Sony Mirrorless Alpha A7R Mark II ( ILCE-A7RM2B ) Body

2,299.00 1,899.00

Παρουσιάζουμε την α7R II πλήρους καρέ, τη μηχανή «R» μικρού μεγέθους που φέρνει την επανάσταση στην ανάλυση με υψηλότερη ευαισθησία, απόκριση και βελτιστοποίηση της εικόνας.

 • Sensor Size: Full Frame
 • Flip-Out Screen: Ναι
 • Viewfinder: Ναι
 • Ανάλυση: 42.4 Mpx (7952 x 5304 pixels)
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC – Memory Stick Pro Duo
 • Video Resolution: 4K (3840 x 2160 pixels)
 • Εύρος Ευαισθησίας: 100-102.400
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi/NFC, Flash, Αντοχή στη Σκόνη
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Price Alert
Κωδικός προϊόντος: ILCE7RM2B Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Κατακτήστε την επόμενη διάσταση με έναν ασυναγώνιστο νέο αισθητήρα εικόνας
Καταγράψτε εικόνες με ακόμα πιο ολοκληρωμένη ποιότητα. Χάρη στον πρώτο2 αισθητήρα εικόνας πλήρους καρέ CMOS 35 mm με οπίσθιο φωτισμό και 42,4 megapixel3 στον κόσμο, η Sony α7R II ανεβάζει την ανάλυση εικόνας, την ευαισθησία (έως ISO 1024004) και τη γρήγορη απόκριση σε νέα επίπεδα. Η αποτελεσματική κάλυψη της αυτόματης εστίασης, με εντοπισμό φάσης σε εξαιρετικά ευρύ εστιακό επίπεδο που προσφέρει το σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης, διατηρεί το θέμα ευκρινές σε όλο το καρέ, ενώ η σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες μειώνει τη θόλωση που μπορεί να επηρεάσει τις λήψεις χωρίς τρίποδο. Η υψηλή ανάλυση βελτιώνεται ακόμη περισσότερο με την εγγραφή ταινιών 4K με δυνατότητα ανάγνωσης όλων των pixel χωρίς ομαδοποίηση. Με τόσες τεχνολογίες σε ένα σώμα εξαιρετικά μικρού μεγέθους, είναι φανερό ότι αυτή η μηχανή προσφέρει πολλά περισσότερα από όσα βλέπετε.

Ο πρώτος αισθητήρας πλήρους καρέ με οπίσθιο φωτισμό, ψηλότερη ανάλυση, ευαισθησία και ταχύτητα ανάγνωσης
Ο αισθητήρας CMOS 42,4 megapixel είναι ο πρώτος αισθητήρας εικόνας πλήρους καρέ 35 mm στον κόσμο2 με δομή οπίσθιου φωτισμού που βελτιώνει την αποτελεσματικότητα στη συγκέντρωση του φωτός, επεκτείνει την κλίμακα του κυκλώματος και, χάρη στη βοήθεια της χάλκινης καλωδίωσης γρήγορης μετάδοσης, παρέχει δεδομένα περίπου 3,5 φορές ταχύτερα5, ενώ ελαχιστοποιεί το θόρυβο της εικόνας για απόδοση των μικρών λεπτομερειών σε κάθε λήψη.

Ταχύτερη, εξυπνότερη και πιο πιστή επεξεργασία
Το σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ συντονίζει αποτελεσματικά και με ακρίβεια τον όγκο δεδομένων 42,4 megapixel του νέου αισθητήρα εικόνας, για πιο φυσική απεικόνιση με μεγαλύτερη πιστότητα, καθαρότητα και χαμηλό θόρυβο εικόνας.

Νέο ασυμπίεστο φορμά RAW 14 bit
Τώρα έχετε στη διάθεσή σας ακόμα περισσότερες επιλογές φορμά, για ασυναγώνιστη ποιότητα και γκάμα τονικών αποχρώσεων.

Προηγμένες δυνατότητες για ακόμα υψηλότερη ανάλυση
Η υψηλή απόδοση επιτυγχάνει το μέγιστο των δυνατοτήτων της σε συνδυασμό με μια μεγάλη σειρά πρωτοποριακών λειτουργιών. Χάρη στον εντυπωσιακό αριθμό των 42,4 megapixel, ο νέος αισθητήρας εικόνας της α7R II σας επιτρέπει να εξερευνήσετε τον κόσμο με εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ η μηχανή δεν χρησιμοποιεί οπτικό χαμηλοπερατό φίλτρο που μπορεί να υποβαθμίσει την υψηλή ανάλυση. Για μείωση της θόλωσης των εικόνων, το νέο κλείστρο της μηχανής έχει σχεδιαστεί για ελαχιστοποίηση των κραδασμών, ενώ η λειτουργία Αθόρυβης λήψης εξαλείφει την αστάθεια της μηχανής που προκαλείται από την κίνηση του κλείστρου. Επιπλέον, η οικογένεια φακών FE που αυξάνεται συνεχώς σας επιτρέπει να απολαμβάνετε την ασυναγώνιστη καθαρότητα που προσφέρει ο αισθητήρας από κάθε προοπτική.

Γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση
Χάρη στον προηγμένο αισθητήρα εικόνας και τον αλγόριθμο αυτόματης εστίασης, το σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης της α7R II προσφέρει κάλυψη, ταχύτητα και απόδοση στην παρακολούθηση.

Πιο ολοκληρωμένη κάλυψη αυτόματης εστίασης
Τα 399 σημεία αυτόματης εστίασης καλύπτουν το 45% της συνολικής περιοχής της εικόνας, προσφέροντας μεγαλύτερη8 κάλυψη από οποιαδήποτε άλλη ψηφιακή μηχανή.

Ταχύτερη απόκριση αυτόματης εστίασης
Η γρήγορη ανάγνωση των δεδομένων (χάρη στον αισθητήρα οπίσθιου φωτισμού) και το σύστημα Γρήγορης υβριδικής αυτόματης εστίασης αυξάνουν την ταχύτητα της αυτόματης εστίασης κατά 40%5.

Περισσότερες δυνατότητες συνεχούς λήψης
Η γρήγορη ανάγνωση και ο προηγμένος αλγόριθμος προσφέρουν εξαιρετική ακρίβεια στην πρόβλεψη της παρακολούθησης του θέματος για λήψεις 5fps.

Σταθεροποίηση εικόνας σε 5 άξονες με λεπτομέρεια πλήρους καρέ
Για την πλήρη αξιοποίηση που πλεονεκτήματος που προσφέρει η εντυπωσιακά υψηλή ανάλυση της α7R II, ιδιαίτερα κατά τη καταγραφή απρόβλεπτης δράσης ή ενώ βρίσκεστε εν κινήσει, η λήψη θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο σταθερή. Διαφορετικά, ακόμη και η παραμικρή αστάθεια της μηχανής μπορεί να προκαλέσει θόλωση της εικόνας. Το σύστημα σταθεροποίησης εικόνας σε 5 άξονες έχει ρυθμιστεί προσεκτικά ώστε να ταιριάζει με την απόδοση των 42,4 megapixel της α7R II, επιτρέποντας τη χρήση του ζουμ σε απομακρυσμένα θέματα, τη λήψη κοντινών πλάνων και την καταγραφή νυχτερινών σκηνών με ελάχιστη αστάθεια της μηχανής, για εικόνες με μέγιστη καθαρότητα.

Ταινίες με ποιότητα 4K που καταρρίπτουν κάθε ρεκόρ
Δείτε τον τρόπο που η α7R II έχει βελτιστοποιηθεί για την εγγραφή ταινιών 4K (QFHD: 3840 x 2160), ιδιαίτερα στο φορμά Super 35 mm, καθώς επεξεργάζεται τα δεδομένα ανάγνωσης από κάθε pixel χωρίς ομαδοποίηση pixel, για αποτελεσματική καταστολή των ακανόνιστων περιγραμμάτων και του μουαρέ. Το αποτέλεσμα είναι λήψεις με ορατά πιο ευκρινείς, ευδιάκριτες και εντυπωσιακές λεπτομέρειες συγκριτικά με τις τυπικές ταινίες 4K. Επιπλέον, ως η πρώτη2 φωτογραφική μηχανή πλήρους καρέ με δυνατότητα εγγραφής ταινιών ανάλυσης 4K στο φορμά πλήρους καρέ 35 mm, η α7R II προσφέρει μεγαλύτερες δυνατότητες έκφρασης των οπτικών στοιχείων που αναδεικνύει ο νέος αισθητήρας πλήρους καρέ με οπίσθιο φωτισμό.

Ανθεκτική σχεδίαση, έξυπνα χαρακτηριστικά και αξιοπιστία
Η α7R II είναι η πιο ανθεκτική μηχανή της σειράς α που δημιουργήθηκε ποτέ, με στιβαρή κατασκευή για δράση σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και όταν έχουν τοποθετηθεί μεγάλοι φακοί. Επιπλέον διαθέτει προσεγμένο σχεδιασμό, ενσωματώνοντας εξελιγμένες λειτουργίες που συμπληρώνουν άψογα την εκπληκτικά υψηλή ανάλυση 42,4 megapixel του αισθητήρα εικόνας.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • ILCE7RM2 Σώμα
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50
 • Τροφοδοτικό AC
 • Ιμάντας ώμου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καλώδιο micro USB
Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 625 g
Διαστάσεις 126.9 × 95.7 × 60.3 mm
Κατασκευαστής

Τύπος Μηχανής

Megapixels

42.4 Megapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

,

Μοντούρα Φακού

Sony E

Αισθητήρας

Full Frame

Τύπος Αισθητήρα

CMOS

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου  300+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 48ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής 15,00€ εκτός και εάν η παράδοση γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα στης ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός Νομού Θεσσαλονίκης μόνο)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά στα ωράρια λειτουργίας μας, από το κατάστημά μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.