύσμα

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FV70/NP-FV70A)
 • Τροφοδοτικό AC
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Οδηγός λειτουργίας
 • Καλώδιο HDMI (micro)
 • Καλώδιο micro USB
Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος635 g
Διαστάσεις73 × 80.5 × 166.5 mm
Κατασκευαστής

Χρώμα

Black

Οπτικό Zoom

20x

Σταθεροποιητής εικόνας

ΝΑΙ – στο σώμα

Τύπος Κάρτας Μνήμης

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου  300+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 48ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής 15,00€ εκτός και εάν η παράδοση γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα στης ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός Νομού Θεσσαλονίκης μόνο)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά στα ωράρια λειτουργίας μας, από το κατάστημά μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.