Τσάντες Ώμου

Προβολή στυλ:

Προβολή: 24 / 48 / ΟΛΑ

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 14Z

  57.00 49.00

  Η Τσάντα Ώμου UP-Rise ΙΙ 14Ζ έχει σχεδιαστεί ώστε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο φακό από ότι συνήθως επεκτείνεται το μέγεθος τους για να φιλοξενήσουν διαφορετικές ανάγκες εξοπλισμού με ένα απλό άνοιγμα ενός φερμουάρ. Η ιδιαίτερα όμορφη και ελκυστική σχεδίαση τους και η ανθεκτική τους κατασκευή δίνουν στη σειρά UP-Rise II την πρώτη θέση στις προτιμήσεις αυτών που επιθυμούν ποιότητα, φινέτσα, πρακτικότητα, ασφάλεια “όλα σε ένα”!

  Χωρητικότητα:

  Μία DSLR με προσαρμοσμένο φακό kit, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή)

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 15

  57.00 49.00

  Η Τσάντα Ώμου UP-Rise ΙΙ 15 είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε, αν χρησιμοποιείτε ένα μεγαλύτερο φακό από το συνηθισμένο, με μία απλή κίνηση ενός φερμουάρ επεκτείνεται  για να φιλοξενήσει διαφορετικές ανάγκες εξοπλισμού. Με μαλακό προστατευτικό οθόνης και κάλυμμα βροχής.

  Χωρητικότητα:

  Μία DSLR προσαρμοσμένο φακό στάνταρ zoom, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή)

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 18

  69.00 59.00

  Η Τσάντα Ώμου UP-Rise ΙΙ 18 είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε, αν χρησιμοποιείτε ένα μεγαλύτερο φακό από το συνηθισμένο, με μία απλή κίνηση ενός φερμουάρ επεκτείνεται  για να φιλοξενήσει διαφορετικές ανάγκες εξοπλισμού. Με μαλακό προστατευτικό οθόνης και κάλυμμα βροχής.

  Χωρητικότητα:

  Μία DSLR προσαρμοσμένο φακό μεσαίου zoom, 1 εξτρά φακό, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή)

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 15Z

  69.00 59.00

  Η Τσάντα Ώμου UP-Rise ΙΙ 15Ζ έχει σχεδιαστεί ώστε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο φακό από ότι συνήθως επεκτείνεται το μέγεθος τους για να φιλοξενήσουν διαφορετικές ανάγκες εξοπλισμού με ένα απλό άνοιγμα ενός φερμουάρ. Η ιδιαίτερα όμορφη και ελκυστική σχεδίαση τους και η ανθεκτική τους κατασκευή δίνουν στη σειρά UP-Rise II την πρώτη θέση στις προτιμήσεις αυτών που επιθυμούν ποιότητα, φινέτσα, πρακτικότητα, ασφάλεια “όλα σε ένα”!

  Χωρητικότητα:

  Μία DSLR με προσαρμοσμένο φακό (έως 70-200 f4), αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή)

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 16Z

  87.00 75.00

  Η Τσάντα Ώμου UP-Rise ΙΙ 16Ζ έχει σχεδιαστεί ώστε αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα μεγαλύτερο φακό από ότι συνήθως επεκτείνεται το μέγεθος τους για να φιλοξενήσουν διαφορετικές ανάγκες εξοπλισμού με ένα απλό άνοιγμα ενός φερμουάρ. Η ιδιαίτερα όμορφη και ελκυστική σχεδίαση τους και η ανθεκτική τους κατασκευή δίνουν στη σειρά UP-Rise II την πρώτη θέση στις προτιμήσεις αυτών που επιθυμούν ποιότητα, φινέτσα, πρακτικότητα, ασφάλεια “όλα σε ένα”!

  Χωρητικότητα:

  Μία DSLR με προσαρμοσμένο φακό (έως 70-200 f2.8), αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή)

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 22

  86.00 75.00

  Η Τσάντα Ώμου UP-Rise ΙΙ 22 είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε, αν χρησιμοποιείτε ένα μεγαλύτερο φακό από το συνηθισμένο, με μία απλή κίνηση ενός φερμουάρ επεκτείνεται  για να φιλοξενήσει διαφορετικές ανάγκες εξοπλισμού. Με μαλακό προστατευτικό οθόνης και κάλυμμα βροχής.

  Χωρητικότητα:

  Μία DSLR προσαρμοσμένο φακό μεσαίου zoom, 1-2 εξτρά φακούς, 1 μονάδα φλας, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή)

   

 • Προσφορά!

  Vanguard The Heralder 16Z

  115.00 99.00

  Η Τσάντα Zoom Heralder 16Ζ δέχεται μία DSLR με ένα φακό zoom μέτριου μεγέθους και σας προσφέρει άριστη προστασία και εξαιρετικά γρήγορη πρόσβαση από το πάνω τμήμα της. Μπορείτε να τη μεταφέρετε από τον ώμο μέσω του ιμάντα της, δεμένη σε μια ζώνη γύρω από τη μέση σας ή να την κρατήσετε χρησιμοποιώντας την λαβή που υπάρχει στο πάνω μέρος. Θήκες για αξεσουάρ και ένα κάλυμμα βροχής αυξάνουν τη λειτουργικότητα της.

  Χωρητικότητα:

  1 Pro DSLR με προσαρμοσμένο μεσαίο τηλεφακό (ως 70-200 f/4) και αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή)

   

 • Προσφορά!

  Vanguard The Heralder 28

  115.00 99.00

  Η Τσάντα Messenger Heralder 28 είναι σχεδιασμένη για τους φωτογράφους που βρίσκονται «εν κινήσει», όπως οι φωτορεπόρτερ και οι φωτογράφοι εκδηλώσεων. Με το σύστημα Γρήγορης Πρόσβασης Από Πάνω, δεν χάνεται χρόνος ψάχνοντας το κατάλληλο εξάρτημα. Το τρίποδο ασφαλίζεται εύκολα στην ενσωματωμένη υποδοχή ανάρτησης της Heralder. Μετατρέπεται πανεύκολα από τσάντα φωτογραφικής μηχανής σε μια καθημερινή τσάντα, και το αντίθετο! Εξαιρετικά άνετος ιμάντα ώμου, με αντι-ολισθητική επένδυση που κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα στον ώμο σας.

  Χωρητικότητα:

  1 Pro DSLR, 3-4 εξτρά φακούς (ως 70-200mm f/2.8), συν ένα Laptop / Tablet έως 10″

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 28

  137.00 119.00

  Η Τσάντα Messenger UP-Rise II 28 διαθέτει μία καινοτόμο ικανότητα να επεκτείνει το μέγεθος της ώστε να φιλοξενήσει μεταβαλλόμενες ανάγκες εξοπλισμού, ένα αφαιρούμενο κάλυμμα για τη βροχή και πολλαπλές τσέπες για αξεσουάρ. Το Σύστημα Ταχείας Πρόσβασης προσφέρει σημεία πρόσβασης στον εξοπλισμό από πάνω και από μπροστά, διαθέτει ενισχυμένη επένδυση για μεγαλύτερη αντοχή, αδιάβροχο υλικό στο κάτω τμήμα με πόδια.

  Χωρητικότητα:

  Μία DSLR με προσαρμοσμένο φακό,  3-4 εξτρά φακούς, 1 μονάδα φλας, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή) και ένα laptop ευρείας οθόνης 10″

 • Προσφορά!

  Vanguard The Heralder 17Z

  137.00 119.00

  Η Τσάντα Zoom Heralder 17Ζ δέχεται μία επαγγελματική DSLR με προσαρμοσμένο μεσαίο τηλεφακό (ως 70-200mm f/2.8) ή μία επαγγελματική DSLR με προσαρμοσμένο στάνταρ τηλεφακό και επιπλέον έναν εξτρά φακό, και σας προσφέρει άριστη προστασία και εξαιρετικά γρήγορη πρόσβαση από το πάνω τμήμα της. Μπορείτε να τη μεταφέρετε από τον ώμο μέσω του ιμάντα της, δεμένη σε μια ζώνη γύρω από τη μέση σας ή να την κρατήσετε χρησιμοποιώντας την λαβή που υπάρχει στο πάνω μέρος. Θήκες για αξεσουάρ και ένα κάλυμμα βροχής αυξάνουν τη λειτουργικότητα της.

  Χωρητικότητα:

  1 Pro DSLR με προσαρμοσμένο μεσαίο τηλεφακό (ως 70-200mm f/2.8) ή 1 Pro DSLR με προσαρμοσμένο στάνταρ τηλεφακό και επιπλέον έναν εξτρά φακό. Επιπλέον αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή)

 • Προσφορά!

  Vanguard The Heralder 33

  149.00 129.00

  Η Τσάντα Messenger Heralder 33 είναι σχεδιασμένη για τους φωτογράφους που βρίσκονται «εν κινήσει», όπως οι φωτορεπόρτερ και οι φωτογράφοι εκδηλώσεων. Με το σύστημα Γρήγορης Πρόσβασης Από Πάνω, δεν χάνεται χρόνος ψάχνοντας το κατάλληλο εξάρτημα. Το τρίποδο ασφαλίζεται εύκολα στην ενσωματωμένη υποδοχή ανάρτησης της Heralder. Μετατρέπεται πανεύκολα από τσάντα φωτογραφικής μηχανής σε μια καθημερινή τσάντα, και το αντίθετο! Εξαιρετικά άνετος ιμάντα ώμου, με αντι-ολισθητική επένδυση που κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα στον ώμο σας.

  Χωρητικότητα:

  1 Pro DSLR με λαβή, 5-6 εξτρά φακούς (ως 70-200mm f/2.8), συν ένα Laptop 13″ ευρείας οθόνης, εξαρτήματα, τρίποδο

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 33

  , 149.00 129.00

  Η Τσάντα Messenger UP-Rise II 33 διαθέτει μία καινοτόμο ικανότητα να επεκτείνει το μέγεθος της ώστε να φιλοξενήσει μεταβαλλόμενες ανάγκες εξοπλισμού, ένα αφαιρούμενο κάλυμμα για τη βροχή και πολλαπλές τσέπες για αξεσουάρ. Το Σύστημα Ταχείας Πρόσβασης προσφέρει σημεία πρόσβασης στον εξοπλισμό από πάνω και από μπροστά, διαθέτει ενισχυμένη επένδυση για μεγαλύτερη αντοχή, αδιάβροχο υλικό στο κάτω τμήμα με πόδια.

  Χωρητικότητα:

  Μία επαγγελματική DSLR με λαβή και προσαρμοσμένο φακό (διαστάσεων ως 70-200mm f/2.8),  3-4 εξτρά φακούς, 1 μονάδα φλας, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή) και ένα laptop ευρείας οθόνης 13″

 • Προσφορά!

  Vanguard Up Rise II 38

  171.00 149.00

  Η Τσάντα Messenger UP-Rise II 38 διαθέτει μία καινοτόμο ικανότητα να επεκτείνει το μέγεθος της ώστε να φιλοξενήσει μεταβαλλόμενες ανάγκες εξοπλισμού, ένα αφαιρούμενο κάλυμμα για τη βροχή και πολλαπλές τσέπες για αξεσουάρ. Το Σύστημα Ταχείας Πρόσβασης προσφέρει σημεία πρόσβασης στον εξοπλισμό από πάνω και από μπροστά, διαθέτει ενισχυμένη επένδυση για μεγαλύτερη αντοχή, αδιάβροχο υλικό στο κάτω τμήμα με πόδια.

  Χωρητικότητα:

  Μία επαγγελματική DSLR με λαβή και προσαρμοσμένο φακό (διαστάσεων ως 70-200mm f/2.8), 3-4 εξτρά φακούς, 1 μονάδα φλας, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρίες, και φορτιστή) και ένα laptop ευρείας οθόνης 15″

   

 • Προσφορά!

  Vanguard The Heralder 38

  185.00 159.00

  Η Τσάντα Messenger Heralder 38 είναι σχεδιασμένη για τους φωτογράφους που βρίσκονται «εν κινήσει», όπως οι φωτορεπόρτερ και οι φωτογράφοι εκδηλώσεων. Με το σύστημα Γρήγορης Πρόσβασης Από Πάνω, δεν χάνεται χρόνος ψάχνοντας το κατάλληλο εξάρτημα. Το τρίποδο ασφαλίζεται εύκολα στην ενσωματωμένη υποδοχή ανάρτησης της Heralder. Μετατρέπεται πανεύκολα από τσάντα φωτογραφικής μηχανής σε μια καθημερινή τσάντα, και το αντίθετο! Εξαιρετικά άνετος ιμάντα ώμου, με αντι-ολισθητική επένδυση που κατανέμει το βάρος ομοιόμορφα στον ώμο σας.

  Χωρητικότητα:

  1-2 Pro DSLR με λαβή, 5-6 εξτρά φακούς (ως 300mm f/2.8), συν ένα Laptop 15″ ευρείας οθόνης, εξαρτήματα, τρίποδο

 • Προσφορά!

  Vanguard Quovio 36

  , 195.00 169.00

  Η Τσάντα Ώμου Quovio 36, με ευέλικτο σχεδιασμό Γρήγορης Πρόσβασης από το κεντρικό άνοιγμα, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε, εν κινήσει, γρήγορα τις συσκευές σας, τραβώντας απλά τη μεγάλη λαβή της. Μέσα σε αυτήν την κομψή τσάντα ώμου, σε ένα ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρεται άφθονος χώρος και συγχρόνως ασφάλεια για μία επαγγελματική ψηφιακή βιντεοκάμερα HD ή ένα επαγγελματικό setup DSLR.

  Χωρητικότητα:

  1Επαγγελματική βιντεοκάμερα Professional HD (όπως οι Canon XF105, SONY NX70C),  εξαρτήματα (μικρόφωνο, μπαταρίες, καλώδια και φορτιστής) και φορητός υπολογιστής μέχρι 13″ ευρείας οθόνης και τρίποδο ή 1 Pro DSLR με λαβή, 4-5 επιπλέον φακούς (ως 70-200mm f/2.8), μία μονάδα φλας και αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή)

   

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Quovio 41

  , 225.00 195.00

  Η Τσάντα Ώμου Quovio 41, με ευέλικτο σχεδιασμό Γρήγορης Πρόσβασης από το κεντρικό άνοιγμα, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε, εν κινήσει, γρήγορα τις συσκευές σας, τραβώντας απλά τη μεγάλη λαβή της. Μέσα σε αυτήν την κομψή τσάντα ώμου, σε ένα ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρεται άφθονος χώρος και συγχρόνως ασφάλεια για μία επαγγελματική ψηφιακή βιντεοκάμερα HD ή ένα επαγγελματικό setup DSLR.

  Χωρητικότητα:

  1 Ημι-επαγγελματική βιντεοκάμερα HD (όπως οι Canon XF305, SONY NX5),  εξαρτήματα, και φορητός υπολογιστής μέχρι 14″ ευρείας οθόνης και τρίποδο ή 1-2 Pro DSLRs με λαβή, 5-6 επιπλέον φακούς (ως 70-200mm f/2.8), μία μονάδα φλας και αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή), υπολογιστής

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Xcenior 30

  225.00 195.00

  Η Τσάντα Ώμου Xcenior 30 είναι εξαιρετικά ασφαλής, προσαρμόσιμη και εύκολη στη χρήση ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μαζί το στούντιο σας οπουδήποτε στον κόσμο! Στο εσωτερικό της, είναι καλά ενισχυμένη με μαξιλαράκια, και μια εσωτερική θήκη με πλέγμα κρατά τον εξοπλισμό σας πάντα στην θέση του. Είναι πλήρως ευέλικτη και προσαρμόσιμη, με ειδικούς γάντζους και συνδετήρες έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τον εξοπλισμό σας όπως επιθυμείτε. Μια ειδική θήκη με προστατευτικά μαξιλάρια θα ασφαλίσει το laptop σας και ένα ασφαλές σύστημα ανάρτησης το τρίποδο σας.

  Χωρητικότητα:

  1 επαγγελματική φωτογραφική μηχανή DSLR με λαβή μπαταρίας και 4-5 φακούς (μέχρι 70-200mm f/2.8), ένα φλας, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή), ένα φορητό υπολογιστή έως 10″, τρίποδο

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Quovio 48

  , 250.00 219.00

  Η Τσάντα Ώμου Quovio 48, με ευέλικτο σχεδιασμό Γρήγορης Πρόσβασης από το κεντρικό άνοιγμα, σας δίνει τη δυνατότητα να πάρετε, εν κινήσει, γρήγορα τις συσκευές σας, τραβώντας απλά τη μεγάλη λαβή της. Μέσα σε αυτήν την κομψή τσάντα ώμου, σε ένα ευρύχωρο εσωτερικό προσφέρεται άφθονος χώρος και συγχρόνως ασφάλεια για μία επαγγελματική ψηφιακή βιντεοκάμερα HD ή ένα επαγγελματικό setup DSLR.

  Χωρητικότητα:

  Επαγγελματική βιντεοκάμερα Professional HD (όπως οι Canon XL H1A , SONY HVR-Z7C),  εξαρτήματα (μικρόφωνο, μπαταρίες, καλώδια και φορτιστής) και φορητός υπολογιστής μέχρι 15″ ευρείας οθόνης και τρίποδο ή 1-2 Pro DSLR με λαβή, 5-7 επιπλέον φακούς (ως 300mm f/2.8), δύο μονάδες φλας και αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή)

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Xcenior 36

  275.00 239.00

  Η Τσάντα Ώμου Xcenior 36 είναι εξαιρετικά ασφαλής, προσαρμόσιμη και εύκολη στη χρήση ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μαζί το στούντιο σας οπουδήποτε στον κόσμο! Για τις μεταφορές σας με αεροπλάνο, είναι η τσάντα που θα κάνει το ταξίδι άνετο και ασφαλές. Στο εσωτερικό της, είναι καλά ενισχυμένη με μαξιλαράκια, και μια εσωτερική θήκη με πλέγμα κρατά τον εξοπλισμό σας πάντα στην θέση του. Είναι πλήρως ευέλικτη και προσαρμόσιμη, με ειδικούς γάντζους και συνδετήρες έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τον εξοπλισμό σας όπως επιθυμείτε. Μια ειδική θήκη με προστατευτικά μαξιλάρια θα ασφαλίσει το laptop σας.

  Χωρητικότητα:

  1-2 επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR με λαβή μπαταρίας και 6-8 φακούς (μέχρι 70-200mm f/2.8), ένα φλας, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή), ένα φορητό υπολογιστή έως 14″, τρίποδο

   

   

 • Προσφορά!

  Vanguard Xcenior 41

  320.00 279.00

  Η Τσάντα Ώμου Xcenior 41 είναι εξαιρετικά ασφαλής, προσαρμόσιμη και εύκολη στη χρήση ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε μαζί το στούντιο σας οπουδήποτε στον κόσμο! Στο εσωτερικό της, είναι καλά ενισχυμένη με μαξιλαράκια, και μια εσωτερική θήκη με πλέγμα κρατά τον εξοπλισμό σας πάντα στην θέση του. Είναι πλήρως ευέλικτη και προσαρμόσιμη, με ειδικούς γάντζους και συνδετήρες έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε τον εξοπλισμό σας όπως επιθυμείτε. Μια ειδική θήκη με προστατευτικά μαξιλάρια θα ασφαλίσει το laptop σας και ένα ασφαλές σύστημα ανάρτησης το τρίποδο σας.

  Χωρητικότητα:

  2 επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές DSLR με λαβή μπαταρίας και 6-8 φακούς (μέχρι 300mm f/2.8), ένα φλας, αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή), ένα φορητό υπολογιστή έως 15″ ευρείας οθόνης, τρίποδο