Nikon DSLR Camera D780 Body (Εως 48 Δοσεις χωρις Καρτα μεσω Πειραιως)

2.399,00 

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Μην ξεχάσεις, θήκη να πάρεις!

Nikon Τσάντα Ώμου SLR System Bag CF-EU14 [VAE30004]

Το φωτογραφικό σακίδιο Nikon SLR System φέρει χώρους για μία φωτογραφική μηχανή με φακό και επιπλέον έναν φακό και αξεσουάρ.

Κατάλληλη για αποθήκευση:

  • 1 DSLRs
  • 2 extra φακούς ή flash
  • Κάρτες μνήμης & αξεσουάρ

Εξαντλημένο

Price Alert

Μην αφήνετε τίποτα να μπει εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το όραμά σας. Η D780 σας προσφέρει όλα όσα θα περιμένατε από μια DSLR αυτού του επιπέδου και ακόμη περισσότερα. Καθαρή εικόνα. Μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας. Ανθεκτική κατασκευή. Επιπλέον, δύο γρήγορα και αξιόπιστα συστήματα AF, εξαιρετική παρακολούθηση, μεγάλο εύρος ISO και άλλα. Ελεύθερα ή στημένα πλάνα. Φωτογραφίες ή video. Αυτή η DSLR πλήρους κάδρου είναι ατρόμητη.

  • Αισθητήρας: Full Frame
  • Οθόνη: 3.3″ Flip out
  • Ανάλυση24.5 Mpx
  • Κάρτα ΜνήμηςSDHC/SDXC Double Slot
  • Ποιότητα Βίντεο: 4k Video
  • ExtrasWiFi | Bluetooth
  • Εγγύηση: 2ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος 755 g
Διαστάσεις 143,5 × 76 × 115,5 m
Χρώμα

Σταθεροποιητής εικόνας

Live View

Κατασκευαστής

Μegapixels

Αισθητήρας

Τύπος Αισθητήρα

Ταχύτητα Κλείστρου

Κωδικός προϊόντος: VBA560AE Κατηγορία:
SHARE
  • Καλως ορισατε σε ενα νεο επιπεδο ευελιξιας. Η D780 πληρους καδρου περιλαμβανει ενα γρηγορο και αποκλειστικο συστημα συνδυασμενης AF για φωτογραφιση με Ζωντανη προβολη, καθως και ενα γρηγορο και αξιοπιστο συστημα AF φασης-ανιχνευσης για φωτογραφιση με το σκοπευτρο. Στη Ζωντανη προβολη, το εξαιρετικα ακριβες συστημα AF σας προσφερει 273 σημεια AF πανω στον αισθητηρα και AF ανιχνευσης ματιων. Κατα τη ληψη μεσω του σκοπευτρου, μπορειτε να εκμεταλλευτειτε το ισχυρο συστημα AF 51 σημειων της Nikon με δυνατοτητες κορυφαιας παρακολουθησης.
  • Το συστημα AF φασης-ανιχνευσης 51 σημειων ειναι ευαισθητο εως -3 EV, ενω το φωτεινο οπτικο σκοπευτρο επιτρεπει την ευκρινη επιβεβαιωση σε πραγματικο χρονο της δρασης που καδραρετε. Παρακολουθηστε θεματα με αστραπιαια ταχυτητα, ακομη και σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.
  • Κατα τη διαρκεια της φωτογραφισης με το σκοπευτρο, το συστημα AF 51 σημειων σας επιτρεπει να προσαρμοζεστε αμεσως με γρηγορη εναλλαγη μεταξυ προηγμενων λειτουργιων AF. Επωφεληθειτε απο τη γρηγορη εστιαση και την εντυπωσιακη απομονωση του φοντου στη λειτουργια AF επιλογης περιοχης απο ομαδα.
  • Κατα τη ληψη σε Ζωντανη προβολη, το συστημα συνδυασμενης AF 273 σημειων καλυπτει περιπου το 90% του καδρου οριζοντια και περιπου 90% καθετα. Η ανακλινομενη οθονη απελευθερωνει τις γωνιες και προσφερει απελευθερωση κλειστρου αφης και AF.
  • Το συστημα συνδυασμενης AF 273 σημειων ειναι ευαισθητο εως -5 EV κατα τη ληψη με φακο που εχει μεγιστο διαφραγμα f/1,4 η μεγαλυτερο. Για σκηνες με πραγματικα χαμηλο φωτισμο, μπορειτε να ενεργοποιησετε τη λειτουργια AF χαμηλου φωτισμου και να τραβηξετε στα εως και -7 EV με AE.
  • Κατα τη ληψη φωτογραφιων σε Ζωντανη προβολη, το εξυπνο συστημα συνδυασμενης AF με τη λειτουργια AF ανιχνευσης ματιων μπορει να κλειδωσει στα ματια του θεματος και να παραμεινει κλειδωμενο. Ειτε προκειται για μεμονωμενο ατομο η για προσωπο μεσα στο πληθος. Επιλεγετε σε ποιο ματι θελετε να εστιασετε απο τον πολυ-επιλογεα και η φωτογραφικη μηχανη διατηρει την εστιαση ακομη κι εαν το θεμα σας βρισκεται σε διαρκη κινηση.
  • Απολαυστε ταχυτητες ριπης εως 7 καρε ανα δευτερολεπτο (fps) με λειτουργια AF/AE κατα τη ληψη μεσω του σκοπευτρου. Φταστε σε εως και 12 καρε ανα δευτερολεπτο (fps) κατα τη ληψη σε λειτουργια Αηχης φωτογραφισης ζωντανης προβολης. Θα εχετε φωτογραφιες πληρους αναλυσης, ακομη και κατα τη ληψη σε RAW.
  • Θελετε να αναδειξετε την κινηση μεσα απο την κινηση; Καντε ληψη σε Ζωντανη προβολη και μπορειτε να αποτυπωσετε φωτογραφιες Full HD (2 MP) σε εως 120 καρε ανα δευτερολεπτο (fps). Εναλλακτικα μπορειτε να αποτυπωσετε φωτογραφιες 4K/UHD (8 MP) σε εως και 30 καρε ανα δευτερολεπτο (fps).
  • Ειστε ελευθεροι να δημιουργησετε οπως θελετε χωρις τιποτα να σας καθυστερει. Η εκτεταμενη στεγανοποιηση για προστασια απο τα καιρικα φαινομενα και το ανθεκτικο σωμα απο κραμα μαγνησιου διασφαλιζουν οτι η D780 ειναι πανετοιμη για καθε τοποθεσια. Οι διπλες υποδοχες δεχονται γρηγορες καρτες SD UHS-II, οι οποιες χειριζονται ευκολα τις γρηγορες ταχυτητες ριπης της φωτογραφικης μηχανης και διατηρουν την εσωτερικη μνημη κενη. Η βαθια λαβη και η μεγαλη διαρκεια ζωης της μπαταριας κανουν ολη τη διαφορα σε πολυωρες φωτογραφισεις.
  • Υπεροχα τοπια. Κορυφαια δραση. Ο αισθητηρας CMOS πληρους καδρου 24,5 MP με οπισθιο φωτισμο και ο επεξεργαστης εικονας EXPEED 6 προσφερουν ευρυ δυναμικο ευρος και καθαρη αποδοση σε ολο το εξαιρετικα μεγαλο ευρος ISO. Το ιδιο ισχυει και για τον αισθητηρα RGB 180K-pixel και το προηγμενο συστημα αναγνωρισης σκηνης, καθως η D850 χαριζει απιστευτη ακριβεια.
  • Ενισχυστε το οραμα σας. Ληψη σε δυσκολες καιρικες συνθηκες η κατω απο τα λαμπερα φωτα της πολης το βραδυ; Οι διαφορετικες λειτουργιες μετρησης και ισορροπιας λευκου σας βοηθουν ωστε να ανταποκρινεστε γρηγορα στις αλλαγες υπο φυσικο φως η σε συνθηκες υψηλης αντιθεσης.
  • Εντονος φωτισμος η χαμηλος φωτισμος. Ενα ευρος ISO 100-51200, που μπορει να επεκταθει σε εως και 204800 και να μειωθει σε εως και ISO 50, σας επιτρεπει να προσαρμοζεστε αμεσως στην αλλαγη φωτισμου. Αποτυπωστε εντονες αποχρωσεις κατω απο το λαμπερο φως του ηλιου. Αποκαλυψτε λεπτομερειες και αποχρωσεις σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου.
  • Καντε το απιθανο πιθανο. Οι ταχυτητες κλειστρου απο 1/8000 εως 900 δευτ. σας δινουν μεγαλυτερη ευελιξια για να παιξετε με τον χρονο. Συγχρονιστε ευκολα τα φλας Speedlight της Nikon με υψηλη ταχυτητα για στιγμες επικης δρασης. Εναλλακτικα επιβραδυνετε τα παντα για δραματικα ιχνη φωτος και νυχτερινα τοπια.
  • Ειστε ελευθεροι να αποτυπωσετε το καλυτερο σας εργο.Η D780 σας επιτρεπει να εργαζεστε απευθειας με τους φακους NIKKOR μοντουρας F που αγαπατε, ενω ειναι συμβατη με ολα τα φλας Speedlight της Nikon. Ο Προηγμενος ασυρματος φωτισμος με χειρισμο μεσω ραδιοσυχνοτητας υποστηριζεται πληρως, επιτρεποντας σας να χρησιμοποιησετε την ευελικτη μοναδα φλας SB-5000. Οι δυνατοτητες μεταφορας δεδομενων υψηλης ταχυτητας της φωτογραφικης μηχανης και η ασυρματη συνδεσιμοτητα καθιστουν ευκολη τη διαδοση των φωτογραφιων σας στον κοσμο.
  • Η D780 χρησιμοποιει την αναλυση του αισθητηρα εικονας 6Κ για την παραγωγη πλανων εξαιρετικα υψηλης ευκρινειας 4K/UHD στα 30p/25p/24p με μηδενικο συντελεστη κροπαρισματος. Μπορειτε να εγγραφετε πλανα Full HD σε αργη κινηση στη φωτογραφικη μηχανη σε εως και 120p με ηχο. Μπορειτε επισης να εγγραφετε πλανα σε φορμα DX με ταχυτητες καρε 50p/60p. Η ταχυτητα AF και η παρακολουθηση AF μπορουν να ρυθμιστουν κατα την εγγραφη, ενω υπαρχουν τεσσερις λειτουργιες επιλογης περιοχης AF για video.
  • Διατηρηστε εως και 12 στοπ δυναμικου ευρους για περισσοτερη ευελιξια κατα την επεξεργασια και τη διαβαθμιση. Η εγγραφη σε N-Log σε υψηλο βαθος 10 bit σας επιτρεπει να ανακτησετε 4 φορες περισσοτερες πληροφοριες σε συγκριση με την τυπικη εγγραφη 8 bit.
  • Μπορειτε να δημιουργησετε εντυπωσιακα time-lapse video 4K/UHD στη φωτογραφικη μηχανη. Η λειτουργια “Ομαλοποιηση εκθεσης” μειωνει τις διακυμανσεις μεταξυ των εικονων για ομαλες μεταβασεις. Η αηχη λειτουργια ληψης με περιοδικο χρονοδιακοπτη αντισταθμιζει το μηχανικο θαμπωμα και τον ηχο κλειστρου. Η μετρηση σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου μπορει να επεκταθει σε -3 EV και η ταχυτητα κλειστρου μπορει να παραταθει εως 900 δευτ.

Περιεχομενα Συσκευασιας:

  • Nikon D780 Body
  • Καπακι σωματος BF-1Β
  • Eλαστικο προσοφθαλμιο DK-31 (διατιθεται με τη φωτογραφικη μηχανη)
  • Μπαταρια EN-EL15b
  • Φορτιστης μπαταριας MH-25a
  • Καλυμμα προσοφθαλμιου DK-5
  • Καλωδιο USB UC-E24
  • Λουρι AN-DC21
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Nikon DSLR Camera D780 Body (Έως 48 Δόσεις χωρίς Κάρτα μέσω Πειραιώς)

2.399,00 

Διαθέσιμο από 10 έως 30 ημέρες

Μην ξεχάσεις, θήκη να πάρεις!

Nikon Τσάντα Ώμου SLR System Bag CF-EU14 [VAE30004]

Το φωτογραφικό σακίδιο Nikon SLR System φέρει χώρους για μία φωτογραφική μηχανή με φακό και επιπλέον έναν φακό και αξεσουάρ.

Κατάλληλη για αποθήκευση:

  • 1 DSLRs
  • 2 extra φακούς ή flash
  • Κάρτες μνήμης & αξεσουάρ

Εξαντλημένο

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.