Ricoh Theta V 360° Camera

449.00 399.00

 • Αισθητήρας: CMOS 1/2.3
 • Οθόνη: –
 • Ανάλυση: 14 Mpx
 • Κάρτα Μνήμης: Διαθέτει εσωτερική μνήμη 19GB
 • Ποιότητα Βίντεο: 4K
 • Extra: WiFi – Bluetooth
 • Εγγύηση: Ελληνική 12 μήνες

1 σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Ενημέρωση αλλαγής τιμής
Κωδικός προϊόντος: RICOH-910725 Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Η κάμερα που απαθανατίζει φωτογραφίες & βίντεο 360 μοιρών με μία μόνο λήψη.

Η ευκρίνεια έχει βελτιωθεί περαιτέρω και η υψηλή ποιότητα εικόνας προσδίδει μια πιο φυσική τρισδιάστατη εμπειρία και χρωματισμό. Ο περιμετρικός ήχος 360 μοιρών σας επιτρέπει να καταγράψετε ήχους από όλες τις κατευθύνσεις.  Ρεαλιστική καταγραφή εικόνων και ήχου του κόσμου που σας περιβάλει όσο μακριά μπορεί να δει το μάτι σας για να δημιουργήσετε εμπνευσμένα στιγμιότυπα.

 

Η RICOH THETA V είναι συμβατή με την εφαρμογή Google Street View. Η εφαρμογή σας επιτρέπει να καταγράψετε και να δημοσιεύσετε βίντεο 360 μοιρών (ως Street View) στο Google Maps. Σμίξτε με άτομα από όλο τον κόσμο που χαρτογραφούν και εξερευνούν νέα μέρη με την RICOH THETA V και το Google Street View.

Εικόνα υψηλής ποιότητας

Σταθερές φωτογραφίες 360 μοιρών ισοδύναμες με 14M
Απαθανατίστε σταθερές φωτογραφίες 360 μοιρών υψηλής ευκρίνειας, ισοδύναμες με 14M pixels. Ένας εντελώς νέος αλγόριθμος προσδίδει χαμηλό θόρυβο, υψηλή ευκρίνεια και υψηλή ποιότητα εικόνας από χαμηλή μέχρι υψηλή ευαισθησία.

Kαταγραφή βίντεο 4K

Βίντεο υψηλής ποιότητας σε 4K/30 fps
Η απόδοση του βίντεο έχει βελτιωθεί σημαντικά καθιστώντας δυνατή την καταγραφή σφαιρικών βίντεο σε υψηλή ευκρίνεια 4K (3840×1920, 56Mbps), στα 30 fps. Απολαύστε την καταγραφή ρεαλιστικών σφαιρικών εικόνων.*1

*1 Η ανάλυση καταγραφής δεδομένων είναι 4K (3840×1920). Η ανάλυση όταν βλέπετε το σφαιρικό βίντεο εξαρτάται από τον εξοπλισμό οθόνης και το βαθμό μεγέθυνσης.

Περιμετρικός ήχος 360゜

Καταγράψτε περιμετρικό ήχο 360゜με το μικρόφωνο 4 καναλιών
Νέα τεχνολογία ήχου συμβατή με VR (εικονική πραγματικότητα). Απολαύστε μια ολοκαίνουργια ρεαλιστική εμπειρία συνδέοντας το βίντεο με τον ήχο.

Αισθητήρας ανάγνωσης εικόνας υψηλής ταχύτητας

Δύο αισθητήρες εικόνας τύπου 1/2.3 παρέχουν γρήγορη ανάγνωση δεδομένων εικόνας. Ένας αισθητήρας εικόνας περιλαμβάνεται για να προσδώσει υψηλής ποιότητας σφαιρικά βίντεο.

Νέος επεξεργαστής

Ως βασικός επεξεργαστής χρησιμοποιείται ο Qualcomm(R) Snapdragon(TM). Προσδίδει ποικίλες βελτιώσεις που περιλαμβάνουν γρηγορότερη επεξεργασία εικόνας και ασύρματη μεταφορά δεδομένων καθώς και δυνατότητες εξοικονόμησης ενέργειας.

Νέο μικρόφωνο 4 καναλιών υψηλής απόδοσης

Τέσσερα ενσωματωμένα μικρόφωνα καθιστούν δυνατή την καταγραφή ήχου από τις τέσσερεις κατευθύνσεις ξεχωριστά. Αυτός ύστερα μετατρέπεται σε μορφή που αναπαράγει φυσικό περιμετρικό ήχο.

Νέο εξειδικευμένο εξωτερικό μικρόφωνο 3D TA-1 (Προαιρετικό)

Πρόκειται για ένα περιμετρικό μικρόφωνο 360 μοιρών, τεσσάρων κατευθύνσεων, ειδικά σχεδιασμένο για την THETA V. Χρησιμοποιήστε το για καταγραφή υψηλότερης ποιότητας ήχου με πιο ρεαλιστική αίσθηση.

Υψηλής ευαισθησίας ISO 3200/6400

Απολαύστε λήψεις υψηλής ευαισθησίας από ISO 3200 (σταθερές εικόνες) έως ISO 6400 (βίντεο, live streaming). Αυτό το εύρος ευαισθησίας είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό σε σκοτεινό περιβάλλον.

Υποβρύχια θήκη TW-1  (Προαιρετική)

Αυτή είναι μία αυθεντική αδιάβροχη θήκη με προστασία ισοδύναμη του προτύπου JIS Class 8 ιδανική για υποβρύχιες λήψεις σε βάθος μέχρι 30 m. Η θήκη διαθέτει αντι-ανακλαστική επίστρωση και επίστρωση για αντοχή στη σκόνη.

Ταχύτητα κλείστρου 1/2500 seconds

Η ταχύτητα κλείστρου μπορεί να οριστεί από 1/2500 έως 60 seconds.

Εξοπλισμένη με γυροσκοπικό αισθητήρα

Αυτό το μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν νέο γυροσκοπικό αισθητήρα εκτός από τον συμβατικό αισθητήρα επιτάχυνσης. Η ακρίβεια της ανίχνευσης κλήσεως έχει βελτιωθεί σημαντικά μαζί με την ακρίβεια επάνω/κάτω διόρθωσης και τη δυνατότητα για Remote Playback.

Προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας

Προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας που έχει καλλιεργηθεί μέσα από την πάροδο των χρόνων στην ανάπτυξη της κάμερας προσδίδει ποιότητα εικόνας με ελάχιστες απώλειες λεπτομερειών σκιάς και highlight blowout ακόμη και σε περιβάλλον με διαφορετικά επίπεδα αντίθεσης. Ο αλγόριθμος ισορροπίας λευκού έχει πλήρως επανατοποθετηθεί για να επιτευχθούν φυσικές αποχρώσεις για μεγάλο εύρος σκηνών.

Διαλειμματικές λήψεις

Το ελάχιστο διάστημα λήψης είναι 4 seconds.  Αυτό επιτρέπει μεγαλύτερο εύρος χρήσης όταν δημιουργείτε βίντεο time lapse.

4K live streaming

Η νέα Theta V υποστηρίζει live streaming των βίντεο 360 μοιρών σε ανάλυση 4K. Απολαύστε εικόνα 4K (3840×1920 pixels), 360 μοιρών σε πραγματικό χρόνο.

Διπλή επικοινωνία – Bluetooth & ασύρματο LAN

Επιπρόσθετα με το ασύρματο δίκτυο LAN, η THETA V υιοθετεί Bluetooth για μόνιμη σύνδεση*4 με το smartphone σας. Απολαύστε λήψεις εξ αποστάσεως και αλλάξτε τις ρυθμίσεις όπου κι αν βρίσκεστε.
Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία ύπνου (sleep mode). Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την κάμερα πατώντας το κουμπί ενεργοποίησης.

Λειτουργία client στο ασύρματο LAN

Μπορείτε να συνδέσετε το smartphone μέσω κάποιου σημείου πρόσβασης ασύρματου LAN. Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε την THETA V χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Internet στο σας. Με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνεστε από τις ενοχλητικές εναλλαγές ασύρματης σύνδεσης.

*5 Συμβατότητα εν αναμονή αναβάθμισης λογισμικού.

Μεταφορά δεδομένων σε υψηλή ταχύτητα

Η ταχύτητα επικοινωνίας τόσο για τις σταθερές εικόνες όσο και για τα βίντεο έχει βελτιωθεί δραματικά. Η μέγιστη μεταφορά δεδομένων είναι περίπου 2.5*6 φορές γρηγορότερη από τα συμβατικά μοντέλα.

*6 Συγκριτικά με την THETA S. Πραγματική μετρήσιμη τιμή του απαιτούμενου χρόνου   μεταφοράς δεδομένων σε συσκευή iOS με δεδομένα βίντεο ίδιου μεγέθους. Σύμφωνα με έρευνα της Ricoh.

Επεκτάσιμες λειτουργίες μέσω plugins

Ένα νέο σύστημα βασισμένο σε Android OS χρησιμοποιείται για αυτή τη λειτουργία. Προσθέτοντας plugins στην κάμερα καθίσταται δυνατή η επέκταση διαφόρων χαρακτηριστικών.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

 • Χρώμα: Γκρι Μεταλλικό
 • Διαστάσεις: 45.2 mm (πλάτος) x 130.6 mm (ύψος) x 22.9 mm πάχος (μαζί με το πάχος των 2 φακών)
 • Βάρος: 121 gr

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Ricoh Theta V
 • Καλώδιο micro USB
 • Θήκη neoprene
 • Οδηγίες χρήσης
Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Κατασκευαστής

Χρώμα

Grey

Αξιολογήσεις (0)

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Ricoh Theta V 360° Camera”
Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου  300+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 48ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής 15,00€ εκτός και εάν η παράδοση γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα στης ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός Νομού Θεσσαλονίκης μόνο)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά στα ωράρια λειτουργίας μας, από το κατάστημά μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.