Sony Mirrorless Alpha A7 Mark III ( ILCE-A7M3KB ) & Tamron 28-75mm F/2.8 DI III RXD (WEB OFFER)

2,799.00 2,649.00

Η Α7Μ3, έρχεται να ενισχύσει την ήδη πολλή πετυχημένη πορεία της σειράς α7 και δεν αποτελεί αντικαταστάτη υπάρχοντος μοντέλου αλλά ενδυναμώνει την γκάμα της Sony στο Premium κομμάτι της αγοράς.

 • Sensor Size: Full Frame
 • Flip-Out Screen: Ναι, Αφής
 • Viewfinder: Ναι
 • Ανάλυση: 24 Mpx (6000 x 4000 pixels)
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC – Memory Stick Pro Duo
 • Video Resolution: 4K (3840 x 2160 pixels)
 • Εύρος Ευαισθησίας: 100-51.200
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi/NFC, Αντοχή στη Σκόνη
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

1 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Πρόσθεσε το στο καλάθι και επωφελήσου επιπλέον έκπτωσης.

Capture One Pro 20

Με τα σωστά εργαλεία μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Το Capture One είναι ένα ισχυρό και διασθητικό software που έχει δημιουργηθεί γιά κάθε φωτογράφο που θέλει τον απόλυτο έλεγχο. Η εμπειρία επεξεργασίας των φωτογραφιών σας είναι πιο ομαλή και ακριβής από ποτέ.

Ενημέρωση αλλαγής τιμής
Κωδικός προϊόντος: ILCE-A7M3B+TAM2875 Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Έλεγχος της ελευθερίας στην έκφραση
Χάρη στην εξαιρετική ικανότητα απεικόνισης και την απόδοση υψηλής ταχύτητας σε ένα σώμα μικρού μεγέθους, η α7 III σας παρέχει την ισχύ, την ακρίβεια και την ευελιξία για να αποτυπώνετε μοναδικές στιγμές στη ζωή σας με τον τρόπο που θέλετε.

Απόδοση σκηνών με ρεαλιστικές λεπτομέρειες
Ο νέος αισθητήρας εικόνας με οπίσθιο φωτισμό και το εξελιγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας καλύπτουν διάφορες ανάγκες λήψης με δυνατότητες απεικόνισης υψηλής ποιότητας που θα αναμένατε μόνο από μια κάμερα πλήρους καρέ.

Νέος αισθητήρας, εξελιγμένος επεξεργαστής εικόνας
Η πιο πρόσφατη τεχνολογία επιτυγχάνει συναρπαστική ταχύτητα επεξεργασίας
Η νέα εκδοχή του αισθητήρα Exmor R™ CMOS των 24,2 megapixel5 διαθέτει δομή με οπίσθιο φωτισμό, συνδυάζεται με το τελευταίο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ και LSI εμπρόσθιου άκρου, και αυτός ο συνδυασμός επιτυγχάνει διπλάσια ταχύτητα ανάγνωσης δεδομένων και 1,8 φορές πιο υψηλή ικανότητα επεξεργασίας δεδομένων.

Μείωση του θορύβου στις εικόνες υψηλής ανάλυσης
Βελτίωση έως και 1,5 θέσεων στην ποιότητα εικόνας
Το τυπικό εύρος ISO έχει επεκταθεί σε ISO 100-51200 (επεκτάσιμο σε ISO 50-2048007 για στατικές εικόνες), ενώ η αναβαθμισμένη αναπαραγωγή λεπτομέρειας και η μείωση θορύβου διατηρούν τις λεπτομέρειες χωρίς το θόρυβο. Χάρη στην απόδοση στη μεσαία-υψηλή ευαισθησία, μπορείτε να κάνετε λήψεις με υψηλό ISO χωρίς θόρυβο και υποβάθμιση της εικόνας.

Ομαλή διαβάθμιση από τη σκιά στο φως
Δυναμικό εύρος έως περίπου 15 θέσεων
Το δυναμικό εύρος έως περίπου 15 θέσεων σε ρυθμίσεις χαμηλής ευαισθησίας επιτυγχάνεται από τον προσαρμοσμένο αισθητήρα και επεξεργαστή εικόνας CMOS που παρέχουν ομαλές διαβαθμίσεις από τη σκιά στο φως, για μεγαλύτερη ελευθερία και δημιουργικότητα.

Πιστή απόδοση χρωμάτων
Πιο πιστή απόδοση χρωμάτων απευθείας από την κάμερα
Η απόδοση των χρωμάτων είναι σημαντικά βελτιωμένη, με πιο φυσικά χρώματα για τα θέματα, πιο κοντά στα πραγματικά τους χρώματα. Ως αποτέλεσμα, οι τόνοι του δέρματος στα πορτραίτα, ο γαλάζιος ουρανός στα τοπία και οι ζωηρές αποχρώσεις στις στατικές εικόνες μοιάζουν πολύ πιο ρεαλιστικά.

Πιο σταθερές λήψεις με σταθεροποίηση σε 5 άξονες
Η πιο πρόσφατη σταθεροποίηση υψηλής ακρίβειας χρησιμοποιεί μονάδα και γυροσκοπικούς αισθητήρες και αλγόριθμους για πλεονέκτημα ταχύτητας κλείστρου 5.0 βημάτων, αντισταθμίζοντας πέντε τύπους αστάθειας με μεγάλη γκάμα φακών και εξαιρετική απόδοση.

Έξοδος σε RAW10 14 bit για πλούσιες διαβαθμίσεις
Για πιο ομαλή, πιο φυσική διαβάθμιση, ο επεξεργαστής εικόνας BIONZ X και το LSI εμπρ. άκρου επεξεργάζονται τα σήματα εικόνας σε 16 bit. Επιτρέπει επίσης την έξοδο δεδομένων σε RAW10 14 bit, ακόμη και σε λειτουργία αθόρυβης ή συνεχούς λήψης.

4D FOCUS — Η εξέλιξη στην απόδοση της AF
Η απόδοση AF βελτιώνεται μέσω της χρήσης των ίδιων καινοτομιών όπως στην α9 και της βέλτιστης εφαρμογής τους και από τη στιγμή που η α7 III θα καταγράψει κινούμενα θέματα που κινούνται απροσδόκητα, όπως χορευτές, πυγμάχους και άγρια ζώα σε δράση, δεν της ξεφεύγουν εύκολα.

Έλεγχος εστίασης από την οθόνη αφής
Χάρη στις λειτουργίες εστίασης με αφή και επιφάνειας αφής της α7 III, μπορείτε εύκολα να σύρετε με το δάκτυλο το πλαίσιο εστίασης, ενώ χρησιμοποιείτε το εικονοσκόπιο.

Αυτόματη εστίαση στη λειτουργία μεγέθυνσης εστίασης
Χρησιμοποιήστε την AF για στατικές εικόνες όταν η περιοχή εστίασης είναι μεγεθυμένη σε ένα εικονοσκόπιο/οθόνη και μεγιστοποιήστε την προβολή μετά την AF. Ιδανικό για εστίαση σε μικρή περιοχή και σε λήψεις όπου απαιτείται μεγάλη ακρίβεια.

Πιο ευέλικτες ρυθμίσεις AF παντού
Η ευαισθησία παρακολούθησης της AF για στατικές εικόνες μπορεί να ρυθμιστεί σε πέντε βήματα. Οι περιοχές/σημεία AF αλλάζουν μεταξύ οριζόντιου και κατακόρυφου προσανατολισμού. Οι ρυθμίσεις μπορούν να αντιστοιχιστούν σε προσαρμοσμένα κουμπιά

Γρήγορη συνεχής λήψη για καταγραφή στιγμών
Η α7 III μπορεί να κάνει λήψεις με συνεχή λήψη ριπής έως και 10 fps με παρακολούθηση AF/AE2 και συνεχή λήψη ριπής 8 fps σε λειτουργία live-view. Η κάμερα υποστηρίζει επίσης αθόρυβη λήψη σε έως και 10 fps με παρακολούθηση AF/AE σε μέγιστη ανάλυση.

Ανάλυση εικόνας χωρίς συμβιβασμούς
Ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση για ταινίες υψηλής ανάλυσης 4K3
Η ανάγνωση όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση σε λειτουργία πλήρους καρέ 35 mm συμπυκνώνει κατά 2,4 φορές τα δεδομένα για ταινίες 4K (QFHD: 3840 x 2160), χωρίς μουαρέ και ακανόνιστα περιγράμματα. Επιλέξτε πλήρες καρέ ή Super 35 mm ανάλογα. Επιπλέον, η εγγραφή 4K χρησιμοποιεί φορμά XAVC S σε ρυθμούς μετάδοσης bit έως και 100.

Αξιόπιστες δυνατότητες και λειτουργίες σε σώμα μικρού μεγέθους
Η λειτουργικότητα της α7 III ενισχύεται μέσω του γρήγορου ελέγχου κατά τη λήψη, των εκπληκτικά καθαρών προβολών μέσω του Tru-Finder, της ευέλικτης συνδεσιμότητας, της εκτεταμένης διάρκειας λήψης από διάφορες πηγές ισχύος, καθώς και από τη μεγάλη ανθεκτικότητα και την αντοχή στα υγρά και τη σκόνη.

Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για λήψεις επαγγελματικής διάρκειας
Η α7 III παίρνει μπαταρία NP-FZ100, με περίπου 2,2 φορές τη χωρητικότητα μιας NP-FW50, προσφέροντας δυνατότητα λήψης περίπου 710 φωτογραφιών με μία πλήρη φόρτιση. Ο προαιρετικός φορτιστής μπαταρίας BC-QZ1 φορτίζει ταχύτερα, συγκριτικά με USB.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • ILCE7M3 Σώμα
 • Sony SEL 28-70 OSS
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FZ100
 • Τροφοδοτικό AC-UUE12
 • Ιμάντας ώμου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καλώδιο micro USB
Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος650 g
Διαστάσεις126.9 × 95.6 × 73.7 mm
Κατασκευαστής

Τύπος Μηχανής

Megapixels

42.4 Megapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

,

Μοντούρα Φακού

Sony E

Αισθητήρας

Full Frame

Τύπος Αισθητήρα

CMOS

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Sony Mirrorless Alpha A7 Mark III ( ILCE-A7M3KB ) & Tamron 28-75mm F/2.8 DI III RXD (WEB OFFER)”
Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου  300+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 48ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής 15,00€ εκτός και εάν η παράδοση γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα στης ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός Νομού Θεσσαλονίκης μόνο)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά στα ωράρια λειτουργίας μας, από το κατάστημά μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.