Nikon Mirrorless Camera Z5 (Εως 48 Δοσεις χωρις Καρτα μεσω Πειραιως)

1.399,00  999,00  Price AlertΚέρδος: 500,00 €

  • Αισθητήρας: Full Frame
  • Οθόνη: 3.2″  Tilt
  • Ανάλυση: 24 Mpx
  • Κάρτα ΜνήμηςSDHC
  • Ποιότητα Βίντεο: 4K 30p
  • Extras: WiFi, Bluetooth
  • Εγγύηση: 2ετής Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Βάρος 590 g
Διαστάσεις 134 × 100,5 × 69,5 m
Χρώμα

Live View

Κατασκευαστής

Μegapixels

Αισθητήρας

Ταχύτητα Κλείστρου

Κωδικός προϊόντος: Nikon Z5 Κατηγορία:
SHARE

Η φωτογραφικη μηχανη mirrorless Nikon Z 5 πληρους καδρου ειναι μια εξαιρετικη ευκαιρια να αναβαθμισετε τις φωτογραφιες και τα video σας στο επομενο επιπεδο. Αυτη η φωτογραφικη μηχανη mirrorless εχει αναπτυχθει με κεντρο τη μοντουρα Z της Nikon, την πιο ευρεια υποδοχη πληρους καδρου στον κοσμο. Περισσοτερο φως φτανει στον αισθητηρα της φωτογραφικης μηχανης, χαριζοντας σας την ελευθερια να δημιουργειτε με μεγαλυτερη λεπτομερεια, βαθος και χρωμα.

Συνθεσεις σε πληρες καδρο

Δειτε τις φωτογραφιες και τα video σας να φτανουν σε ενα νεο επιπεδο λεπτομερειας, ο,τι και να φωτογραφιζετε. Με τον αισθητηρα πληρους καδρου, τον ισχυρο επεξεργαστη EXPEED 6 και την εξαιρετικη ευκρινεια της λειτουργιας EVF, με τη Nikon Z 5 ειναι ευκολο να δημιουργειτε σε πληρες καδρο. Μπορειτε ακομη και να κροπαρετε τις φωτογραφιες χωρις να χανετε λεπτομερειες, ιδανικο για εκτυπωσεις και τοποθεσιες web.

Πορτραιτα με πλουσιες τονικες διαβαθμισεις. Video με εξαιρετικα μικρο βαθος πεδιου. Ο αισθητηρας CMOS πληρους καδρου 24,3 MP αξιοποιει πληρως τις δυνατοτητες συλλογης φωτος της εξαιρετικα ευρειας μοντουρας Z για να προσφερει εξαιρετικα αποτελεσματα.

Απολαυστε την ελευθερια της αμεσης προσαρμογης στις αλλαγες φωτισμου χαρη στο μεγαλο ευρος ISO 100-51200 της φωτογραφικης μηχανης. Δεν χρειαζεται να ανησυχειτε για τον θορυβο, καθως οι φωτογραφιες σας ειναι καθαρες με εντυπωσιακο δυναμικο ευρος σε υψηλες και χαμηλες τιμες ISO.

Το ισχυρο συστημα VR σταθεροποιησης εικονας πεντε αξονων που ειναι ενσωματωμενο στη φωτογραφικη μηχανη, σας επιτρεπει να πραγματοποιειτε ληψεις με ταχυτητες κλειστρου εως πεντε στοπ μικροτερη απο ο,τι θα ηταν δυνατον σε αλλες περιπτωσεις. Οποιο φακο NIKKOR Z και να χρησιμοποιειτε, τραβατε ευκρινεις φωτογραφιες και σταθερο video.

Μικρο κιτ, μεγαλη διαφορα

Η Nikon Z 5 πληρους καδρου ειναι εξαιρετικα φορητη και περιλαμβανει μεγαλες δυνατοτητες και το ιδιο ισχυει για τον φακο NIKKOR Z 24-50 mm που περιλαμβανεται στο βασικο κιτ Z 5. Αυτος ο φακος NIKKOR Z ειναι ο μικροτερος φακος τυπικου zoom πληρους καδρου που υπαρχει.¹ Απο ενδιαφερουσες ευρειες γωνιες εως δυναμικα πορτραιτα, σας χαριζει την ελευθερια να αποτυπωνετε πολυ περισσοτερα παντου.

Ευκρινης εστιαση

Το προηγμενο συστημα συνδυασμενου AF (αυτοματης εστιασης) 273 σημειων ειναι γρηγορο, ακριβες και εξαιρετικα ομαλο. Εστιαζει στα θεματα αμεσως και τα διατηρει εστιασμενα οπου και να βρισκονται στο καδρο.

Τελεια πορτραιτα

Υπεροχες φωτογραφιες με θεματα ανθρωπους, σκυλους η γατες. Καθως τραβατε τις φωτογραφιες μπορειτε να κλειδωσετε την εστιαση στα ματια του θεματος και να την κρατησετε εκει ακομη κι αν το θεμα κινειται.

Φωτεινοι φακοι NIKKOR Z πληρους καδρου

Ζηστε το βαθος και τη λεπτομερεια οπως ποτε πριν. Η Nikon Z 5 ειναι συμβατη με ολους τους φακους NIKKOR Z πληρους καδρου και η σειρα επεκτεινεται συνεχως. Απο εξαιρετικα ευρυγωνιους φακους σταθερης εστιακης αποστασης εως τηλεφακους zoom, αυτοι οι φακοι mirrorless ειναι ταχυτεροι, πιο αθορυβοι και παρεχουν μεγαλυτερη ευκρινεια. Η αποδοση τους ειναι εξαιρετικη στις φωτογραφιες και στα video.

Διπλη υποδοχη καρτας

Η διπλη υποδοχη καρτας ειναι συμβατη με τις γρηγορες καρτες SD UHS-II. Ρυθμιστε ευκολα τις υποδοχες για να χρησιμοποιουν μια καρτα για τις ληψεις και μια για τα αντιγραφα ασφαλειας. Η ρυθμιστε να αποθηκευονται video στη μια και φωτογραφιες στην αλλη.

Ανθεκτικη αλλα ελαφρια

Το ανθεκτικο και ταυτοχρονα ελαφρυ σωμα απο κραμα μαγνησιου διαθετει στεγανοποιηση για προστασια απο τη σκονη και την υγρασια. Ειδικα γυρω απο τα κινουμενα μερη και τα κουμπια.

Εργονομικος σχεδιασμος Nikon Z

Το σωμα αυτης της φωτογραφικης μηχανης πληρους καδρου μπορει να ειναι μικροτερο, ομως ο χειρισμος του παραμενει ευκολος. Η λαβη της ειναι σταθερη και ασφαλης και τα βασικα χειριστηρια της ειναι τελεια τοποθετημενα.

Εξαιρετικα ευκρινες EVF

Αυτο που βλεπετε στο υψηλης αναλυσης ηλεκτρονικο σκοπευτρο 3690k-dot αντιστοιχει απολυτα στα αποτελεσματα που θα εχετε. Οι βασικες ρυθμισεις οπως η εκθεση, το ISO και η ισορροπια λευκου εφαρμοζονται σε πραγματικο χρονο.

Συνεχιστε τις ληψεις

Μπορειτε να χρησιμοποιησετε USB για τη φορτιση της φωτογραφικης μηχανης Nikon Z 5 (εφοσον ειναι απενεργοποιημενη) η για να την τροφοδοτησετε.² Ειναι βολικο εαν θελετε να τραβηξετε φωτογραφιες για περισσοτερο χρονο σε εσωτερικους χωρους η θελετε να τραβηξετε ενα video time-lapse.

Αλλαξτε γωνια, αγγιξτε, σαρωστε

Βρειτε τις γωνιες που θελετε στην ανακλινομενη οθονη αφης και εστιαστε με ενα αγγιγμα. Κινηθειτε ευκολα στις εικονες και στα video συροντας το δαχτυλο σας στην οθονη και κτυπηστε δυο φορες για να δειτε την περιοχη εικονας σε προβολη 100%.

Ευκολη δημιουργικοτητα

Βαλτε τον εαυτο σας στις φωτογραφιες και στα video σας. Το συστημα Picture Control της Nikon σας επιτρεπει να εφαρμοζετε μοναδικα δημιουργικα φιλτρα και να κανετε προεπισκοπηση σε πραγματικο χρονο στο ηλεκτρονικο σκοπευτρο η στην οθονη.

Καθαρα video 4K

Μετατρεψτε τις απλες στιγμες σε κινηματογραφικες. Η Nikon Z 5 αποτυπωνει πλανα σε ποιοτητα 4K Ultra HD με μεγαλη ευκρινεια και ο φακος NIKKOR Z πληρους καδρου εξασφαλιζει πανεμορφο βαθος πεδιου. Μπορειτε να δημιουργειτε, με την ενσωματωμενη λειτουργια στη φωτογραφικη μηχανη, video time lapse που συναρπαζουν, καθως και να αποτυπωνετε φωτογραφιες ενω τραβατε video.

Σε πληρη συνδεση

Με τα ενσωματωμενα Wi-Fi® και Bluetooth® η κοινοποιηση των εικονων σας γινεται απλη υποθεση, ενω η εφαρμογη SnapBridge της Nikon μπορει να κανει το κινητο τηλεφωνο σας ενα πολυτιμο εξαρτημα. Μεταφερετε ευκολα φωτογραφιες και video η μετατρεψτε την εξυπνη συσκευη σας σε απομακρυσμενη οθονη και χειριστηριο.

Περιεχομενα Συσκευασιας:

  • Nikon Camera Body Z 5
  • Καπακι σωματος BF-N1
  • ελαστικο προσοφθαλμιο DK-29 (διατιθεται συνδεδεμενο με τη φωτογραφικη μηχανη)
  • επαναφορτιζομενη μπαταρια ιοντων λιθιου με καλυμμα ακροδεκτων EN-EL15c
  • φορτιστης μπαταριας MH-25a (διατιθεται ειτε με μετασχηματιστη ρευματος τοιχου η με καλωδιο ρευματος τυπου και σχηματος που ποικιλλει αναλογα με τη χωρα η την περιοχη πωλησης)
  • λουρι AN-DC19
  • καλωδιο USB UC-E24
  • καλυμμα πεδιλου εξαρτηματων BS-1
1. Παραλαβή από το φυσικό μας κατάστημα – Θεσσαλονίκη, Κομνηνών 24

Στη προσπάθεια μας για την αμεσότερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών, στο kounio.gr έχετε τη δυνατότητα για παραλαβή των παραγγελιών σας από το φυσικό μας κατάστημα, κατόπιν ραντεβού.

Πιο αναλυτικά, για παραγγελίες που καταχωρούνται τηλεφωνικά ή από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ο πελάτης λαμβάνει ενημέρωση με email ή τηλεφωνικά, στο οποίο ενημερώνεται για το πότε μπορεί να περάσει να παραλάβει την παραγγελία του.

Εφόσον λάβει χώρα η παραπάνω επικοινωνία, οι ώρες λειτουργίας του σημείου παραλαβής είναι καθημερινά 09:00 -18:00 και Σάββατο 10:00-14:00.

Οι παραγγελίες ακυρώνονται αυτόματα με το πέρας 48 ωρών από την ενημέρωση του πελάτη (mail επιβεβαίωσης ολοκλήρωσης παραγγελίας) και αποστέλλεται η σχετική ενημέρωση για την ακύρωση στο email σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

ΠΡΟΣΟΧΗ! Σε καμία περίπτωση,  ΔΕΝ πρέπει να ξεκινήσετε για παραλαβή ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ βάλει παραγγελία ή ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ λάβει την σχετική επιβεβαίωση για την παραγγελία σας

2. Αποστολές με ACS Courier (δεν ισχύει για ογκώδη προϊόντα)

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας το οποίο έχετε παραλάβει με email την ημέρα που στάλθηκε η επιβέβαιωση αποστολής, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Το επιθυμητό ωράριο παράδοσης καθώς και η παράδοση Σάββατο δεν είναι δεσμευτικό για την courier και ενδέχεται να μην ακολουθηθεί

Χερσαίοι Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς χερσαίους προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Νησιωτικοί Προορισμοί: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς νησιωτικούς προορισμούς και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες

Δυσπρόσιτες Περιοχές: Aφορά μεταφορά και παράδοση αποστολών προς περιοχές εκτός ορίων των κύριων πόλεων και ο ενδεικτικός χρόνος παράδοσης είναι 2-6 εργάσιμες ημέρες

4. Αποστολές με μεταφορική εταιρεία

Για βαριά και ογκώδη δέματα όπως τηλεοράσεις, έπιπλα-καρέκλες, επαγγελματικοί εκτυπωτές, χαρτί εκτύπωσης και άλλα ή σε ποσοτικές παραγγελίες, προτείνεται η αποστολή με μεταφορική εταιρεία για μείωση του συνολικού κόστους αποστολής

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές με μεταφορική εταιρεία και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Θα ενημερωθείτε με το κόστος αποστολής κατόπιν συνεννόησης με έναν εκπρόσωπο του kounio.gr

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας mail στο [email protected]

5. Αποστολές στην Κύπρο

Δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής για αποστολές στην Κύπρο και η εξόφληση της παραγγελίας γίνεται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

6. Ασφάλεια Αποστολών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το kounio.gr στέλνει όλες τις παραγγελίες σφραγισμένες. Σε περίπτωση που παραλάβετε την παραγγελία σας σε ανοιχτό ή κατεστραμμένο πακέτο παρακαλούμε να μην την δεχτείτε και να επικοινωνήσετε αμέσως με το τμήμα πωλήσεων στο τηλέφωνο 2310278600 ή στείλτε μας email στο [email protected]

Nikon Mirrorless Camera Z5 (Έως 48 Δόσεις χωρίς Κάρτα μέσω Πειραιώς)

1.399,00  999,00 

Καλάθι Αγορών 0

Σύστημα Παρακολούθησης Τιμών

please subscribe to get updates

Tα προσωπικά σας στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν όπως περιγράφεται στους όρους και προϋποθέσεις.