Προβολή 1–15 από 21 αποτελέσματα

Godox CB-09 Τσάντα Μεταφοράς για Flash

Σκληρή τσάντα μεταφοράς και αποθήκευσης για εξοπλισμό flash από τη Godox. Ιδανική για χρήση με τα Godox AD600 και Godox Ving AD360.

 

Photoflex Βαλίτσα Transpack (FV-SLBAG2K)

Μεταφέρετε τον εξοπλισμό σας στην βαλίτσα μεταφοράς που σας δίνει η Phototflex, με ροδάκια για να μην κουβαλάτε βάρος και ειδικά διαχωριστικά για αποφυγή χτυπήματος!

Lowepro Photostream RL 150 Trolley

Σχεδιασμένη για απαιτητικούς επαγγελματίες φωτογράφους, η Lowepro PhotoStream RL 150 αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις για φωτογραφική βαλίτσα ταξιδιού!

Κατάλληλη για αποθήκευση:

2 Pro DSLR, η μια με 70-200mm f/2.8
8 φακούς ή flash
15″ laptop
Τρίποδο
Κάρτες μνήμης & αξεσουάρ
Προσωπικά είδη

Vanguard Quovio 49Τ

Η Βαλίτσα- τρόλεϊ QUOVIO 49T είναι συμβατή για αεροπορική μεταφορά μέσα στην καμπίνα, ελαφριά και πολύ ευρύχωρη. Υπάρχει άφθονος χώρος για μια DSLR με προσαρτημένο φακό zoom, καθώς και ένα επιπλέον zoom και άλλους φακούς, φλας, και άλλα αξεσουάρ. Μία καλά-προστατευμένη υποδοχή για laptop διατηρεί τον προσωπικό υπολογιστή σας ασφαλή και εύκολα προσβάσιμο. Αν θέλετε να ταξιδέψετε χωρίς τον εξοπλισμό σας αφαιρέστε το προσαρμόσιμο εσωτερικό τμήμα της. Μεγάλοι τροχοί επιτρέπουν την ομαλή κύλιση της τσάντας και χυτά πόδια παρέχουν μεγάλη σταθερότητα. Μια ισχυρή λαβή τρόλεϊ διευκολύνει το χειρισμό κατά τη μεταφορά.

Χωρητικότητα:

1-2 Pro DSLR με λαβή, 5-7 επιπλέον φακούς, δύο μονάδες φλας και αξεσουάρ (κάρτες μνήμης, καλώδια, μπαταρία και φορτιστή), καθώς και έναν φορητό υπολογιστή μέχρι 14″ ευρείας οθόνης