-11%

Sony Mirrorless A6000 ( ILCE-6000.CEC ) Kit με SELP 16-50mm OSS

535.00569.00

Τραβήξτε τέλειες λήψεις με την α6000: εξαιρετική ανάλυση 24MP, γρήγορη αυτόματη εστίαση και φορητότητα. Με OLED Tru-Finder™ και ποικιλία φακών ξεχωρίζει από τις ογκώδεις DSLR.

 • Sensor Size: APS(C)
 • Flip-Out Screen: Ναι
 • Viewfinder: Όχι
 • Ανάλυση: 24 Mpx
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC, Memory Stick Pro Duo
 • Video Resolution: Full HD 1080
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi – NFC
 • Διαθέσιμα Χρώματα: Silver – Black – Grey
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη
Εκκαθάριση

Πρόσθεσε το στο καλάθι και επωφελήσου επιπλέον έκπτωσης.

Capture One Pro 20

Με τα σωστά εργαλεία μπορείς να κάνεις τα πάντα.

Το Capture One είναι ένα ισχυρό και διασθητικό software που έχει δημιουργηθεί γιά κάθε φωτογράφο που θέλει τον απόλυτο έλεγχο. Η εμπειρία επεξεργασίας των φωτογραφιών σας είναι πιο ομαλή και ακριβής από ποτέ.

Price Alert
Κωδικός προϊόντος: ILCE6000CEC Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Αισθητήρας εικόνας APS-C 24,3 megapixel

Αισθητήρας εικόνας APS-C 24,3 megapixel

Δημιουργήστε εντυπωσιακά όμορφες εικόνες που ξεπερνούν τις προσδοκίες σας, χάρη στο νέο αισθητήρα εικόνας APS-C της Sony με 24,3 ενεργά megapixel. Ο εξελιγμένος αισθητήρας διαθέτει το ίδιο μέγεθος που χρησιμοποιείται στις περισσότερες φωτογραφικές μηχανές DSLR και προσφέρει υψηλή ευαισθησία σε χώρους με χαμηλό φωτισμό, καθώς και εντυπωσιακά ελκυστική απο-εστίαση προσκηνίου και φόντου. Απολαύστε αυξημένη αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, χάρη στη σχεδίαση του φακού πάνω στο τσιπ χωρίς ενδιάμεσα κενά, εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο στο μεγάλο εύρος ευαισθησίας ταχυτήτων ISO από 100 έως 25600, καθώς και κορυφαία ποιότητα σε όλο το κάδρο με ρεαλιστικό χρώμα, εντυπωσιακή λεπτομέρεια και ομαλές τονικές διαβαθμίσεις που αναδεικνύουν κάθε σκηνή.

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Σύστημα επεξεργασίας εικόνας™ BIONZ X

Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ της Sony προσφέρει εντυπωσιακή ταχύτητα και αναπαράγει τις υφές και τις λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετικά πλούσιες τονικές διαβαθμίσεις και φυσική, τρισδιάστατη εμφάνιση. Είτε τραβάτε βίντεο είτε φωτογραφίες, ο οπτικός θόρυβος είναι σχεδόν ανεπαίσθητος, χάρη στην προηγμένη μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή. Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομερειών επιτρέπει την αναπαραγωγή υφών με ακόμα πιο μεγάλη λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία μείωσης της περίθλασης βελτιστοποιεί την απόδοση κάθε φακού, για τη λήψη εικόνων με περισσότερες λεπτομέρειες σε ρυθμίσεις μικρού διαφράγματος.

Βίντεο Full HD

Βίντεο Full HD

Πατήστε το κουμπί MOVIE (Ταινία) και ξεκινήστε να καταγράφετε πανέμορφες ταινίες που ξεχωρίζουν για την ευκρίνεια και την έλλειψη οπτικού “θορύβου”, επιλέγοντας ανάμεσα στις διαθέσιμες ρυθμίσεις 60p/50p, 60i/50i ή 24p/25p*. Η νέα βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση προσφέρει γρήγορη και ακριβή αυτόματη εστίαση και παρακολούθηση κατά τη λήψη ταινιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες P/A/S/M για μέγιστο έλεγχο στην εμφάνιση της εικόνας ή να χρησιμοποιήσετε το ζουμ με εξαιρετική καθαρότητα, χάρη στην τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας. *NTSC/PAL

Αυτόματη εστίαση με την ταχύτερη απόδοση στον κόσμο*

Αυτόματη εστίαση με την ταχύτερη απόδοση στον κόσμο*

Καταγράψτε καθαρά κάθε θέμα με απαράμιλλη ακρίβεια, σε κορυφαία ταχύτητα, χάρη στο προηγμένο σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης με βελτιωμένες δυνατότητες ανίχνευσης φάσης και ανίχνευσης αντίθεσης. Η ταχύτερη ανάγνωση δεδομένων από τον αισθητήρα εικόνας, η υψηλότερη ταχύτητας επεξεργασίας από το σύστημα BIONZ X™, οι πιο προηγμένοι αλγόριθμοι αυτόματης εστίασης και ο βελτιστοποιημένος έλεγχος της μονάδας φακού προσφέρουν περίπου 35% ταχύτερη απόδοση από τα προηγούμενα συστήματα. *Ανάμεσα στις φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών με αισθητήρα εικόνας APS-C. Δεδομένα από τις 12 Φεβρουαρίου 2014, βάσει έρευνας της Sony. Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με εσωτερικές μεθόδους και με φακό E PZ 16-50mm F3.5-5.6 OSS IS. Συμβατή με τις οδηγίες CIPA.

179 σημεία AF που καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν τη σκηνή

179 σημεία AF που καλύπτουν ολόκληρη σχεδόν τη σκηνή

Εκτός από την υψηλότερης ταχύτητας και ακρίβειας αυτόματη εστίαση με εντοπισμό αντίθεσης 25 σημείων (Γρήγορη, έξυπνη αυτόματη εστίαση), το βελτιωμένο σύστημα γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης διαθέτει 179 σημεία AF με εντοπισμό φάσης εξαιρετικά υψηλής ακρίβειας που καλύπτουν σχεδόν ολόκληρη την περιοχή της εικόνας. Προσφέρουν βελτιωμένη παρακολούθηση του θέματος, καταγραφή των θεμάτων που κινούνται γρήγορα σε οποιοδήποτε σημείο της σκηνής, καθώς και βελτιωμένη αναγνώριση σκηνής και εντοπισμό του μεγέθους του θέματος.

Συνεχής λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Συνεχής λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης

Όταν το θέμα σας κινείται γρήγορα, η κορυφαία απόδοση της συνεχούς λήψη στα 11 fps με παρακολούθηση αυτόματης εστίασης σάς επιτρέπει να αιχμαλωτίσετε την καθοριστική στιγμή. Η δυνατότητα αυτή αξιοποιεί στο έπακρο τις μοναδικές επιδόσεις παρακολούθησης των 179 σημείων AF ευρείας περιοχής της Sony με εντοπισμό φάσης, ώστε να παρακολουθείτε με ακρίβεια το θέμα σας σε οποιοδήποτε σημείο της σκηνής.

Αυτόματη εστίαση στα μάτια

Ακόμη και όταν αποτυπώνετε ένα θέμα το οποίο είναι εν μέρει απομακρυσμένο από τη μηχανή με μικρό βάθος πεδίου, το πρόσωπο θα έχει έντονη εστίαση, χάρη στην εξαιρετικά ακριβή λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια. Όταν επιτευχθεί η εστίαση, εμφανίζεται ένα πράσινο πλαίσιο πάνω από το μάτι που έχει προτεραιότητα.

Βελτιωμένη λειτουργία κλειδώματος αυτόματης εστίασης

Με μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, χάρη στις εξελιγμένες δυνατότητες της αυτόματης εστίασης με ανίχνευση φάσης, το κλείδωμα αυτόματης εστίασης βελτιώνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων ρυθμίζοντας το μέγεθος του καρέ-στόχου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος και διασφαλίζοντας το βέλτιστο σημείο αυτόματης εστίασης σε κάθε περίπτωση.

Λειτουργία αυτόματης εστίασης

Η επιλογή της λειτουργίας εστίασης ανάλογα με το θέμα εξασφαλίζει απόλυτα ευκρινή αποτελέσματα. Το μοντέλο 6000 είναι η πρώτη μηχανή E-mount που προσφέρει τη λειτουργία AF-A και προβάλλει τα ενεργά σημεία AF ακόμα και στη λειτουργία AF-C, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε γρήγορα αν εστιάζετε στο θέμα που θέλετε.

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης OLED Tru-Finder™

Εικονοσκόπιο υψηλής ανάλυσης OLED Tru-Finder™

Προβάλετε κάθε σκηνή καθαρά και ρεαλιστικά με το φωτεινό εικονοσκόπιο OLED Tru-Finder™ υψηλής ακρίβειας, που προσφέρει κάλυψη καρέ 100%. Το νέο οπτικό σύστημα με τέσσερις διπλούς ασφαιρικούς φακούς παρέχει ευρεία γωνία θέασης περίπου 33° και πεντακάθαρη ορατότητα σε όλο το εύρος του κάδρου. Ο προηγμένος σχεδιασμός OLED προσφέρει καθαρές λεπτομέρειες, πλούσιες τονικές διαβαθμίσεις και υψηλή αντίθεση, επιτρέποντάς σας να εξετάζετε σε προεπισκόπηση την απο-εστίαση, την έκθεση και άλλα εφέ. Μπορείτε επίσης να τελειοποιήσετε την εστίαση, αξιοποιώντας την υποβοήθηση της χειροκίνητης εστίασης και τη χρήσιμη λειτουργία peaking, αλλά και να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σε πέντε βήματα για να ταιριάζει με το περιβάλλον λήψης.

Γρήγορος, έξυπνος χειρισμός

Γρήγορος, έξυπνος χειρισμός

Τα χειριστήρια έχουν βελτιωθεί για έξυπνο χειρισμό τύπου DSLR κατά την παρακολούθηση των σκηνών μέσα από το εικονοσκόπιο. Το ρυθμιστικό επιλογής λειτουργίας επιτρέπει τη γρήγορη επιλογή των σκηνών λήψης με τον αντίχειρα, ενώ το περιστροφικό ρυθμιστικό και το περιστροφικό χειριστήριο διευκολύνουν τον καθορισμό διάφορων παραμέτρων.

Προσαρμόσιμα κουμπιά

Χάρη στη δυνατότητα προσαρμογής των κουμπιών, μπορείτε να φωτογραφίζετε όπως ακριβώς θέλετε με μεγαλύτερη ταχύτητα και ευκολία. Αντιστοιχίστε οποιαδήποτε από τις 47 λειτουργίες* σε κάποιο από τα 7 κουμπιά (συμπεριλαμβανομένων των 2 ειδικών προσαρμοσμένων κουμπιών) και έως και 12 λειτουργίες στο κουμπί Fn, για γρήγορη πρόσβαση. *Ορισμένες λειτουργίες μπορούν να αντιστοιχιστούν μόνο σε συγκεκριμένα κουμπιά.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3"

Ανακλινόμενη οθόνη LCD 3″

Η άνεση κατά τη λήψη ενισχύεται από την ανακλινόμενη οθόνη LCD 3″, που προσφέρει ομαλές λήψεις από κάθε γωνία. Η ευέλικτη ανάκλιση συνδυάζεται με τη φορητότητα και το μικρό μέγεθος της μηχανής, επεκτείνοντας σημαντικά τις επιλογές λήψης.

Περιβάλλον χρήσης με δυνατότητα προσαρμογής

Το περιβάλλον χρήσης περιλαμβάνει πολλές από τις λειτουργίες των φωτογραφικών μηχανών A-mount, προσφέροντας ομαλό χειρισμό προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις του χρήστη. Το Quick Navi Pro εμφανίζει όλες τις σημαντικές επιλογές λήψης για γρήγορη επιβεβαίωση και ρύθμιση. Το κουμπί Fn επιτρέπει επίσης τη γρήγορη πρόσβαση στις λειτουργίες που προτιμάτε.

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή PlayMemories Mobile σε Android™ smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση, ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Capture One (for Sony)

Capture One (for Sony)

Το Capture One Express (for Sony) είναι ένα δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας εικόνων, που προσφέρει ποιότητα υψηλής τεχνολογίας στην εμφάνιση εικόνων RAW, εύκολη διαχείριση αρχείων εικόνας και πανίσχυρα εργαλεία επεξεργασίας. Αποκτήστε το Capture One Pro (for Sony) για ακόμα περισσότερα εργαλεία επεξεργασίας και δυνατότητα λήψης με μεταφορά σε άλλη συσκευή.

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Συμβατότητα iMovie και Final Cut Pro X

Αυτό το προϊόν είναι συμβατό με τα Final Cut Pro X και iMovie.

Νέα σουίτα λογισμικού "Imaging Edge" από τη Sony

Νέα σουίτα λογισμικού “Imaging Edge” από τη Sony

Η σουίτα εφαρμογών “Imaging Edge” μπορεί να μεγιστοποιήσει την ποιότητα εικόνας, να βελτιώσει αποτελεσματικά την παραγωγή και να σας βοηθήσει να επεξεργαστείτε με ακρίβεια εικόνες σε μορφή RAW. Χρησιμοποιήστε την επιλογή “Remote” [Τηλεχειρισμός] για χειρισμό της λήψης από απόσταση, την επιλογή “Edit” [Επεξεργασία] για τη δημιουργία υψηλής ποιότητας φωτογραφιών από δεδομένα RAW, και το “Viewer” [Λειτουργία προβολής] για να δείτε, να αξιολογήσετε και να επιλέξετε φωτογραφίες από μια λίστα λήψεων.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony 6000
 • Καλώδιο micro USB,
 • Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC (AC-UB10),
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FW50),
 • Ιμάντας ώμου,
 • Κιτ φακός με αυτόματο ζουμ (SELP1650)
Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος344 g
Διαστάσεις120 × 66.9 × 45.1 mm
Κατασκευαστής

Τύπος Μηχανής

Megapixels

24 megapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

,

Μοντούρα Φακού

Sony E

Αισθητήρας

APS-C

Τύπος Αισθητήρα

CMOS

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου  300+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 48ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής 15,00€ εκτός και εάν η παράδοση γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα στης ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός Νομού Θεσσαλονίκης μόνο)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά στα ωράρια λειτουργίας μας, από το κατάστημά μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.