Συστήματα Μπαταρίας

Προβολή στυλ:

Προβολή: 24 / 48 / ΟΛΑ

 • Phottix Indra 360 Battery Pack 4000mAh Li-ion

  , 325.00

  Η επανασχεδιασμένη μπαταρία για το Indra 360 είναι αρκετά μικρή για να χωρέσει στην τσέπη σας και παρόλα αυτά μπορεί να πυροδοτήσει το φλας με περισσότερες απο 300 φλασιές σε πλήρη ισχύ. Ιδανική για φωτογράφους που δεν θέλουν επιπλέον βάρος στον εξοπλισμό τους όπως τους φωτογράφους γάμων και εκδηλώσεων. Η LED οθόνη σας επιτρέπει να βλέπετε άμεσα την στάθμη της μπαταρίας σας.

  Τι υπάρχει μέσα στο κουτι?

  • Phottix Indra360 4000mAh Μπαταρία Λιθίου
  • Phottix Indra Φορτιστής και Ac Adapter
 • Elinchrom Κεφαλή Quadra Pro (20121)

  365.00

  Η Κεφαλή Quadra Pro είναι εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγής πηγή φωτός για εξωτερική χρήση και στούντιο, ιδανική για φωτογράφηση γενικής χρήσης όπως η φωτογραφία μόδας, κ.λπ. Επιλέξτε την όταν επιθυμείτε να πάρετε, σε εξωτερική χρήση, τη μέγιστη ισχύ από το σύστημα μπαταρίας που διαθέτετε. Η κεφαλή αυτή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα συστήματα ασύρματης πυροδότησης HyperSync™.

 • Elinchrom Κεφαλή Quadra Action (20151)

  430.00

  Η Κεφαλή Quadra Action είναι μία εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγής πηγή φωτός για εξωτερική χρήση και στούντιο η οποία προσφέρει μια μοναδική ιδιαίτερα μικρή διάρκεια λάμψης με μία Λυχνία φλας-Α, διπλού ηλεκτροδίου για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη κατανομή του φωτισμού. Επιλέξτε την όταν είναι σημαντική για εσάς η καλύτερη διάρκεια λάμψης και όταν επιθυμείτε να παγώσετε την κίνηση (μέχρι και 1/5700 του δευτερολέπτου).

 • Προσφορά!

  Phottix Indra 500 Battery Pack 5000mAh Li-ion

  , 529.00 469.00

  The Indra Battery Pack is a lot of power in a compact unit. When used with the Indra500 TTL Studio Light it allows photographers to shoot 360 full power shots (High-Speed Mode).

 • Elinchrom Κεφαλή Quadra HS (20153)

  470.00

  Η Κεφαλή Quadra HS είναι μία εξαιρετικά ελαφριά και συμπαγής πηγή φωτός για εξωτερική χρήση και στούντιο η οποία προσφέρει μοναδικό συγχρονισμό με την μηχανή σας 1/8000s.

 • Προσφορά!

  Elinchrom Κεφαλή Ranger S (20100)

  632.00 549.00

  Η Κεφαλή Ranger S (Standard) είναι μία συμπαγής και στιβαρή μεταλλική πηγή φωτισμού για εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Η στάνταρ άρμοση μπαγιονέτ EL με το δαχτυλίδι που ασφαλίζει- είναι συμβατή με όλους τους ανακλαστήρες EL και τα Softlites που κατασκευάζει η Elinchrom από το 1974.

 • Προσφορά!

  Elinchrom Κεφαλή Ranger Α (20101)

  869.00 756.00

  Η Κεφαλή Ranger A (Action) προσφέρει μια μοναδική, ιδιαίτερα μικρής διάρκειας, λάμψη μέσω μίας Λυχνίας-Α που διαθέτει μονό, διπλό ηλεκτρόδιο για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη κατανομή του φωτός.

  Η κεφαλή Ranger A, όταν συνδεθεί στο γρήγορο κανάλι Β του Ranger Speed AS, αποτελεί την τέλεια επιλογή για φωτογράφηση με » Πάγωμα Δράσης» έως και 1/5120 δευτ..

 • Innovatronix Φορητό Πακ Μπαταρίας Explorer Mini

  775.00

  Το Tronix Explorer Mini αποτελεί την ιδανική φορητή λύσεις ενέργειας με την απλή λογική «συνδέουμε και δουλεύουμε αμέσως». Με φόρτιση αυτόματης ισχύος η οποία δέχεται 100-240V καθώς και φόρτιση από το αυτοκίνητο 14V, με εσωτερικό κύκλωμα που μετατρέπει την πηγή 12V/14V σε 24. Διαθέτει δείκτες επιπέδου ισχύος μπαταρίας με ηχητικό σήμα και δείκτες φόρτισης περιλαμβάνει θερμική διακοπή λειτουργίας, προστασία υπερφόρτωσης κυκλωμάτων και δείκτες επιπέδου φόρτισης μπαταρίας και φόρτισης και είναι Γρήγορο και εύκολο – Αν είστε έξω για μια γρήγορη και εύκολη φωτογράφηση η οποία απαιτεί μια μικρή ισχύ μπαταρίας, τότε το Tronix Explorer Mini θα είναι η καλύτερη επιλογή σας. Με συνεχή ονομαστική ισχύ 400watts συνιστάται για χρήση μέχρι και τα 1200ws, και ζυγίζει περίπου 5 κιλά.

 • Innovatronix Φορητό Πακ Μπαταρίας Explorer XT-SE

  850.00

  Το Tronix Explorer XT-SE αποτελεί την ιδανική φορητή λύσεις ενέργειας με την απλή λογική «συνδέουμε και δουλεύουμε αμέσως». Με φόρτιση αυτόματης ισχύος η οποία δέχεται 100-240V καθώς και φόρτιση από το αυτοκίνητο 14V, με εσωτερικό κύκλωμα που μετατρέπει την πηγή 12V/14V σε 24. Διαθέτει δείκτες επιπέδου ισχύος μπαταρίας με ηχητικό σήμα και δείκτες φόρτισης περιλαμβάνει θερμική διακοπή λειτουργίας, προστασία υπερφόρτωσης κυκλωμάτων και δείκτες επιπέδου φόρτισης μπαταρίας και φόρτισης και είναι Μεσαίας ισχύος και Ευέλικτο για μέσες ρυθμίσεις φωτιστικής ισχύος, (περιστασιακά σε μεγάλη ισχύ). Με συνεχή ονομαστική ισχύ 350watts συνιστάται για χρήση μέχρι και τα 2400ws και μπορεί να αποδώσει περίπου 500 φλασιές πλήρους ισχύος (για ένα monoblock σαν το Elinchrom BRX-500).

 • Προσφορά!

  Elinchrom Quadra Hybrid Living Light Kit with S Head & Transmitter (10430.1)

  , 1,550.00 930.00

  The Quadra Living Light Kit with Lead Battery, S Head and Transmitter was put together by Elinchrom to offer on the go photographers a turnkey location lighting solution. The kit includes the 400Ws Quadra Hybrid RX Pack, a lead-gel battery, multi-voltage charger, 8.2′ flash head cable, sync cable, and an ELS Transmitter Speed for remote triggering of the flash.

  The Quadra Hybrid RX Pack with Lead-Gel Battery pack delivers an impressive 400Ws of power in a small package that weighs in at only 6.6 lb. while offering has portability, flexibility and professional convenience features you would expect from a company of Elinchrom’s stature. The powerful pack can recycle in 0.41 to 2.26 seconds at 115V with full power flash durations as short as 1/3,000 sec. with the S (Standard) head and 1/5,700 with the A (Action) head. The Quadra Hybrid RX has a 6.6 stop power range that’s variable in 1/10 stops and can distribute power in a fixed 2:1 asymmetrical ratio (66 – 33%) or 100% through one head.

  The pack has a built-in ELS Skyport Receiver with 8 channels that can handle 4 distinct groups of flashes and not only allows you to trigger your pack at distances up to 393′ but gives you control of power, on/off, modeling light functions and HyperSync activation. Free software for Mac and PC computers is available with the transmitter to add additional features a they become available. Add an optional USB Wi-Fi module for computer control and software that allows you to use specially designed apps that allow full remote control via your for iPhone, iPad or iPod Touch.

 • Προσφορά!

  Elinchrom Κεφαλή Zoom Pro HD (20192)

  1,259.00 1,095.00

  Η Κεφαλή Zoom Pro HD έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε χρήσεις ακραίας διάρκειας. Η βαρέως τύπου και υψηλής ποιότητας plug-in λυχνία του φλας ελαχιστοποιεί τη μεταβολή των χαρακτηριστικών φωτισμού και της ισχύος εξόδου. Προσφέρει ένα σύστημα ψύξης με ανεμιστήρα χαμηλού θορύβου ελεγχόμενο από μικροεπεξεργαστή, περιλαμβάνει ένα νέο διαφανές γυάλινο θόλο (πυρέξ), μία νέα plug-in λυχνία του φλας που μπορεί να αντικατασταθεί από τον ίδιο το χρήστη και μια λειτουργία εστίασης (zoom) για την λάμπα πιλότου και τη λυχνία του φλας, για να αποκτήσετε ανεπανάληπτα αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται με ανακλαστήρες ή ακόμα και με ένα ομοιόμορφο και μεγάλου εύρους φως όπως με τα Rotalux softboxes.

 • Innovatronix Φορητό Πακ Μπαταρίας Explorer XT3

  1,095.00

  Το Tronix Explorer XT3 αποτελεί την ιδανική φορητή λύσεις ενέργειας με την απλή λογική «συνδέουμε και δουλεύουμε αμέσως». Με φόρτιση αυτόματης ισχύος η οποία δέχεται 100-240V καθώς και φόρτιση από το αυτοκίνητο 14V, με εσωτερικό κύκλωμα που μετατρέπει την πηγή 12V/14V σε 24. Διαθέτει δείκτες επιπέδου ισχύος μπαταρίας με ηχητικό σήμα και δείκτες φόρτισης περιλαμβάνει θερμική διακοπή λειτουργίας, προστασία υπερφόρτωσης κυκλωμάτων και δείκτες επιπέδου φόρτισης μπαταρίας και φόρτισης και είναι Υψηλής Ισχύος και Γρήγορης Αντίδρασης. Για το φωτογράφο που χρησιμοποιεί πακ γεννητριών φλας μεγάλης ισχύος (800ws/1000ws +), και συχνά, σε ρυθμίσεις πλήρους ισχύος. Ή εάν χρειάζεστε ταχύτερη ανακύκλωση για να καταγράψετε γρήγορες κινήσεις.

 • Innovatronix Φορητό Πακ Μπαταρίας Explorer 500Li

  1,095.00

  Το Tronix Explorer 500Li  αποτελεί την ιδανική φορητή λύσεις ενέργειας με την απλή λογική «συνδέουμε και δουλεύουμε αμέσως». Με φόρτιση αυτόματης ισχύος η οποία δέχεται 90-240V καθώς και φόρτιση από το αυτοκίνητο 14V, με εσωτερικό κύκλωμα που μετατρέπει την πηγή 12V/14V σε 24. Διαθέτει δείκτες επιπέδου ισχύος μπαταρίας με ηχητικό σήμα και δείκτες φόρτισης περιλαμβάνει θερμική διακοπή λειτουργίας, προστασία υπερφόρτωσης κυκλωμάτων και δείκτες επιπέδου φόρτισης μπαταρίας και φόρτισης και έχει ταξινομηθεί σε συνεχές 500watts τροφοδοτούμενο από μία LiFePO4 μπαταρία Li-ion. Μπορεί να αποδώσει περίπου 350 λάμψεις χρησιμοποιώντας ένα μονομπλόκ 400ws (π.χ. το Elinchrom D-Lite Rx 4), ή περίπου 700 λάμψεις με μία εφεδρική μπαταρία και με χρόνο ανακύκλωσης πλησίον στις προδιαγραφές του φλας για κανονική τροφοδοσία από την πρίζα.

   

 • Phottix Indra 360 TTL & Battery Pack Kit (Canon, Nikon, Sony)

  , 1,099.00

  Phottix Indra 360 TTL & Battery Pack Kit

  Το μέλλον είναι εδώ! Σας παρουσιάζουμε το νέο Phottix Indra 360 TTL, ένα Φλας 500 Watt με δυνατότητα TTL και High Sync. Με ενσωματωμένο δέκτη Odin για μηχανές Canon, Nikon & Sony. Το Indra 360 είναι το καλύτερο εργαλείο για να αφήσετε ελεύθερη την δημιουργικότητά σας. Χρησιμποιήστε το TTL για να φωτογραφίσετε γρήγορα χωρίς περιορισμούς, σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε χωρίς την ανάγκη για ρεύμα. Ακόμα και σε συνθήκες δυνατού φωτισμού, η λειτουργία High Sync σας επιτρέπει να αυξήσετε τις ταχύτητες της μηχανής σας έτσι ώστε να δώσετε ένα πιο φυσικό φωτισμό στο αντικέιμενο σας.

 • Προσφορά!

  Elinchrom ELB400 Pack χωρίς μπαταρία (10278.1)

  , 1,299.00 1,180.00

  Το Πακ Μπαταρίας Elinchrom ΕLB400, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους φωτογράφους που ταξιδεύουν όσο ελαφρύτερα γίνεται, αλλά χρειάζονται αρκετή δύναμη για να ισοσταθμίσουν τον ήλιο. Η βέλτιστη διάρκεια φλας παράγεται σε πλήρη ισχύ η οποία απαιτείται όταν είστε έξω σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία. Το ενσωματωμένο σύστημα Skyport επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ της μηχανής και του ΕLB400. Η οθόνη OLED προσφέρει μια πλούσια και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

 • Προσφορά!

  Phottix Indra 500LC TTL Studio Light & Battery Pack Kit For Canon

  , 1,599.00 1,299.00

  Phottix Indra 500LC TTL & Battery Pack Kit

  Ακόμα μία πρωτιά για την Phottix!

  Το νέο Indra 500LC είναι συμβατό με όλους τους πομποδέκτες Canon RT  καθώς επίσης και με τα παλαιότερου τύπου διότι έχει ενσωματωμένο τον δέκτη Phottix Laso! Μην πετάτε πλέον τα παλιά σας speedlight Canon EX580! Συνδέστε το με ένα Phottix Laso Receiver και απλά απολαύστε την στιγμή!

  Το μέλλον είναι εδώ! Σας παρουσιάζουμε το νέο Phottix Indra 500LC TTL, ένα Φλας 500 Watt με δυνατότητα TTL και High Sync. Με ενσωματωμένο πομποδέκτη Odin για μηχανές Canon, Nikon & Sony. Το Indra 500 είναι το καλύτερο εργαλείο για να αφήσετε ελεύθερη την δημιουργικότητά σας. Χρησιμποιήστε το TTL για να φωτογραφίσετε γρήγορα χωρίς περιορισμούς, σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε χωρίς την ανάγκη για ρεύμα. Ακόμα και σε συνθήκες δυνατού φωτισμού, η λειτουργία High Sync σας επιτρέπει να αυξήσετε τις ταχύτητες της μηχανής σας έτσι ώστε να δώσετε ένα πιο φυσικό φωτισμό στο αντικέιμενο σας.

 • Προσφορά!

  Phottix Indra 500 TTL & Battery Pack Kit (Canon, Nikon, Sony)

  , 1,599.00 1,299.00

  Phottix Indra 500 TTL & Battery Pack Kit

  Το μέλλον είναι εδώ! Σας παρουσιάζουμε το νέο Phottix Indra 500 TTL, ένα Φλας 500 Watt με δυνατότητα TTL και High Sync. Με ενσωματωμένο δέκτη Odin για μηχανές Canon, Nikon & Sony. Το Indra 500 είναι το καλύτερο εργαλείο για να αφήσετε ελεύθερη την δημιουργικότητά σας. Χρησιμποιήστε το TTL για να φωτογραφίσετε γρήγορα χωρίς περιορισμούς, σε οποιοδήποτε μέρος βρίσκεστε χωρίς την ανάγκη για ρεύμα. Ακόμα και σε συνθήκες δυνατού φωτισμού, η λειτουργία High Sync σας επιτρέπει να αυξήσετε τις ταχύτητες της μηχανής σας έτσι ώστε να δώσετε ένα πιο φυσικό φωτισμό στο αντικέιμενο σας.

 • Προσφορά!

  Elinchrom ELB400 Pack με μπαταρία (10279.1)

  , 1,695.00 1,540.00

  Το Πακ Μπαταρίας Elinchrom ΕLB400, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους φωτογράφους που ταξιδεύουν όσο ελαφρύτερα γίνεται, αλλά χρειάζονται αρκετή δύναμη για να ισοσταθμίσουν τον ήλιο. Η βέλτιστη διάρκεια φλας παράγεται σε πλήρη ισχύ η οποία απαιτείται όταν είστε έξω σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία. Το ενσωματωμένο σύστημα Skyport επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ της μηχανής και του ΕLB400. Η οθόνη OLED προσφέρει μια πλούσια και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

 • Προσφορά!

  Elinchrom Digital RX 1200 Power Pack (10256)

  1,820.00 1,585.00

  Η τελευταία σειρά Γεννητριών Digital RX ενσωματώνει ηλεκτρονική τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής σε ένα πακ προσιτής τιμής. Χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα ελέγχου μέσω υπολογιστή MAC™ / WIN™, τηλεχειρισμό μέσω του ΕL-Skyport App για το iPhone™, iPad™ και iPod Touch™, εξαιρετικά σταθερό κύκλωμα για σταθερή ισχύ φλας, συγχρονισμό χαμηλής τάσης για την προστασία των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, είναι μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα της εν λόγω σειράς.

 • Elinchrom ELB 400 One Action Head To Go Kit (10417.1)

  , 1,920.00

  To ELB 400 One Action Head To Go Kit αποτελεί μία ολοκληρωμένη φορητή λύση μπαταρίας με μία κεφαλή για το φωτογράφο που επιθυμεί μια μοναδική ιδιαίτερα μικρή διάρκεια λάμψης για να εξασφαλίσει ομοιόμορφη κατανομή του φωτισμού, μία τέλεια επιλογή για φωτογράφηση με «Πάγωμα Δράσης» μέχρι και 1/5700 του δευτερολέπτου. Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους φωτογράφους που ταξιδεύουν όσο ελαφρύτερα γίνεται, αλλά χρειάζονται αρκετή δύναμη για να ισοσταθμίσουν τον ήλιο. Η βέλτιστη διάρκεια φλας παράγεται σε πλήρη ισχύ η οποία απαιτείται όταν είστε έξω σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία. Το ενσωματωμένο σύστημα Skyport επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ της μηχανής και του ΕLB400. Η οθόνη OLED προσφέρει μια πλούσια και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

 • Elinchrom ELB 400 One PRO Head To Go Kit (10413.1)

  , 1,920.00

  To ELB 400 One PRO Head To Go Kit αποτελεί μία ολοκληρωμένη φορητή λύση μπαταρίας με μία κεφαλή για το φωτογράφο που επιθυμεί φωτογράφηση γενικής χρήσης όπως η φωτογραφία μόδας, κ.λπ. Ιδανική επιλογή για εξωτερική χρήση με τη μέγιστη ισχύ. Η κεφαλή του Kit μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα συστήματα ασύρματης πυροδότησης HyperSync™. Είναι συμβατή με τα εξαρτήματα του συστήματος Elinchrom, παλαιότερα, σύγχρονα ή και αυτά που θα βγουν στο μέλλον! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους φωτογράφους που ταξιδεύουν όσο ελαφρύτερα γίνεται, αλλά χρειάζονται αρκετή δύναμη για να ισοσταθμίσουν τον ήλιο. Η βέλτιστη διάρκεια φλας παράγεται σε πλήρη ισχύ η οποία απαιτείται όταν είστε έξω σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία. Το ενσωματωμένο σύστημα Skyport επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ της μηχανής και του ΕLB400. Η οθόνη OLED προσφέρει μια πλούσια και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

 • Elinchrom ELB 400 One HS Head To Go Kit (10418.1)

  , 1,920.00

  To ELB 400 One HS Head To Go Kit αποτελεί μία ολοκληρωμένη φορητή λύση μπαταρίας με μία κεφαλή για το φωτογράφο που επιθυμεί φωτογράφηση «overpowering the sun». Ιδανική επιλογή για εξωτερική χρήση με τη μέγιστη ισχύ. Η κεφαλή του Kit μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τα συστήματα ασύρματης πυροδότησης HyperSync™. Είναι συμβατή με τα εξαρτήματα του συστήματος Elinchrom, παλαιότερα, σύγχρονα ή και αυτά που θα βγουν στο μέλλον! Είναι ειδικά σχεδιασμένο για τους φωτογράφους που ταξιδεύουν όσο ελαφρύτερα γίνεται, αλλά χρειάζονται αρκετή δύναμη για να ισοσταθμίσουν τον ήλιο. Η βέλτιστη διάρκεια φλας παράγεται σε πλήρη ισχύ η οποία απαιτείται όταν είστε έξω σε μια ηλιόλουστη τοποθεσία. Το ενσωματωμένο σύστημα Skyport επιτρέπει τον απρόσκοπτο συγχρονισμό μεταξύ της μηχανής και του ΕLB400. Η οθόνη OLED προσφέρει μια πλούσια και γρήγορη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες.

 • Προσφορά!

  Elinchrom Digital RX 2400 Power Pack 220V (10258)

  2,369.00 2,059.00

  Η τελευταία σειρά Γεννητριών Digital RX ενσωματώνει ηλεκτρονική τεχνογνωσία σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής σε ένα πακ προσιτής τιμής. Χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα ελέγχου μέσω υπολογιστή MAC™ / WIN™, τηλεχειρισμό μέσω του ΕL-Skyport App για το iPhone™, iPad™ και iPod Touch™, εξαιρετικά σταθερό κύκλωμα για σταθερή ισχύ φλας, συγχρονισμό χαμηλής τάσης για την προστασία των ψηφιακών φωτογραφικών μηχανών, είναι μόνο μερικά από τα πολλά πλεονεκτήματα της εν λόγω σειράς.

 • Προσφορά!

  Elinchrom Ranger RX Speed AS (10267)

  2,527.00 2,197.00

  Το Ranger RX Speed AS, είναι ένα φορητό πακ μπαταρίας 1100 Ws. Η μονάδα αυτή ανακυκλώνει την ενέργεια της για πλήρη ισχύ σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και αποδίδει μέχρι 250 λάμψεις σε πλήρη ισχύ προσφέροντας μία ασύμμετρη έξοδο 2:1 για γρήγορη διάρκεια λάμψης. Το εύρος ισχύος είναι 7 f-stop κάτι που επιτρέπει τον ακριβή έλεγχο του φωτός.