Ειδήσεις και Reviews

Υπηρεσία SnapBridge από την Nikon

Ανακαλύψτε την Υπηρεσία SnapBridge από την Nikon και διατηρήστε τη φωτογραφική σας μηχανή Nikon συνδεδεμένη στις έξυπνες συσκευές σας.

Η Υπηρεσία Snapbridge από την Nikon είναι συμβατή με φωτογραφικές μηχανές: D500D3400³, COOLPIX A300COOLPIX A900COOLPIX B500COOLPIX B700COOLPIX W100KeyMission 80D5600D7500, COOLPIX W300, D850.

Διατηρώντας μια μόνιμη, αυτόματη σύνδεση ανάμεσα στη φωτογραφική μηχανή και την έξυπνη συσκευή σας, το SnapBridge εξασφαλίζει μεγαλύτερο έλεγχο κατά τις φωτογραφίσεις σας. Τώρα μπορείτε να συγχρονίζετε τις εικόνες στο smartphone ή το tablet σας ενώ τραβάτε φωτογραφίες και να τις κοινοποιείτε στη στιγμή με την ποιότητα της Nikon. Επίσης, μπορείτε να ελέγχετε βασικές λειτουργίες της φωτογραφικής μηχανής από το τηλέφωνό σας. Μπορείτε επίσης να διατηρείτε τη φωτογραφική μηχανή συγχρονισμένη και ενημερωμένη και να κάνετε πολύ περισσότερα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Η εφαρμογή SnapBridge αξιοποιεί την τεχνολογία Bluetooth® low energy (BLE) για αμελητέα κατανάλωση ενέργειας. Με μοναδική εξαίρεση την περίπτωση εκτέλεσης συγχρονισμού φωτογραφιών, διατηρήστε τη μπαταρία σας ζωντανή.

Η εφαρμογή SnapBridge είναι κάτι παραπάνω από μια έξυπνη τεχνολογία. Κάνει την έξυπνη συσκευή και τη φωτογραφική σας μηχανή Nikon πραγματικά αχώριστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ ΚΑΛΎΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΕΎΚΟΛΑ ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ SNAPBRIDGE

Δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη η κοινοποίηση φωτογραφιών υψηλής ποιότητας. Τώρα οι φωτογραφίες σας από τη φωτογραφική μηχανή Nikon μπορούν να προβληθούν στα κοινωνικά δίκτυα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Η εφαρμογή SnapBridge χρησιμοποιεί την τεχνολογία Bluetooth® low energy (BLE) για να διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής ισχύος μεταξύ της φωτογραφικής μηχανής Nikon και έως και πέντε έξυπνων συσκευών.

Οι φωτογραφίες μπορούν να μεταφέρονται αυτόματα από τη φωτογραφική μηχανή στο τηλέφωνο ή το tablet σας τη στιγμή που τις τραβάτε. Οι φωτογραφίες θα είναι άμεσα διαθέσιμες στην έξυπνη συσκευή σας. Έτοιμες για προβολή, επεξεργασία με την αγαπημένη σας εφαρμογή και αποστολή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το μέγεθος των φωτογραφιών που συγχρονίζονται αλλάζει άμεσα. Έτσι μπορείτε να τις βλέπετε εύκολα και να τις ανεβάζετε γρήγορα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν δεν επιθυμείτε τον αυτόματο συγχρονισμό όλων των φωτογραφιών, τα εύχρηστα στοιχεία ελέγχου σάς δίνουν τη δυνατότητα να συγχρονίζετε χειροκίνητα συγκεκριμένες φωτογραφίες,. Επίσης μπορείτε να μεταφέρετε εικόνες με υψηλότερη ανάλυση και να συγχρονίζετε video.

Ο ΤΈΛΕΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΌΣ: ΠΆΝΤΑ ΣΕ ΣΎΝΔΕΣΗ, ΧΩΡΊΣ ΕΜΠΌΔΙΑ

Η ζεύξη μιας έξυπνης συσκευής με τη φωτογραφική σας μηχανή Nikon, είναι μια απλή λειτουργία που θα χρειαστεί να εκτελέσετε μόνο μία φορά. Απλά εγκαταστήστε την εφαρμογή SnapBridge στο smartphone ή το tablet σας, ενεργοποιήστε τη φωτογραφική σας μηχανή και επιλέξτε την από τη λίστα διαθέσιμων συσκευών εντός της εφαρμογής.

Τώρα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες ενώ τραβάτε φωτογραφίες χωρίς να είναι απαραίτητη η επανασύνδεση κάθε φορά. Οι φωτογραφίες θα συγχρονίζονται με τη φωτογραφική σας μηχανή ακόμα και όταν βρίσκεται σε λειτουργία αδράνειας, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή σας χωρίς διακοπή.

Η εφαρμογή SnapBridge διατηρεί μια σταθερή σύνδεση χαμηλής ισχύος με τη φωτογραφική μηχανή σας μέσω Bluetooth® low energy (BLE), τεχνολογία που διασφαλίζει εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας τόσο στην έξυπνη συσκευή όσο και στη φωτογραφική μηχανή. Η εφαρμογή SnapBridge μεταβαίνει αυτόματα στην τυπική λειτουργία Bluetooth ή Wi-Fi μόνο κατά τη μεταφορά εικόνων.Ή ²

ΕΠΙΣΗΜΆΝΕΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΣΑΣ

Κάθε φορά που βρίσκεστε σε μια καινούρια τοποθεσία, η δυνατότητα SnapBridge ενημερώνει αυτόματα τη φωτογραφική σας μηχανή με τη σωστή ώρα και ημερομηνία. Μόλις γίνει αυτόματη ενημέρωση του τηλεφώνου ή του tablet σας, ενημερώνεται και η φωτογραφική σας μηχανή. Τώρα, όλες οι φωτογραφίες σας θα βρίσκονται στη σωστή χρονική σειρά, ανεξάρτητα από το πόσες ζώνες ώρας θα συναντήσετε.

Η δυνατότητα SnapBridge διευκολύνει, επίσης, τη διαδικασία προσθήκης ετικετών geotag στις εικόνες, ώστε να μπορείτε να επισημάνετε φωτογραφίες σε έναν χάρτη ή να προετοιμάσετε τις ταξιδιωτικές σας εικόνες για άμεση κοινοποίηση. Οι πρόσθετες πληροφορίες μπορούν επίσης να εμφανίζονται στις εικόνες που συγχρονίζετε από τη φωτογραφική σας μηχανή στην έξυπνη συσκευή σας, συμπεριλαμβανομένων των δεδομένων λήψης EXIF, των πληροφοριών εικόνας και των σχολίων.

ΚΆΝΤΕ ΛΉΨΗ. ΑΠΌ ΑΠΌΣΤΑΣΗ.

Δείτε τη μεγάλη εικόνα — κυριολεκτικά. Όταν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή SnapBridge, η έξυπνη συσκευή σας έχει τη δυνατότητα να προβάλλει σε ζωντανή προβολή ό,τι βλέπει η φωτογραφική σας μηχανή Nikon. Συνθέστε λήψεις στην οθόνη του smartphone ή του tablet σας. Απελευθερώστε το κλείστρο από απόσταση για να κάνετε λήψη της φωτογραφίας. Ανάλογα με το μοντέλο της μηχανής, μπορείτε επιπλέον να χρησιμοποιείτε την έξυπνη συσκευή σας για να χειρίζεστε τις λειτουργίες AF αφής και zoom της φωτογραφικής μηχανής.

ΑΥΤΌΜΑΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΉ ΣΤΟ NIKON IMAGE SPACE

Με την αυτόματη αποστολή αρχείων στον προσωπικό σας λογαριασμό Nikon Image Space δεν χρειάζεται να υπερφορτώνετε την έξυπνη συσκευή σας με όλες τις φωτογραφίες. Παρέχεται δωρεάν, απεριόριστος χώρος αποθήκευσης για φωτογραφίες για τις οποίες γίνεται συγχρονισμός και αλλαγή μεγέθους κατά τη λήψη.

Επιπλέον, θα αποκτήσετε 20 GB δωρεάν χώρου αποθήκευσης για εικόνες και βίντεο με μεγαλύτερη ανάλυση. Μπορείτε να οργανώσετε τις φωτογραφίες με διάφορους τρόπους. Οι φωτογραφίες μπορούν να εμφανίζονται σε περισσότερα από ένα μέρη. Οργανώστε τις σε άλμπουμ για κοινοποίηση.

Δημιουργήστε συλλογές φωτογραφιών με συγκεκριμένο θέμα. Ταξινομήστε τις φωτογραφίες κατά ημερομηνία λήψης, ημερομηνία αποστολής ή βάσει της φωτογραφικής μηχανής Nikon με την οποία τραβήχτηκαν.

ΑΥΤΌΜΑΤΕΣ ΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΕΝΗΜΕΡΏΣΕΩΝ

Χάρη στις αυτόματες ειδοποιήσεις της εφαρμογής SnapBridge, δεν θα χάσετε ξανά ενημέρωση firmware. Η εφαρμογή εντοπίζει τις διαθέσιμες ενημερώσεις για τη φωτογραφική μηχανή και σας ειδοποιεί αμέσως. Σε περίπτωση που θέλετε να δηλώσετε μία ή περισσότερες καινούριες φωτογραφικές μηχανές Nikon, η εφαρμογή SnapBridge προσφέρει μια απλή λύση. Απλά συγχρονίστε την καινούρια φωτογραφική σας μηχανή με το smartphone ή το tablet σας. Η εφαρμογή SnapBridge θα καταχωρήσει αυτόματα τα στοιχεία, όπως το μοντέλο της φωτογραφικής μηχανής και τον σειριακό αριθμό.

NIKON ΚΑΙ SNAPBRIDGE. ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΌ ΖΕΥΓΆΡΙ | (ΕΛΛΆΔΑ/ΚΎΠΡΟΣ)

¹ Η σχεδίαση του περιβάλλοντος χρήστη αυτής της εφαρμογής μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το λειτουργικό σύστημα. Η σχεδίαση και οι προδιαγραφές αυτής της εφαρμογής ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.
² Η ονομασία και τα λογότυπα Bluetooth® είναι εμπορικά σήματα της Bluetooth SIG, Inc. και η χρήση των εν λόγω σημάτων από τη Nikon και τις συνδεδεμένες με αυτήν εταιρείες γίνεται κατόπιν εκχώρησης άδειας χρήσης.
³ Καθώς η D3400 δεν υποστηρίζει Wi-Fi, τα παρακάτω χαρακτηριστικά SnapBridge δεν είναι διαθέσιμα: απομακρυσμένη φωτογράφιση με έξυπνη συσκευή, μεταφορά φωτογραφιών σε πρωτότυπο μέγεθος, μεταφορά video.