Δελτία Τύπου

Δελτίο Τύπου Elinchrom ELB 1200

ELB 1200

Δελτίο Τύπου

25 Ιουλίου, 2017

Elinchrom ELB 1200 – Lighting The Spirit

© Michael Clark

Η Elinchrom ανακοινώνει την κυκλοφορία της γεννήτριας ELB 1200!

Το πιο ισχυρό φορητό φλας, για φωτογράφους που αναζητούν την περιπέτεια!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραγγείλουν την γεννήτρια και να δοκιμάσουν τις δυνατότητες της, από τα τέλη Αυγούστου 2017 και έπειτα.


Κορυφαία Χαρακτηριστικά:

Ελαφρύ και συμπαγές σώμα, ανθεκτικό ακόμα και στις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες.

Ζυγίζει μόλις 4.3 kg (9.3 lbs.)

Η ELB 1200 φέρνει την επανάσταση στη φωτογραφική βιομηχανία, επιτρέποντας στους φωτογράφους να μεταφέρουν μικρότερες και ισχυρότερες φορητές μονάδες φλας, σε κάθε πιθανή τοποθεσία που μπορεί να το χρειαστούν. Αυτή η μονάδα είναι κατασκευασμένη για να λειτουργεί ακόμα και στο πιο απαιτητικό περιβάλλον.


“Οι νέες επιλογές φωτισμού, ακόμη και από μακριά, είναι απίστευτα συναρπαστικές από κάθε άποψη”.

Michael Clark – Adventure Photographer


Hi-Sync

Το Hi-Sync είναι η βελτιστοποιημένη λύση της Elinchrom για ταχύτητες κλείστρου έως και 1/8000 δ. για κάμερες Nikon ™, Canon ™, Sony ™, Olympus ™ και Panasonic ™. Η λειτουργία Hi-Sync επιτρέπει στους φωτογράφους να παγώσουν την κίνηση, να σκουραίνουν ή/και να εξουδετερώνουν το φως του περιβάλλοντος όπως και τον ήλιο και να χρησιμοποιούν ανοιχτό διάφραγμα για θόλωμα φόντου.

Για φωτογραφίες και βίντεο

Κάθε κεφαλή είναι εξοπλισμένη με εσωτερικό ανεμιστήρα και φωτεινό μεταβαλλόμενο φωτισμό LED (DayLight balanced / ισοδύναμο με 250 W  / 4000+ Lumens / 92 CRI) που εξάγει ελάχιστη ενέργεια από την γεννήτρια. Σε συνδυασμό με την εξαιρετικά αθόρυβη λειτουργία του ανεμιστήρα, εξασφαλίζει εξαιρετικές δυνατότητες φωτισμού τόσο για φωτογραφίες όσο και για βίντεο.

Συμβατό με όλα τα αξεσουάρ της Elinchrom, οι φωτογράφοι μπορούν να αποκτήσουν πλήρη έλεγχο του φωτός τους σε οποιαδήποτε σημείο, οποιαδήποτε στιγμή.

Μπαταρία υψηλής απόδοσης

Η μονάδα ELB 1200 έρχεται με μια υψηλής απόδοσης μπαταρία Air (1.1 kg / 2.4 lbs.), σχεδιασμένη για να ταξιδεύετε χωρίς βάρος και με ασφάλεια.

Η μπαταρία προσφέρει 215 λάμψεις  ή 80 λεπτά συνεχόμενης ροής βίντεο σε πλήρη ισχύ.

Για τους φωτογράφους που χρειάζονται ακόμη μεγαλύτερη ισχύ, η προαιρετική μπαταρία HD (1,5 kg / 3,3 lbs.) είναι μια πραγματική μονάδα παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος για χρήση σε στούντιο και on-location.

Η μπαταρία προσφέρει 400 λάμψεις  ή 120 λεπτά συνεχόμενης ροής βίντεο σε πλήρη ισχύ.

 


Trade-in Προσφορά

Για τον εορτασμό των 55 χρόνων λειτουργίας της, η Elinchrom ανακοίνωσε ειδική προσφορά για όλους τους χρήστες των Ranger RX / Free Style με ειδική έκπτωση 900,00€!

 

Οποιοσδήποτε κάτοχος πλήρους σετ Ranger RX series / Free Style (γεννήτρια, μπαταρία, φορτιστής, κεφαλή) ανεξάρτητα εάν είναι λειτουργικά ή όχι, θα έχει ειδική έκπτωση 900,00€ ανά ELB 1200 To Go ή To Roll σετ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Trade-in Προσφορά μας, πατήστε εδώ.