Sony KD-48A9 | Σειρα MASTER Series | 48″ OLED | 4K Ultra HD | HDR | Smart TV [KD48A9BAEP]

1.599,00  Price Alert

Εξαντλημένο

Ενημέρωσε με όταν γίνει άμεσα διαθέσιμο!

Όμορφη, μικρού μεγέθους OLED, με τη δύναμη του εξαιρετικού επεξεργαστή της Sony, με οθόνη που λειτουργεί ως ηχείο και εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, που δεν αποσπά την προσοχή σου από την εικόνα!

  • Έτος Κυκλοφορίας: 2020
  • Μέγεθος Διαγωνίου: 48″ | 121 εκ.
  • Ανάλυση Εικόνας: 4K OLED Pixel Contrast Booster
  • Backlight: OLED
  • Processor: 4K HDR X1 Ultimate
  • Hertz: 120Hz
  • Smart Tv Platform: Android
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος 22000 g
Διαστάσεις 1069 × 624 × 58 m
Κυρτή Οθόνη

Διαγώνιος Οθόνης

Θύρες HDMI

HDR Type

Ρυθμός Ανανέωσης (Hertz)

Local Dimming

Κατασκευαστής

Ευκρίνεια Εικόνας

Έτος Κυκλοφορίας

Smart Δυνατότητες

, , , ,

Δέκτης

Πλήθος USB

Ενσύρματες Συνδέσεις

, , , ,

Ασύρματες Συνδέσεις

, ,

Δυνατότητες & Λειτουργίες TV

Πρότυπα Ήχου

Τύπος Πάνελ

Κωδικός προϊόντος: KD48A9BAEP Κατηγορία:
SHARE

Με μια ματια

Αναπαραγει μια ευρυτερη, ακριβεστερη γκαμα χρωματων

Με μεγαλυτερο φασμα χρωματων, η οθονη TRILUMINOS, με τους επεξεργαστες X1 της Sony, αναπαραγει περισσοτερα χρωματα απο μια συμβατικη τηλεοραση. Αναλυει και επεξεργαζεται δεδομενα σε καθε εικονα για πιο φυσικα και ακριβη χρωματα, ωστε οι εικονες να ειναι ακομα πιο ρεαλιστικες.

Εξαιρετικη αναλυση, ο,τι κι αν βλεπετε

Καθε ειδους περιεχομενο μπορει να αναβαθμιστει σε 4K, με τις λειτουργιες της Sony. Ο X1™ Ultimate, δυο φορες ταχυτερος απο τον X1™ Extreme, επεξεργαζεται τα δεδομενα, εμπλουτιζοντας τις εικονες 4K με ρεαλιστικη λεπτομερεια. Οι εικονες σε 2K και Full HD αναβαθμιζονται σε αναλυση που προσεγγιζει το 4K, απο το 4K X-Reality™ PRO με τη χρηση μιας βασης δεδομενων 4K. Η αναλυση βελτιστοποιειται με την τεχνολογια Object-based Super Resolution, για απολυτα ρεαλιστικες υφες.

Ενισχυση του χρωματος και της αντιθεσης για περισσοτερο βαθος και ρεαλισμο

Δειτε ρεαλιστικα χρωματα, ανακαλυψτε τη λεπτομερεια στις σκιες και στα εντονα φωτεινα σημεια. Με το Pixel Contrast Booster, το χρωμα και η αντιθεση ενισχυονται στις φωτεινες περιοχες, για να μπορειτε να απολαμβανετε σκηνες γεματες ρεαλισμο και αποχρωσεις, περισσοτερο βαθος, λεπτες υφες και τη μοναδικη αντιθεση στα μαυρα που μονο η OLED μπορει να αποδωσει.

Ομορφα χρωματα απο καθε γωνια

Η παρακολουθηση τηλεορασης απο το πλαϊ ειναι πλεον τοσο ικανοποιητικη οσο και απο το κεντρο. Χαρη στην αυτοφωτιζομενη οθονη OLED της Sony, τα χρωματα παραμενουν ομοιομορφα και ρεαλιστικα, ο,τι κι αν παρακολουθειτε.

Πιο φωτεινες και καθαρες σκηνες με γρηγορη κινηση

Με εικονες που δημιουργουνται απο εκατομμυρια pixel τα οποια ελεγχονται μεμονωμενα, τα παντα ειναι ευκρινη και καθαρα στις OLED. Xαρη στην τεχνολογια X-Motion Clarity™, ακομα και οι σκηνες δρασης υψηλης ταχυτητας ειναι ομαλες και καθαρες. Οι κινουμενες εικονες ελεγχονται με ακριβεια για ελαχιστοποιηση της θολωσης, και παραμενουν ρεαλιστικες με λιγοτερη απωλεια φωτεινοτητας στις σκηνες υψηλης ταχυτητας.

Super Bit Mapping HDR

Το φως στο ηλιοβασιλεμα εχει χιλιαδες τονους, αποχρωσεις και διαβαθμισεις. Με το Super Bit Mapping HDR βλεπετε καθε λεπτομερεια. Δημιουργει ομαλη, φυσικη ποιοτητα εικονας τηλεορασης 4K καθως παρακολουθειτε, χωρις τις διακριτες χρωματικες ζωνες που εμφανιζονται σε αλλες τηλεορασεις.

Dual database processing

Η μια βαση δεδομενων χρησιμοποιειται για να καθαρισει η εικονα, μειωνοντας το θορυβο της οθονης. Η αλλη χρησιμοποιειται για να αναβαθμιστει η αναλυση, βελτιωνοντας την ευκρινεια. Αυτες οι δυο ισχυρες βασεις δεδομενων βελτιωσης εικονας συνεργαζονται, βελτιωνοντας δυναμικα τα pixel σε πραγματικο χρονο. Καθε βαση δεδομενων περιεχει δεκαδες χιλιαδες αναφορες, οι οποιες εχουν συγκεντρωθει μεσω της πολυετους εμπειριας μας στη δημιουργια περιεχομενου για τηλεοπτικα προγραμματα και ταινιες.

Απιστευτα καθηλωτικος ηχος απο την οθονη

Ο ηχος στις συμβατικες τηλεορασεις, με το ηχειο κατω απο την οθονη, ειναι συχνα εκτος συγχρονισμου με την εικονα. Με την τεχνολογια Acoustic Surface Audio, η ιδια η οθονη ειναι το ηχειο. Ο πρωτοποριακος ενεργοποιητης δονειται διακριτικα για να δημιουργησει ηχο τον οποιο ακουτε να αναπαραγεται απο το σημειο της οθονης οπου συμβαινει η δραση, π.χ. τον διαλογο των χαρακτηρων, τον θορυβο του κινητηρα αυτοκινητου.

Απολαυστε πολυδιαστατο ηχο με S-Force Front Surround

Ακουστε τον ηχο σαν να παραγεται απο ξεχωριστο πολυκαναλικο ηχειο Surround. Αναβαθμιζοντας τα σηματα εισοδου, το S-Force Front Surround αναπαριστα ενα εικονικο πολυκαναλικο συστημα ηχειων Surround μεσα στην τηλεοραση σας, για καθηλωτικο ηχο.

Ακουστε τις φωνες πιο καθαρα

Με το Voice Zoom, μπορειτε να ακουτε την ανθρωπινη ομιλια πιο καθαρα, χωρις να χρειαζεται να ανεβασετε την ενταση. Ιδανικο για ειδησεις και ντοκιμαντερ.

Δωστε ζωη στα soundtrack

Χαρη στο ενσωματωμενο υπογουφερ στο πισω μερος της τηλεορασης, ακουτε πιο δυνατο, πιο βαρυ ηχο μπασων, ιδανικο για ταινιες και μουσικη.

Κορυφαιες εικονες και ηχος, για καθε περιβαλλον

Καθιστε αναπαυτικα και απολαυστε την καλυτερη εμπειρια που μπορειτε να φανταστειτε. Η μοναδικη τεχνολογια ambient optimisation (βελτιστοποιηση περιβαλλοντος) της Sony προσαρμοζει αυτοματα την εικονα και τον ηχο στο περιβαλλον σας.

Στενο μεταλλικο πλαισιο

Παραμενετε επικεντρωμενοι στην εικονα, οχι στην τηλεοραση.

Κεντρικη βαση αλουμινιου

Ομορφη σχεδιαση ιδανικη για το σαλονι σας

Λιγοτερα καλωδια

Το στηριγμα καλωδιων κρυβει τα καλωδια, ωστε η τηλεοραση σας να φαινεται τακτοποιημενη και ομορφη απο μπροστα, πλαϊ και πισω.

Ανακαλυψτε νεους κοσμους με την ταχυτητα της ομιλιας σας

Βρειτε το περιεχομενο ψυχαγωγιας που ονειρευεστε, απλως προφεροντας δυνατα τις επιθυμιες σας. Χαρη στον προηγμενο φωνητικο ελεγχο της Smart TV Android, απολαμβανετε ταινιες και εκπομπες απο εφαρμογες η μεταδιδετε περιεχομενο στη στιγμη.

Πανω απο 5000 εφαρμογες, περισσοτερες απο οποιαδηποτε αλλη Smart TV

Η Smart TV Android της Sony διαθετει ασυναγωνιστο αριθμο εφαρμογων. Επιλεξτε εκεινες που κανουν τη ζωη σας πιο διασκεδαστικη και ψυχαγωγικη.

Τελος η αναμονη

Οι εφαρμογες ξεκινουν γρηγορα και δεν περιμενετε πλεον οταν κανετε εναλλαγη μεταξυ εφαρμογων. Το Netflix ξεκινα 3 φορες πιο γρηγορα απο πριν.

Οι Android TV της Sony προτεινονται απο το Netflix

Με το Netflix, διαλεξτε ευκολα τηλεορασεις με αριστη αποδοση, ευκολη προσβαση σε εφαρμογες και με νεες λειτουργιες που βελτιωνουν τη Smart TV σας. Με τις τηλεορασεις Netflix Recommended TV, απολαμβανετε δημοφιλη προγραμματα και ταινιες, χαρη στο ειδικο κουμπι και στον φωνητικο ελεγχο.

Λειτουργει με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδιδετε εικονα και ηχο στην τηλεοραση απο το iPhone, το iPad η τον Mac. Δειτε ταινιες και εκπομπες απο το Apple TV, απο τις αγαπημενες σας εφαρμογες η ακομα και απο το Safari. Μοιραστειτε τις φωτογραφιες σας με ολους στο δωματιο.

Στειλτε περιεχομενο σε μεγαλυτερη, καλυτερη οθονη με το Chromecast

Με το Chromecast, μεταδιδετε τα αγαπημενα σας βιντεο, παιχνιδια και εφαρμογες απο την κινητη σας συσκευη, σε πληρη ποιοτητα, στην τηλεοραση σας. Με μονο ενα πατημα του κουμπιου “Cast” στην οθονη Android η iOS, μπορειτε να μεγεθυνετε τα περιεχομενα που σας αρεσουν. Μεταδωστε το περιεχομενο σας και, κατοπιν, συνεχιστε την περιηγηση στο τηλεφωνο η το tablet σας.

Ομορφη σχεδιαση

Το τηλεχειριστηριο με κορυφαια σχεδιαση σε κατεργασμενο αλουμινιο με φινιρισμα hairline εχει υπεροχη αισθηση στο χερι και ταιριαζει με το σαλονι σας. Χειριστειτε την τηλεοραση σας, ακομα κι αν παρεμβαλλονται αντικειμενα, με συνδεσιμοτητα Bluetooth®, και χειριστειτε τις βασικες λειτουργιες, με ενα πατημα των ευχρηστων πληκτρων.

Ευκολος χειρισμος με το εξυπνο τηλεχειριστηριο

Συνδεστε αποκωδικοποιητες και αλλες συσκευες μεσω HDMI στην τηλεοραση και ελεγξτε τα με το εξυπνο τηλεχειριστηριο. Πιο λεπτη, στρογγυλεμενη σχεδιαση, με ενσωματωμενο μικροφωνο φωνητικου ελεγχου και βελτιωμενη διαταξη κουμπιων για ευκολη χρηση.

Google Play™: ενας κοσμος περιεχομενου και εφαρμογων

Ανακαλυψτε ταινιες, τηλεοπτικα προγραμματα, παιχνιδια και πολλα ακομα στο Google Play™. Απολαυστε μια τεραστια και συνεχως αυξανομενη ποικιλια εφαρμογων στην τηλεοραση σας με εναν εντελως νεο τροπο.

Clear Phase για ομαλες, ισορροπημενες συχνοτητες

Η BRAVIA™ χρησιμοποιει ενα ισχυρο υπολογιστικο μοντελο για την αναλυση και την αντισταθμιση των ανακριβειων στην αποκριση του ηχειου. Αυτο γινεται μεσω της “δειγματοληψιας” της συχνοτητας του ηχειου με μεγαλυτερη ακριβεια. Αναλογα με τις πληροφοριες που λαμβανονται, οι πολυ υψηλες η πολυ χαμηλες συχνοτητες στη φυσικη αποκριση του ηχειου ακυρωνονται, ωστε ο ηχος να ειναι καθαρος και φυσικος και η αναπαραγωγη ολων των συχνοτητων να γινεται ομαλα και ομοιομορφα.

Συνδεσιμοτητα Bluetooth®

Συνδεστε συμβατες συσκευες BLUETOOTH® στην τηλεοραση σας για ευκολη, ασυρματη ψυχαγωγια. Συζευξτε τα ακουστικα Bluetooth με την BRAVIA και απολαυστε τηλεοπτικα προγραμματα και μουσικη στον αγαπημενο σας χωρο, χωρις φασαρια η διακοπες.

Απολαυστε ποιοτητα στουντιο με τη λειτουργια Netflix Calibrated Mode

Αυτη η λειτουργια εχει αναπτυχθει ειδικα για την παρακολουθηση περιεχομενου παραγωγης Netflix, ενω η αναπαραγωγη εικονας στην τηλεοραση να γινεται με την ιδια ποιοτητα εικονας οπως στην αξιολογηση του πρωτοτυπου στο στουντιο. Με τη Βαθμονομημενη λειτουργια Netflix, το οραμα και ο σκοπος του δημιουργου διατηρουνται απολυτα.

Απολαυστε τη μαγεια του κινηματογραφου

Απολαυστε κινηματογραφικες συγκινησεις στο σπιτι σας. Τεχνολογια Dolby Vision™ που ζωντανευει τις σκηνες για αυθεντικη προβολη και Dolby Atmos™ για καθηλωτικο ηχο Surround.

Διατηρωντας το παθος του δημιουργου

Για να αντιμετωπισει τις διακυμανσεις χρωματος απο τη διαδικασια παραγωγης, η τηλεοραση διαθετει υψηλης αποδοσης λογισμικο αυτοματης βαθμονομησης Calman της Portrait Displays. Αυτο επιτρεπει ενα ανευ προηγουμενου επιπεδο βαθμονομησης και την ικανοτητα βελτιστοποιησης ρυθμισεων αδυνατων με τις συμβατικες ρυθμισεις εικονας. Επισης, η υψηλης πιστοτητας αποδοση χρωματων αντιστοιχει στο αρχικο τηλεοπτικο σημα, ενω προσαρμοζεται και στις πιο λεπτες διακυμανσεις χρωματος που προκυπτουν με την παροδο του χρονου. Η τηλεοραση με Calman προσφερει στους καταναλωτες ενα λογισμικο που χρησιμοποιειται απο επαγγελματιες στο σταδιο του post-production και του ποιοτικου ελεγχου, επιβεβαιωνοντας ξανα τη δεσμευση της Sony για εικονες με επαγγελματικη ακριβεια χρωματος στο σπιτι σας.

Object-based HDR remaster

Με την τεχνολογια Object-based HDR remaster, το χρωμα καθε μεμονωμενου αντικειμενου στην οθονη αναλυεται και η αντιθεση προσαρμοζεται, κατι που δεν συμβαινει στις περισσοτερες τηλεορασεις οπου η αντιθεση προσαρμοζεται μονο κατα μηκος μιας καμπυλης αντιθεσης απο το μαυρο προς το λευκο. Χαρη στην ξεχωριστη επεξεργασια καθε αντικειμενου, αυτη η τηλεοραση μπορει να αναπαραγει μεγαλυτερο βαθος, περισσοτερες υφες και πιο ρεαλιστικες εικονες.

Τεχνικα Χαρακτηριστικα:

Ετος μοντελου

2020

Διαστασεις και βαρος

Μεγεθος οθονης (σε ιντσες, με διαγωνια μετρηση)

48″(47,5″)

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

121 cm

Διαστασεις τηλεορασης χωρις βαση (Π x Υ x Β)

Περιπου 106,9 x 62,4 x 5,8 cm

Διαστασεις τηλεορασης με βαση (Π x Υ x Β)

Περιπου 106,9 x 62,9 x 25,5 cm

Διαστασεις συσκευασιας (Π x Υ x Β)

Περιπου 118,8 x 74,1 x 18,8 cm

Πλατος βασης

Περιπου 47,0 cm

Υψος οπης VESA® (Π x Υ)

30 x 30 cm

Βαρος τηλεορασης χωρις βαση

Περιπου 13,9 kg

Βαρος τηλεορασης με βαση

Περιπου 17,6 kg

Βαρος κιβωτιου συσκευασιας (μικτο)

Περιπου 22 kg

Συνδεσιμοτητα

Προτυπο Wi-Fi®

Πιστοποιηση Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac

Εισοδοι Ethernet

1(Κατω)

Προφιλ υποστηριξης Bluetooth

Εκδοση 4.2, HID (συνδεσιμοτητα με ποντικι/πληκτρολογιο)/HOGP (συνδεσιμοτητα με συσκευες Low Energy)/SPP (προφιλ σειριακης θυρας)/A2DP (στερεοφωνικος ηχος) /AVRCP (τηλεχειριστηριο AV)

CHROMECAST BUILT-IN

Ναι

APPLE AIRPLAY

Ναι

APPLE HOMEKIT

Ναι

Εισοδοι συνδεσης RF (επιγειοι/καλωδιακοι)

1(Κατω)

Εισοδοι IF (δορυφορικοι)

2 (κατω)

Εισοδοι βιντεο συνιστωσων (Y/Pb/Pr)

Οχι

Εισοδοι συνθετου βιντεο

1 (πλαϊ)

Εισοδοι RS-232C

Οχι

Συνολο εισοδων HDMI

4 (1 πλαϊ, 3 κατω)

HDCP

HDCP 2,3 (για HDMI™1/2/3/4)

HDMI-CEC

Ναι

Χαρακτηριστικα που προσδιοριζονται στο HDMI2.1

eARC

Καναλι επιστροφης ηχου HDMI (ARC)

Ναι (eARC/ARC)

Εξοδοι ψηφιακου ηχου

1(Κατω)

Εξοδοι ακουστικων

1 (πλαϊ)

Εξοδοι ηχου

Εξοδοι υπογουφερ

Θυρες USB

2 (πλαϊ) / 1 (κατω)

Εγγραφη USB HDD

Ναι

Υποστηριξη φορμα μοναδας USB

FAT16/FAT32/exFAT/NTFS

Κωδικοποιητες αναπαραγωγης μεσω USB

MPEG1:MPEG1/MPEG2PS:MPEG2/MPEG2TS (HDV, AVCHD):MPEG2, AVC/MP4 (XAVC S):AVC, MPEG4, HEVC/AVI:Xvid, MotionJpeg/ASF(WMV):VC1/MOV:AVC, MPEG4, MotionJpeg/MKV:Xvid, AVC, MPEG4, VP8.HEVC/WEBM:VP8/3GPP:MPEG4, AVC/MP3/ASF (WMA)/LPCM/WAV/MP4AAC/FLAC/JPEG, WEBM:VP9/AC4/ogg/AAC/ARW (βυσμα οθονης μονο)

Εικονα (πανελ) 

Τυπος οθονης

OLED

Αναλυση εικονας (Ο x Κ, σε pixel)

3840 x 2160

Γωνια προβολης (X-Wide Angle)

Τυπος οπισθιου φωτισμου

Τυπος ελεγχου φωτεινοτητας οπισθιου φωτισμου

Εικονα (επεξεργασια) 

Συμβατοτητα HDR (Υψηλου δυναμικου ευρους)

Ναι (HDR10, HLG, Dolby Vision)

Επεξεργαστης εικονας

Επεξεργαστης εικονας Picture Processor X1™ Ultimate

Βελτιωση ευκρινειας

4K X-Reality™ PRO

Dual database processing

Object-based Super Resolution

Βελτιωση χρωματων

Οθονη TRILUMINOS™

Super bit mapping™ HDR

Τεχνολογια Live Colour™

Αποδοση χρωματων ακριβειας

Βελτιωση αντιθεσης

Object-based HDR remaster

Δυναμικη βελτιωση αντιθεσης

Pixel Contrast Booster

Βελτιωτης κινησης (σε εγγενη Hz)

X-Motion Clarity, Αυτοματη λειτουργια

Υποστηριξη σηματος βιντεο

Σημα HDMI™: 4096 x 2160p (24, 50, 60 Hz), 3840 x 2160p (24, 25, 30, 50, 60 Hz), 1080p (30, 50, 60, 100, 120 Hz), 1080/24p, 1080i (50, 60 Hz), 720p (30, 50, 60 Hz), 720/24p, 576p, 480p

Λειτουργιες εικονας

Ζωντανο, Τυπικο, Κινηματογραφος, Παιχνιδι, Γραφικα, Φωτογραφια, Προσαρμοσμενο, Dolby Vision Bright, Dolby Vision Dark, Βαθμονομημενη λειτουργια Netflix

ΑΙΣΘΗΤΗΡΑΣ

Φως

NETFLIX CALIBRATED MODE

Ναι

Ηχος (ηχεια και ενισχυτης) 

Ισχυς εξοδου ηχου

10W + 10W + 5W

Τυπος ηχειων

Acoustic Surface Audio

Διαμορφωση ηχειων

Ενεργοποιητης x 2, Subwoofer x 1

Ηχος (επεξεργασια)

Υποστηριξη φορμα ηχου Dolby

Ηχος Dolby™, Dolby™ Atmos

Υποστηριξη φορμα ηχου DTS

Ψηφιακο συστημα ηχου Surround DTS

ACOUSTIC AUTO CALIBRATION

Ναι

VOICE ZOOM

Voice Zoom

Ραδιοφωνο FM

Οχι

Επεξεργασια ηχου

Οχι

Προσομοιωμενος ηχος Surround

S-Force Front Surround

Λειτουργιες ηχου

Τυπικο, Διαλογος, Κινηματογραφος, Μουσικη, Αθλητισμος, Dolby Audio

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΗΧΕΙΟΥ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ

Λογισμικο 

Λειτουργικο συστημα

Android™

Ενσωματωμενος χωρος αποθηκευσης (σε GB)

16GB

Γλωσσα οθονης

ΑΦΡΙΚΑΑΝΣ, ΑΜΧΑΡΙΚΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ, ΑΣΣΑΜΕΖΙΚΑ, ΑΖΕΡΙΚΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΚΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ, ΜΠΕΝΓΚΑΛΙ, ΒΟΣΝΙΑΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ, ΤΣΕΧΙΚΑ, ΔΑΝΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ, ΕΣΘΟΝΙΚΑ, ΒΑΣΚΙΚΑ, ΠΕΡΣΙΚΑ, ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΓΑΛΙΚΙΑΚΑ, ΓΚΟΥΤΖΑΡΑΤΙ, ΧΙΝΤΙ, ΚΡΟΑΤΙΚΑ, ΟΥΓΓΡΙΚΑ, ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ, ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΕΒΡΑΙΚΑ, ΙΑΠΩΝΙΚΑ, ΚΑΖΑΚΙΚΑ, ΚΑΝΑΝΤΑ, ΚΟΡΕΑΤΙΚΑ, ΚΙΡΓΙΖΙΑΝΑ, ΛΑΟΤΙΝΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΚΑ, ΛΕΤΟΝΙΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, ΜΑΛΑΓΙΑΛΑΜ, ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ, ΜΑΡΑΘΙΚΑ, ΜΑΛΑΙΚΑ, ΒΙΡΜΑΝΙΚΑ, ΜΠΟΚΜΑΛ, ΝΕΠΑΛΕΖΙΚΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ, ΟΝΤΙΑ, ΠΑΝΤΖΑΜΠΙ, ΠΟΛΩΝΙΚΑ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΣΟΛΟΣ, ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ, ΑΛΒΑΝΙΚΑ, ΣΕΡΒΙΚΑ, ΣΟΥΗΔΙΚΑ, ΣΟΥΑΧΙΛΙ, ΤΑΜΙΛΙΚΑ, ΤΕΛΟΥΓΚΟΥ, ΤΑΙΛΑΝΔΙΚΑ, ΤΑΓΚΑΛΟΓΚ, ΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ, ΟΥΡΝΤΟΥ, ΟΥΖΜΠΕΚΙΚΑ, ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ, ΑΠΛΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΚΙΝΕΖΙΚΑ, ΖΟΥΛΟΥ

Γλωσσα εισαγωγης κειμενου

ΑΡΑΒΙΚΑ / ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ / ΚΑΤΑΛΑΝΙΚΑ / ΚΡΟΑΤΙΚΑ / ΤΣΕΧΙΚΑ / ΔΑΝΙΚΑ / ΟΛΛΑΝΔΙΚΑ / ΑΓΓΛΙΚΑ / ΕΣΘΟΝΙΚΑ / ΦΙΝΛΑΝΔΙΚΑ / ΓΑΛΛΙΚΑ / ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ / ΕΛΛΗΝΙΚΑ / ΕΒΡΑΙΚΑ / ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΚΑ / ΙΤΑΛΙΚΑ / ΙΑΠΩΝΙΚΑ / ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ / ΠΕΡΣΙΚΑ / ΠΟΛΩΝΙΚΑ / ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΚΑ / ΡΟΥΜΑΝΙΚΑ / ΡΩΣΙΚΑ / ΣΛΟΒΑΚΙΚΑ / ΣΛΟΒΕΝΙΚΑ / ΙΣΠΑΝΙΚΑ / ΣΟΥΗΔΙΚΑ / ΤΑΙΛΑΝΔΙΚΑ / ΤΟΥΡΚΙΚΑ / ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ / ΒΙΕΤΝΑΜΙΚΑ

Φωνητικη αναζητηση

(Φωνητικη αναζητηση) Ναι/(Ενσωματωμενο μικροφωνο) Ναι

Ηλεκτρονικος οδηγος προγραμματος (EPG)

Ναι

Προγραμμα περιηγησης στο Διαδικτυο

Vewd

Καταστημα εφαρμογων

Ναι (Google Play Store)

Ενεργοποιηση/απενεργοποιηση χρονοδιακοπτη

Ναι

Χρονοδιακοπτης υπνου

Ναι

Teletext

Ναι

Αυτοματη βαθμονομηση με το CalMAN®

Ναι

Κλειστοι υποτιτλοι (Αναλογικοι/Ψηφιακοι)

(Αναλογικη) Οχι

(Ψηφιακο) Υποτιτλοι

Εξοικονομηση ρευματος και ενεργειας 

Αξιολογηση επιπεδου ενεργειας

B

ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΘΟΝΗΣ (ΣΕ CM, ΜΕΤΡΗΜΕΝΗ ΔΙΑΓΩΝΙΩΣ)

121 cm

Μεγεθος οθονης (σε ιντσες, με διαγωνια μετρηση)

48″(47,5″)

Καταναλωση ρευματος (κατα τη λειτουργια)

114 W

Ετησια καταναλωση ενεργειας*

158 kWh/ετος

Καταναλωση ρευματος (σε κατασταση αναμονης)

0,50 W

Καταναλωση ενεργειας (κατασταση αναμονης δικτυου) – Τερματικα

2,00 W (Wi-Fi) / 2,00 W (LAN) / 0,50 W (CEC)

ΛΟΓΟΣ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ

76%

Παρουσια μολυβδου

Ναι

Περιεκτικοτητα σε υδραργυρο (σε mg)

0,0 mg

Απαιτησεις ρευματος (σε ταση/συχνοτητα)

50Hz

AC 220-240 V

Λειτουργια εξοικονομησης ενεργειας/Λειτουργια απενεργοποιησης οπισθιου φωτισμου

Ναι

Ρυθμιση δυναμικου οπισθιου φωτισμου

Ναι

Σχεδιαση

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Επιπεδη επιφανεια

ΧΡΩΜΑ ΠΛΑΙΣΙΟΥ

Μαυρο

Σχεδιαση βασης

Κεντρικη βαση αλουμινιου

ΧΡΩΜΑ ΒΑΣΗΣ

Σκουρο ασημι

ΘΕΣΗ ΒΑΣΗΣ

ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ

Τηλεχειριστηριο υψηλης ποιοτητας

Ενσωματωμενος δεκτης 

Αριθμος δεκτων (επιγειοι/καλωδιακοι)

2 (ψηφιακοι)/1 (αναλογικος)

Αριθμος δεκτων (δορυφορικοι)

2

Συστημα τηλεορασης (αναλογικο)

B/G, D/K, I

Καλυψη καναλιων δεκτη (αναλογικη)

45,25 MHz – 863,25 MHz (αναλογα με την επιλογη χωρας)

Συστημα τηλεορασης (επιγεια ψηφιακη)

DVB-T/T2

Καλυψη καναλιων δεκτη (επιγεια ψηφιακη)

VHF/UHF (αναλογα με την επιλογη χωρας)

Συστημα τηλεορασης (ψηφιακη καλωδιακη)

DVB-C

Καλυψη καναλιων δεκτη (ψηφιακη καλωδιακη)

VHF/UHF/καλωδιακο (αναλογα με την επιλογη χωρας)

Συστημα τηλεορασης (ψηφιακη δορυφορικη)

DVB-S/S2

Καλυψη καναλιων δεκτη (ψηφιακη δορυφορικη)

Συχνοτητα IF 950-2150 MHz

CI+

Ναι

Προσβασιμοτητα

Προγραμμα αναγνωσης οθονης

Ναι

Ακουστικη περιγραφη (πληκτρο “Ηχος”)

Ναι

Κλειστη λεζαντα

Υποτιτλος

Μεγεθυνση κειμενου

Ναι

Συντομευση στην “Προσβασιμοτητα”

Ναι

Φωνητικη αναζητηση

(Φωνητικη αναζητηση) Ναι / (Ενσωματωμενο μικροφωνο) Οχι

Αξεσουαρ

Στηριγμα τοποθετησης στον τοιχο [SU-WL450 (με περιορισμενη προσβαση στους ακροδεκτες), SU-WL850 (ανατρεξτε στον πινακα χωρων/περιοχων)] Αναλογα με την επιλογη χωρας

1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Sony KD-48A9 | Σειρά MASTER Series | 48" OLED | 4K Ultra HD | HDR | Smart TV [KD48A9BAEP]

1.599,00 

Εξαντλημένο

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.