Εμφάνιση όλων των 13 αποτελεσμάτων

OLYMPUS MMF-3 Lens Adapter 4/3 to Micro 4/3

Ο Olympus MMF-3 Adapter έχει σχεδιαστεί για να καθιστά δυνατή τη χρήση όλων των μεγάλων φακών της Olympus (Four Thirds), σε φωτογραφικές μηχανές που ανήκουν στο σύστημα Micro Four Thirds, όπως η σειρά PEN και η OMD.

OLYMPUS 3CON-P01 Converter Kit

To Olympus 3CON-P01 Converter Kit απευθύνεται σε κατόχους του φακού M.Zuiko 14-42mm f/3.5-5.6 II και περιλαμβάνει το σετ απο converters που θα χρειαστεί ένας φωτογράφος για να καλύψει διάφορα είδη φωτογραφίας, όπως macro, ευρυγώνιο και υπέρευρυγωνιο – fisheye

Fujifilm Teleconverter XF 1.4x TC WR

Ο Fujifilm XF 1.4x TC WR είναι ένας τηλεμετατροπέας υψηλής απόδοσης ικανός να πολλαπλασιάσει το εστιακό μήκος των φακών 1.4x.

Fujifilm Teleconverter XF 2x TC WR

Ο Fujifilm XF 2x TC WR είναι ένας τηλεμετατροπέας υψηλής απόδοσης ικανός να πολλαπλασιάσει το εστιακό μήκος των φακών 2x.

OLYMPUS Teleconverter EC-14 1.4x

Ο Olympus EC-14 1.4x Teleconverter τοποθετείται σε φωτογραφικές μηχανές που ανήκουν στο σύστημα Four Thirds και πολλαπλασιάζει τις δυνατότητες τηλεφακού x 1.4, μειώνοντας κατά ένα f stop την φωτεινότητα των φακών.

Συνδυάζεται με όλους τους φακούς Four Thirds (όχι Micro Four Thirds) και είναι ανθεκτικός σε υγρασία και σκόνη.

Canon Extender EF 1.4x III

Αυτό το extender επιτρέπει στους χρήστες να συνδυάσουν την πρακτικότητα και τη λειτουργικότητα σε ένα νέο οπτικό σύστημα, επιτρέποντάς τους να επεκτείνουν το εστιακό μήκος του κυρίου φακού κατά 1.4x, με ελάχιστες απώλειες επιδόσεων φακού ή ποιότητας εικόνας.

 

Όλα τα προϊόντα Canon διαθέσιμα σε μία εργάσιμη μέρα, εφόσον είναι σε απόθεμα.

Canon Extender EF 2x III

Επέκταση φακού EF X2

 

Όλα τα προϊόντα Canon διαθέσιμα σε μία εργάσιμη μέρα, εφόσον είναι σε απόθεμα.

OLYMPUS Teleconverter EC-20 2.0x

Ο Olympus EC-20 2.0x Teleconverter διπλασιάζει την εστιακή απόσταση όποιου φακού τοποθετείται σε φωτογραφικές μηχανές που ανήκει στο σύστημα Micro Four Thirds και χρησιμοποιούν φακούς απο την σειρά Four Thirds ή και απο την Olympus E-System.

Η κατασκευή του είναι από μέταλλο και γυαλί και με βάρος μόλις 225γρ μεταφέρεται με απόλυτη άνεση.

Fujifilm H Mount Adapter G

  • H-Mount Φακοί σε Fujifilm GFX Body
  • Διατηρεί τον ίδιο μηχανισμό ρύθμισης διαφράγματος
  • Υποστηρίζει συγχρονισμό φλας μέχρι 1/800δ
  • Επιτρέπει την χρήση δεδομένων για διόρθωση φακού