Εμφάνιση όλων των 3 αποτελεσμάτων

L&K Action Camera 4K WiFi

Απο εδώ και πέρα εσείς έχετε τον έλεγχο: είτε ετοιμάζεστε να πραγματοποιήσετε ένα θεαματικό ακροβατικό ή «γλιστράτε» σε ύψη που κόβουν την ανάσα, με το μικρό τηλεχειριστήριο, αποφασίζετε εσείς ποια στιγμή θα διαρκέσει για πάντα, χωρίς να χάσετε την αυτοσυγκέντωσή σας! Με ένα κλικ μπορείτε να γυρίσετε βίντεο 4K ή να τραβήξετε φωτογραφία ανάλυσης 4 megapixels.

Ricoh WG-M2 (Δώρο 2 μπαταρίες και microSD 16GB)

Η RICOH WG-M2 αναπτύχθηκε ως το ανώτερο μοντέλο πάνω από την WG-M1 (παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2014). Έχει εξαιρετική απόδοση και αντοχή σε απαιτητικές συνθήκες όπως χαμηλές θερμοκρασίες έως -10°C, υποβρύχιες λήψεις έως 20 μέτρα και πτώσεις από 2 μέτρα ύψος.

Είναι η πρώτη action camera με δυνατότητα εγγραφής βίντεο 4K που με συνδυασμό δημιουργήθηκε ώστε να είναι ένα βήμα μπροστά από την κλασική action camera RICOH WG-M1 (που λανσαρίστηκε τον Οκτώβριο του 2014). Μαζί με την εξαιρετική απόδοση σε απαιτητικές συνθήκες— αδιάβροχη σε βάθος μέχρι 20 μέτρα, ανθεκτική στα χτυπήματα από πτώσεις ύψους 2 μέτρων, και ανθεκτική σε χαμηλές θερμοκρασίες μέχρι -10°C — είναι και η πρώτη ψηφιακή κάμερα της RICOH που καταγράφει βίντεο 4K Full HD.

Orange
159.00 Επιλογή