-22%New

Sony FE 135mm F/1.8 GMaster STF (SEL135F18GM)

2,299.00 1,790.00

Τα νέα οπτικά στοιχεία του Sony FE 135mm F/1.8 GM προσφέρουν καθηλωτική ανάλυση και αποεστίαση φόντου (bokeh) σε έναν σταθερό τηλεφακό μεγάλου διαφράγματος, με κορυφαία απόδοση αυτόματης εστίασης.

 • Τύπος Φακού: Prime
 • Σταθεροποιητής: Ναι
 • Ελάχιστη Εστιακή Απόσταση: 0.7m
 • Στοιχεία και Επίστρωση: 10/13
 • Διάμετρος Φίλτρου: 82mm
 • Εγγύηση: 24 Μήνες Πανευρωπαϊκή

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Price Alert
Κωδικός προϊόντος: SEL135F18GM Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

H εφαρμογή της πιο προηγμένης οπτικής τεχνολογίας της Sony δημιούργησε έναν σταθερό τηλεφακό μεγάλου διαφράγματος, με εκπληκτική ανάλυση, ακόμα και σε F1,8, και την εξαιρετική αποεστίαση φόντου που χαρακτηρίζει τη σειρά G Master.

Τα στοιχεία XA και Super ED προσφέρουν υψηλή ανάλυση ακόμα και σε διάφραγμα F1,8

Τα στοιχεία XA και Super ED προσφέρουν υψηλή ανάλυση ακόμα και σε διάφραγμα F1,8

Τα γυάλινα στοιχεία XA (υπερβολικά ασφαιρικά), Super ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και ED, διατεταγμένα με ακρίβεια στην προηγμένη οπτική σχεδίαση, διορθώνουν την απόκλιση, ενώ η μεταβλητή εστίαση σε συνδυασμό με τις διορθώσεις απόκλισης διασφαλίζει τη διατήρηση της υψηλότερης δυνατής ανάλυσης σε ολόκληρη την εικόνα και σε κάθε εύρος εστίασης.

Εντυπωσιακή, όμορφη, φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh)

Εντυπωσιακή, όμορφη, φυσική αποεστίαση φόντου (bokeh)

Η εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια επιφάνειας των στοιχείων XA, ο σχολαστικός έλεγχος της σφαιρικής απόκλισης στα στάδια τόσο της σχεδίασης όσο και της παραγωγής, και το κυκλικό διάφραγμα 11 λεπίδων συνδυάζονται για να δημιουργήσουν την εντυπωσιακά απαλή, καλαίσθητη αποεστίαση φόντου (bokeh) της σειράς G Master, που μεγιστοποιεί τις δημιουργικές δυνατότητες του ρηχού βάθους πεδίου που διαθέτει αυτός ο φακός 135 mm με F1,8.

Τα γυάλινα στοιχεία ED ελέγχουν τις χρωματικές αποκλίσεις

Τα γυάλινα στοιχεία ED ελέγχουν τις χρωματικές αποκλίσεις

Το γυάλινο στοιχείο Super ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) και το γυάλινο στοιχείο ED είναι στρατηγικά τοποθετημένα για να αντισταθμίζουν την αξονική χρωματική απόκλιση που συχνά αποτελεί πρόβλημα στους τηλεφακούς μεγάλου διαφράγματος, πετυχαίνοντας εντυπωσιακή ευκρίνεια. Εκτός από τη βελτίωση της ανάλυσης, αυτή η διάταξη ελαχιστοποιεί τη χρωματική απόκλιση που μπορεί να εμφανιστεί στην αποεστίαση φόντου και προσκηνίου.

Η αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων βελτιώνει την αποτροπή αναλαμπών

Η αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων βελτιώνει την αποτροπή αναλαμπών

Η αυθεντική τεχνολογία αντιανακλαστικής επίστρωσης νανοκρυστάλλων της Sony αποτελεί αποτελεσματική λύση, καθώς αποτρέπει τις εσωτερικές αντανακλάσεις που μπορεί να προκαλέσουν λάμψεις και είδωλα. Έτσι, επιτυγχάνεται η ιδανική αντίθεση και ευκρίνεια σε όσο το δυνατόν περισσότερες συνθήκες λήψης. (1. Αντιανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων / 2. Γυαλί / 3. Μεταδιδόμενο φως)

Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD στο εμπρός και πίσω μέρος προσφέρουν γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Οι γραμμικοί μηχανισμοί XD στο εμπρός και πίσω μέρος προσφέρουν γρήγορη, αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας

Οι πρωτοποριακοί γραμμικοί μηχανισμοί XD (ισχυρής δυναμικής) της Sony προσφέρουν σταθερή εστίαση σε κινούμενα θέματα πορτραίτων, καλλιτέχνες επί σκηνής και άλλα δυναμικά θέματα, με εντυπωσιακή ταχύτητα, ακρίβεια και αξιοπιστία, αλλά και αθόρυβο έλεγχο αυτόματης εστίασης, με μειωμένους κραδασμούς.

Ανθεκτικό, ελαφρύ κράμα μαγνησίου

Ανθεκτικό, ελαφρύ κράμα μαγνησίου

Το περίβλημα του σώματος του φακού είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό, ελαφρύ κράμα μαγνησίου. Η σκληρότητα του κράματος βοηθάει στη διατήρηση της βέλτιστης οπτικής ακρίβειας και αξιοπιστίας, ενώ το μικρό βάρος κάνει τον φακό πιο ελαφρύ.

Χάρη στην αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, η αξιοπιστία διατηρείται ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες

Χάρη στην αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, η αξιοπιστία διατηρείται ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες

Η σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία προσφέρει την απαιτούμενη προστασία για αξιόπιστη λειτουργία σε δύσκολες εξωτερικές συνθήκες.

Εξαιρετική απόκριση και έλεγχος ακριβείας γραμμικής εστίασης

Εξαιρετική απόκριση και έλεγχος ακριβείας γραμμικής εστίασης

Ο δακτύλιος εστίασης με μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης προσφέρει έλεγχο ακριβείας και άμεση απόκριση κατά τη μη αυτόματη εστίαση σε φωτογραφίες και ταινίες. Η εστίαση ανταποκρίνεται γραμμικά στην περιστροφή του δακτύλου εστίασης, έτσι η κάμερα ακολουθεί τις κινήσεις του χειριστή, όπως περίπου στα συστήματα μηχανικής ζεύξης.

Προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης πλάι και επάνω

Προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης πλάι και επάνω

Τα προσαρμόσιμα κουμπιά διατήρησης της εστίασης βρίσκονται στις πλαϊνές και επάνω επιφάνειες του φακού, για εύκολη πρόσβαση και άνετο χειρισμό κατά τις λήψεις με οριζόντιο ή κάθετο προσανατολισμό και σχεδόν από κάθε γωνία. Η αυτόματη εστίαση και άλλες λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν στα κουμπιά διατήρησης της εστίασης, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Περιορισμός εύρους εστίασης

Περιορισμός εύρους εστίασης

Ο διακόπτης περιορισμού εύρους εστίασης (∞ ~ 1,5 m / 2 m ~ 0,7 m) προσφέρει τη δυνατότητα περιορισμού της λειτουργίας αυτόματης εστίασης σε ένα προκαθορισμένο εύρος, μεγιστοποιώντας την ταχύτητα αυτόματης εστίασης και αποφεύγοντας την εστίαση σε ανεπιθύμητα αντικείμενα. Η ρύθμιση Far [Μακριά] (∞ ~ 1,5 m) καλύπτει μεσαία πορτραίτα, πορτραίτα με κεφάλι-ώμους, καθώς και πορτραίτα πλήρους ύψους, ενώ η ρύθμιση Near [Κοντά] (2 m ~ 0,7 m) είναι ιδανική για κοντινά στο πρόσωπο ή εξαιρετικά κοντινά σε λεπτομέρειες.

Εμπρός στοιχείο με επίστρωση φθορίου

Εμπρός στοιχείο με επίστρωση φθορίου

Η επιφάνεια του μπροστινού φακού διαθέτει επίστρωση φθορίου η οποία αποτρέπει την επικόλληση δακτυλικών αποτυπωμάτων, σκόνης, νερού, ελαίων και άλλων ρύπων, ενώ διευκολύνει το καθάρισμα σε περίπτωση που τελικά λερωθεί ο φακός.

Εύκολη κατάργηση κλικ για ταινίες

Εύκολη κατάργηση κλικ για ταινίες

Ο δακτύλιος διαφράγματος προσφέρει το είδος της αμεσότητας και της απόκρισης που χρειάζονται οι επαγγελματίες για τη φωτογράφιση και τη λήψη βίντεο. Ένας διακόπτης κλικ διαφράγματος επιτρέπει στις θέσεις κλικ του δακτυλίου διαφράγματος να ενεργοποιούνται και να απενεργοποιούνται κατά περίπτωση. Η ενεργοποίηση των θέσεων κλικ παρέχει χειροκίνητο έλεγχο που μπορεί να διευκολύνει τη μέτρηση του βαθμού προσαρμογής του δακτυλίου μέσω αφής και αποτελεί, επομένως, καλή επιλογή για στατική φωτογραφία. Όταν οι θέσεις κλικ απενεργοποιούνται, ο δακτύλιος διαφράγματος μετακινείται ομαλά και ήσυχα, παρέχοντας απρόσκοπτο και αθόρυβο έλεγχο για κινηματογράφηση.

Ευέλικτος έλεγχος εστίασης με την άκρη των δακτύλων σας

Ευέλικτος έλεγχος εστίασης με την άκρη των δακτύλων σας

Ο διακόπτης λειτουργίας εστίασης επιτρέπει τη γρήγορη εναλλαγή ανάμεσα στις λειτουργίες AF (αυτόματη εστίαση) και MF (μη αυτόματη εστίαση), για ομαλές λήψεις, χωρίς διακοπές.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony FE 135mm F/1.8 GMaster STF
 • Κάλυμμα: ALC-SH156
 • Κάλυμμα φακού εμπρός: ALC-F82S
 • Κάλυμμα φακού πίσω: ALC-R1EM
 • Θήκη Μεταφοράς
Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος950 g
Διαστάσεις89.5 × 127 mm
Κατασκευαστής

Τύπος Φακού

Prime, Τηλεφακός

Κατηγορία Φακού

Full Frame, Mirrorless

Μοντούρα Φακού

Sony E mount

Αριθμός Λεπίδων Διαφράγματος

11

Διάμετρος Φακού

82mm

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Sony FE 135mm F/1.8 GMaster STF (SEL135F18GM)”
Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου  300+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 48ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής 15,00€ εκτός και εάν η παράδοση γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα στης ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός Νομού Θεσσαλονίκης μόνο)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά στα ωράρια λειτουργίας μας, από το κατάστημά μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.