Sony Mirrorless A6600 ( ILCE6600B ) Body – 3 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

1.399,00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Price Alert

Με τα προηγμένα χαρακτηριστικά της, η α6600 προσθέτει μια νέα διάσταση στην απόδοση των μηχανών APS-C. Με εξαιρετικές δυνατότητες αυτόματης εστίασης, οπτική σταθεροποίηση εικόνας 5 αξόνων μέσα στο σώμα της μηχανής και εγγραφή ταινιών υψηλής ανάλυσης 4K HDR (HLG), πρόκειται για μια φωτογραφική μηχανή στην οποία μπορείτε εμπιστευτείτε το όραμά σας.

  • Sensor Size: APS(C)
  • Ανάλυση: 24.2 Mpx
  • Οθόνη: 3″ Αφής | 180° Tilting
  • Viewfinder: Ναι 1.4MP 
  • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC
  • Video Resolution: 4K
  • Εύρος Ευαισθησίας (ISO): 100 – 32000 (extended 102400)
  • Εξοπλισμός: Wi-Fi | NFC | Bluetooth
  • Εγγύηση: 36 Μήνες (Πανευρωπαϊκά)
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Μηχανής

Χρώμα

Κατασκευαστής

Μegapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

Μοντούρα Φακού

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Κωδικός προϊόντος: ILCE6600B.CEC Κατηγορία:
SHARE

Αξιοπιστη και διαρκης αυτοματη εστιαση

Ευρεια περιοχη και γρηγορη ταχυτητα AF και σταθερη παρακολουθηση θεματος
Τα σημεια εστιασης καλυπτουν το 84% της περιοχης της εικονας και το συστημα γρηγορης υβριδικης αυτοματης εστιασης συνδυαζει τα καλυτερα στοιχεια της αυτοματης εστιασης με εντοπισμο φασης και με εντοπισμο αντιθεσης, για κορυφαια ταχυτητα ληψης 0,02 δευτ.. Οταν τα θεματα βρισκονται σε κινηση, τα σημεια αυτοματης εστιασης ενεργοποιουνται.

Γρηγορη, συνεχης ληψη με AF/AE σε εως 11 fps

Ληψεις σε εως 11 fps με ελαχιστη καθυστερηση προβολης, και σε 8 fps με ζωντανη προβολη, σε ριπες εως 1164 ληψεων σε JPEG (Τυπικο) τη φορα. Η καθαρη προεπισκοπηση ρυθμισεων στο ηλεκτρονικο εικονοσκοπιο και η προβολη σχεδον σε πραγματικο χρονο θα απογειωσουν τις ληψεις δρασης.

Η αθορυβη συνεχης ληψη δεν διαταρασσει την ησυχια

Οταν απαιτειται απολυτη ησυχια, μπορειτε να φωτογραφισετε αθορυβα σε εως 8 fps, ακομα και σε λειτουργια AF-C. Μαζι με την AF στα ματια σε πραγματικο χρονο και την παρακολουθηση σε πραγματικο χρονο, οι επιλογες ληψης αυξανονται δραματικα.

Αστραπιαια εναρξη παρακολουθησης

Ενεργοποιηστε την παρακολουθηση σε πραγματικο χρονο πατωντας το κλειστρο μεχρι τη μεση η απλως επιλεξτε το θεμα αγγιζοντας το. Επισης, μπορειτε να αντιστοιχισετε τη λειτουργια «Tracking On» σε ενα προσαρμοσιμο κουμπι.

Παρακολουθηση θεματος με τεχνητη νοημοσυνη

Οι μοναδικοι αλγοριθμοι αναγνωρισης θεματος της μηχανης βασιζονται στην τεχνητη νοημοσυνη (ΑΙ). Επεξεργαζονται το χρωμα, τα μοτιβα (φωτεινοτητα) και την αποσταση (βαθος), και παρακολουθουν το προσωπο και τα ματια του θεματος σε πραγματικο χρονο και υψηλη ταχυτητα.

AF στα ματια για ανθρωπους, σε πραγματικο χρονο

Οταν το θεμα του πορτραιτου κινειται, η AF στα ματια σε πραγματικο χρονο παρεχει συνεχη εντοπισμο και παρακολουθηση ματιων για διατηρηση της εστιασης. Λειτουργει και οταν το προσωπο ειναι μερικως κρυμμενο, φωτιζεται απο πισω η κοιταζει προς τα κατω.

Ενεργοποιηση παρακολουθησης ζωντανα μεσω αφης

Με τη λειτουργια παρακολουθησης μεσω αφης μπορειτε απλως να αγγιξετε την οθονη για να ξεκινησει η παρακολουθηση σε πραγματικο χρονο ειτε για στατικες εικονες ειτε για ταινιες.

Ελεγχος προνευσης και εκτροπης

Αντισταθμιση των κραδασμων σε γωνια, που ονομαζονται και προνευση και εκτροπη, και γινονται ιδιαιτερα αντιληπτοι στις ληψεις μεγαλυτερων εστιακων αποστασεων.

Οριζοντιοι και καθετοι αξονες

Αντισταθμιση της ασταθεια της φωτογραφικης μηχανης στον οριζοντιο και καθετο αξονα, που φαινεται περισσοτερο στη μεγαλη μεγεθυνση, οπως στις ληψεις macro.

Αντισταθμιση περιστροφης

Αντισταθμιση περιστροφης η της περιστροφικης ασταθειας, που ειναι πιο εμφανης στη χειροκινητη ληψη ταινιας μεγαλης διαρκειας.

Αισθητηρας Exmor™ APS-C CMOS και προηγμενος επεξεργαστης εικονας BIONZ X™

Ο αισθητηρας εικονας 24,2 megapixel APS-C ειναι βελτιστοποιημενος για υψηλης αποδοσης συγκεντρωση φωτος, μεγαλο ευρος ευαισθησιας και αποδοση χαμηλου θορυβου ακομα και σε υψηλα ISO. Μαζι με το συγχρονο συστημα επεξεργασιας εικονας BIONZ X, αποδιδει ανωτερη ευκρινεια εικονας και εντυπωσιακη αναπαραγωγη υφης.

Αποδοση χαμηλου θορυβου σε ISO υψηλης ευαισθησιας

Σε ενα μεγαλο ευρος ευαισθησιας ISO 100-32000 (επεκτασιμο στο ISO 50-102400), η α6600 προσφερει αποδοση με εξαιρετικα χαμηλο θορυβο, για υψηλης ποιοτητας εικονες, ακομα και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.

Βελτιωμενη αποδοση χρωματων

Η πιστη αποδοση χρωματων της α6600 επιτυγχανεται χαρη στους αλγοριθμους απο τις φωτογραφικες μηχανες πληρους καρε της Sony. Βελτιωμενη απεικονιση των τονων του δερματος και ολοζωντανα χρωματα λουλουδιων. Τα ακανονιστα περιγραμματα και οι ασυνεπειες χρωματων εχουν περιοριστει.

Περιεχομενα Συσκευασιας:

  • Sony ILCE6600 Body
  • Επαναφορτιζομενη μπαταρια (NP-FZ100)
  • Ιμαντας ωμου
  • Καλυμμα προσοφθαλμιου
  • Καλυμμα σωματος
  • Καλωδιο micro USB
  • Καλωδιο ρευματος
  • Προσαρμογεας τροφοδοτικου AC (AC-UB10)
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Sony Mirrorless A6600 ( ILCE6600B ) Body - 3 ΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

1.399,00 

Κατόπιν Παραγγελίας

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.