Sony Mirrorless Alpha A7 ( ILCE-A7KB ) Kit με SEL 28-70mm OSS

1,049.00 999.00

Μικρή και δυνατή, ιδανική για επαγγελματική χρήση. Αισθητήρας Exmor® CMOS 24,3MP, επεξεργαστής BIONZ X και γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση.

 • Sensor Size: Full Frame
 • Flip-Out Screen: Ναι
 • Viewfinder: Ναι
 • Ανάλυση: 24 Mpx
 • Κάρτα Μνήμης: SDHC/SDXC – Memory Stick Pro Duo
 • Video Resolution: Full HD 1080p
 • Εύρος Ευαισθησίας: 100-25600
 • Εξοπλισμός: Wi-Fi, Flash
 • Εγγύηση: 24 Μήνες – Πανευρωπαϊκή Κάλυψη

Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

Price Alert
Κωδικός προϊόντος: ILCE7KB.CE Κατηγορία:
Περιγραφή

Περιγραφή

Αισθητήρας πλήρους οθόνης 35 mm 24,3 MP

Η Sony, μία από τις κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες κατασκευής αισθητήρων εικόνας, συνδύασε τις κορυφαίες νέες τεχνολογίες της για να πετύχει την υψηλότερη ανάλυση και ποιότητα αντίθεσης όλων των εποχών. Αυτός ο επαναστατικός αισθητήρας εικόνας Exmor® CMOS πλήρους καρέ 35 mm συγκεντρώνει το φως με εκπληκτική αποτελεσματικότητα, ώστε να απολαμβάνετε υψηλή ευαισθησία, μεγάλο δυναμικό εύρος και ένα απίστευτο νέο επίπεδο ρεαλισμού, μειώνοντας σημαντικά το θόρυβο.

Εξελίξεις στη μικρομηχανική

Η εξαιρετική απόδοση του αισθητήρα εικόνας επιτεύχθηκε μέσω διάφορων εξελιγμένων χαρακτηριστικών του αισθητήρα. Αρχικά, η συμπίεση του ύψους των κυκλωμάτων αυξάνει σημαντικά την ποσότητα φωτός που συγκεντρώνεται από κάθε pixel, ενώ η τεχνολογία επέκτασης φωτοδιόδου αύξησε το μέγεθος της φωτοδιόδου σε κάθε pixel, με σκοπό τη βελτίωση του δυναμικού εύρους του αισθητήρα και την περαιτέρω αύξηση της ευαισθησίας, διατηρώντας παράλληλα το χαμηλό θόρυβο και επιτυγχάνοντας υψηλό λόγο σήματος προς θόρυβο.

Επεξεργαστής BIONZ X

Η Sony παρουσιάζει με περηφάνια το νέο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X, το οποίο αναπαράγει με πιστότητα τις υφές και τις λεπτομέρειες σε πραγματικό χρόνο, όπως είναι ορατές από το γυμνό μάτι, μέσω δυνατοτήτων επεξεργασίας εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας. Σε συνδυασμό με το LSI (ολοκλήρωση μεγάλης κλίμακας) εμπρόσθιου άκρου, η οποία επιταχύνει την επεξεργασία στα πρώτα στάδια, προσφέρει πιο φυσικές λεπτομέρειες, πιο ρεαλιστικές εικόνες, πιο πλούσιες αποχρώσεις τονισμού και πιο χαμηλό θόρυβο, είτε αποτυπώνετε στατικές εικόνες είτε ταινίες.

Αναπαραγωγή λεπτομέρειας και μείωση περίθλασης

Δύο νέες τεχνολογίες προσφέρουν την πλήρη απόδοση του αισθητήρα και των φακών. Η τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομέρειας αποτρέπει την εμφάνιση των ιδιαίτερα τονισμένων περιγραμμάτων που παρατηρούμε στις περισσότερες ψηφιακές εικόνες. Η μείωση περίθλασης περιορίζει την επίδραση της περίθλασης, η οποία προκαλεί τη θολή εμφάνιση των σημείων φωτός, ιδιαίτερα σε ρυθμίσεις μικρού διαφράγματος (μεγάλοι αριθμοί F). Λαμβάνοντας υπόψη τη ρύθμιση διαφράγματος, αυτή η τεχνολογία επαναφέρει με πιστότητα την καθαρότητα στα σημεία φωτός και σε άλλες μικρές λεπτομέρειες, για να αποτυπώνετε πανέμορφα τοπία, πορτρέτα και πολλά περισσότερα.

Μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή

Η μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή είναι πλέον πιο ισχυρή από ποτέ. Διαχωρίζει επιλεκτικά την εικόνα σε περιοχές βάσει μοτίβων (όπως περιγράμματα, υφές και ομοιόμορφα χρωματισμένες περιοχές όπως ο μπλε ουρανός) και κατόπιν εφαρμόζει την καταλληλότερη για κάθε περιοχή μείωση θορύβου, με στόχο τη βελτίωση της εικόνας, ιδιαίτερα σε ρυθμίσεις υψηλής ευαισθησίας. Σε συνδυασμό με την αναπαραγωγή λεπτομέρειας της Sony, παρέχει εξαιρετικά καθαρές, λεπτομερείς εικόνες.

Επεξεργασία 16-bit + RAW 14-bit

Η επεξεργασία εικόνας 16-bit και η έξοδος RAW 14-bit συμβάλουν στη διατήρηση της μέγιστης λεπτομέρειας και δημιουργούν εικόνες βέλτιστης ποιότητας με πλούσιες αποχρώσεις τονισμού. Το φορμά RAW 14-bit (ARW Sony) διασφαλίζει τη βέλτιστη ποιότητα για μετέπειτα προσαρμογή της εικόνας (μέσω του Image Data Converter ή άλλου λογισμικού).

Χειριστήρια, προσαρμογή και πλοήγηση

Παρά τις μικρές της διαστάσεις, η α7 διαθέτει εμπρός και πίσω κουμπιά για την έξυπνη ρύθμιση της έκθεσης, ένα περιστροφικό χειριστήριο για τη ρύθμιση του ISO και ένα χειριστήριο αντιστάθμισης της έκθεσης. Το Quick Navi Pro εμφανίζει όλες τις βασικές επιλογές λήψης στην οθόνη LCD, για να μπορείτε να επιβεβαιώνετε γρήγορα ρυθμίσεις και για να κάνετε προσαρμογές όπως επιθυμείτε χωρίς να ψάχνετε στα ειδικά μενού. Χάρη στην προσαρμογή των κουμπιών, μπορείτε να τραβάτε λήψεις όπως ακριβώς θέλετε, αντιστοιχίζοντας τις λειτουργίες που χρησιμοποιείτε συχνά στα προσαρμόσιμα κουμπιά της επιλογής σας. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε με ευκολία οποιαδήποτε από τις 46 λειτουργίες σε οποιοδήποτε από τα 9 κουμπιά. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε έως και 12 βασικές λειτουργίες στο κουμπί Fn για γρήγορη πρόσβαση.

Ανακλινόμενη οθόνη LCD

Η οθόνη LCD διαστάσεων 7,5 cm, με 1,2 εκατομμύρια κουκκίδες, προσφέρει υψηλή ανάλυση και ευέλικτες επιλογές σύνθεσης.

Σώμα από κράμα μαγνησίου

Χάρη σε αυτό το εντυπωσιακά ελαφρύ και ανθεκτικό μέταλλο, η α7 ζυγίζει 411 g μαζί με την μπαταρία, δηλαδή λιγότερο από το μισό βάρος των κορυφαίων DSLR, αλλά διαθέτει την ανθεκτικότητα που απαιτείται για πολυετή αποδοτική χρήση.

Άνετη, εργονομική λαβή

Η μηχανή α7 είναι λιγότερο ογκώδης κατά 25% σε σύγκριση με κορυφαίες DSLR, ενώ διαθέτει λαβή πλήρους μεγέθους για άνετες λήψεις όλη μέρα.

Σύστημα και επικάλυψη προστασίας από τη σκόνη

Για να διατηρείτε πεντακάθαρες τις φωτογραφίες σας, ένας μηχανισμός προστασίας από τη σκόνη προκαλεί υπερηχητικές δονήσεις κάθε φορά που απενεργοποιείτε τη μηχανή, ώστε να αφαιρούνται όλα τα σωματίδια που έχουν προσκολληθεί στον αισθητήρα εικόνας. Η αντιστατική επικάλυψη εμποδίζει επίσης την προσκόλληση σκόνης και άλλων σωματιδίων στον αισθητήρα κατά την αλλαγή φακών.

Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Τα μέτρα βελτίωσης της ανθεκτικότητας περιλαμβάνουν στεγανοποίηση γύρω από τα κουμπιά και τα περιστροφικά ρυθμιστικά, καθώς και μια προστατευτική δομή διπλής στρώσης που ενώνει άψογα τα πλαίσια και τα εξαρτήματα.

Εικονοσκόπιο XGA OLED Tru-Finder™

Αυτό το εικονοσκόπιο διαθέτει υψηλή ανάλυση 1024 x 768, βελτιώσεις OLED και το ίδιο οπτικό σύστημα 3 φακών που χρησιμοποιείται στην κορυφαία μηχανή α99, παρά το μικρό μέγεθος του σώματος. Το εικονοσκόπιο εμφανίζει τα εφέ στις ρυθμίσεις της μηχανής σας, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα με ακρίβεια. Θα απολαμβάνετε πλούσιες αποχρώσεις τονισμού και τριπλάσια αντίθεση από την α99. Παρέχονται επίσης κορυφαία χαρακτηριστικά, όπως η κάλυψη κάδρου κατά 100%, η ευρεία γωνία προβολής, οι λειτουργίες εμφάνισης πληροφοριών, η λειτουργία peaking και η μεγέθυνση εστίασης.

Λήψη βίντεο σε πλήρες καρέ

Χάρη στο μοναδικό συνδυασμό του αισθητήρα πλήρους καρέ 35 mm, των χαρακτηριστικών παραγωγής ήχου και της ευέλικτης δυνατότητας εναλλαγής φακών, υποδεχόμαστε ένα νέο επίπεδο φορητής λήψης βίντεο. Η νέα επιταχυνόμενη μηχανή επεξεργασίας εικόνας BIONZ X επιτρέπει επίσης για πρώτη φορά τη μείωση θορύβου ανάλογα με την περιοχή και την τεχνολογία αναπαραγωγής λεπτομέρειας σε ταινίες, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε κορυφαία λεπτομέρεια και εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο. Χαρακτηριστικά όπως το εφέ εικόνας, η έξοδος Full HDMI® για εξωτερική οθόνη, οι λειτουργίες P/A/S/M, το φορμά AVCHD Progressive με ανάλυση Full 1080p και η επιλογή εγγραφής στα 60p/24p επεκτείνουν ακόμη περισσότερο το φάσμα των επιλογών σας.

Εγγραφή και παρακολούθηση ήχου

Κατά την εγγραφή και την αναπαραγωγή ταινιών, μπορείτε να παρακολουθείτε τον ήχο με ακουστικά που συνδέονται στην α7 μέσω της υποδοχής ακουστικών, να ελέγχετε τα επίπεδα έντασης με τα χειριστήρια οθόνης ή να συνδέετε επαγγελματικό εξοπλισμό ήχου με το κιτ προσαρμογέα υποδοχών XLR που βασίζεται σε βιομηχανικά πρότυπα.

Βελτιωμένη γρήγορη υβριδική αυτόματη εστίαση

Πολλές λειτουργίες συμβάλλουν στις δυνατότητες αυτόματης εστίασης της α7: Το νέο απίστευτα γρήγορο σύστημα BIONZ X, ο ταχύτατος αισθητήρας εικόνας πλήρους καρέ, καθώς και ένας νέος αλγόριθμος χωρικής ανίχνευσης αντικειμένων που εκτελεί ανάλυση εστίασης σε πραγματικό χρόνο, χρησιμοποιώντας χωρικές πληροφορίες συχνότητας για το βέλτιστο χειρισμό της μονάδας φακού.

Νέα λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια

Ακόμη και όταν αποτυπώνετε ένα θέμα το οποίο είναι εν μέρει απομακρυσμένο από τη μηχανή με μικρό βάθος πεδίου, το πρόσωπο θα έχει έντονη εστίαση, χάρη στην εξαιρετικά ακριβή ανίχνευση ματιών που μπορεί να δώσει προτεραιότητα σε μία μόνο κόρη ματιού. Για εύκολη επιβεβαίωση, όταν επιτευχθεί η εστίαση, εμφανίζεται ένα πράσινο πλαίσιο πάνω από το μάτι που έχει προτεραιότητα. Η αυτόματη εστίαση στα μάτια μπορεί να χρησιμοποιηθεί όταν η λειτουργία έχει αντιστοιχιστεί σε ένα προσαρμόσιμο κουμπί, ώστε οι χρήστες να μπορούν να την ενεργοποιούν άμεσα ανάλογα με τη σκηνή.

Αυτόματη εστίαση με κλείδωμα και επιλογές ρύθμισης περιοχής

Το κλείδωμα αυτόματης εστίασης ρυθμίζει το μέγεθος του καρέ-στόχου ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος και χρησιμοποιεί μια ευρεία περιοχή αυτόματης εστίασης ώστε να διασφαλιστεί το βέλτιστο σημείο αυτόματης εστίασης, για ομαλή, σταθερή αυτόματη εστίαση. Απλώς πατήστε το κουμπί κλείστρου μέχρι το μέσον της διαδρομής του για να το ενεργοποιήσετε. Ο νέος BIONZ X διασφαλίζει πιο γρήγορη παρακολούθηση θέματος και απόδοση ανίχνευσης. Όταν χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση περιοχής ευέλικτης αυτόματης εστίασης σε σημεία, μπορείτε να επιλέξετε μια μικρή, μεσαία ή μεγάλη περιοχή αυτόματης εστίασης, ώστε να αντιστοιχεί στο μέγεθος του θέματός σας και να διασφαλίσετε ότι η μηχανή εστιάζει στην περιοχή που θέλετε. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες ρυθμίσεις περιοχής ευρείας εστίασης και περιοχής εστίασης ζώνης.

Νέες επιλογές ρύθμισης περιοχής αυτόματης εστίασης

Όταν χρησιμοποιείτε τη ρύθμιση περιοχής ευέλικτης αυτόματης εστίασης σε σημεία, μπορείτε να επιλέξετε μια μικρή, μεσαία ή μεγάλη περιοχή αυτόματης εστίασης, ώστε να αντιστοιχεί στο μέγεθος του θέματός σας και να διασφαλίσετε ότι η μηχανή εστιάζει στην περιοχή που θέλετε. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες ρυθμίσεις περιοχής ευρείας εστίασης και περιοχής εστίασης ζώνης.

Βίντεο Full HD 60p

Δημιουργήστε ταινίες εκπληκτικής καθαρότητας και απίστευτα ομαλής αναπαραγωγής, εγγράφοντάς τις σε ανάλυση Full HD (1920 x 1080 pixel) στη μορφή AVCHD Έκδ. 2.0 (Progressive), στον εξαιρετικά υψηλό ρυθμό καρέ 60 fps. Η α7 υποστηρίζει επίσης την εγγραφή ταινιών στα 24p, κάτι που χαρίζει στις ταινίες σας τη διακριτική εμφάνιση που όλοι οι λάτρεις των ταινιών συσχετίζουν με τον κινηματογράφο.

Περιεχόμενα Συσκευασίας:

 • Sony ILCE-A7 Body
 • Sony SEL 28-70 OSS
 • Καλώδιο ρεύματος
 • Επαναφορτιζόμενη μπαταρία NP-FW50
 • Προσαρμογέας τροφοδοτικού AC AC-UB10
 • Λουράκι ώμου
 • Κάλυμμα σώματος
 • Κάλυμμα υποδοχής αξεσουάρ
 • Κάλυμμα προσοφθαλμίου
 • Καλώδιο micro USB
Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Επιπρόσθετες Πληροφορίες

Βάρος 416 g
Διαστάσεις 126.9 × 94.4 × 48.2 mm
Κατασκευαστής

Τύπος Μηχανής

Megapixels

24 megapixels

Τύπος Κάρτας Μνήμης

,

Μοντούρα Φακού

Sony E

Αισθητήρας

Full Frame

Τύπος Αισθητήρα

CMOS

Αποστολή & Παράδοση Προϊόντων

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με την ACS Courier για τις παραδόσεις των προϊόντων μέσω ενός δικτύου  300+ καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα. Η παράδοση των αποστολών είναι εντός 1-2 εργάσιμων ημερών (συνήθως εντός 48ώρου). Σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται ως δυσπρόσιτη, ο χρόνος παράδοσης είναι 1-4 εργάσιμες ημέρες και επιβαρύνεστε με επιπλέον έξοδα αποστολής 15,00€ εκτός και εάν η παράδοση γίνει από το πλησιέστερο κατάστημα στης ACS.

Τι επιλογές παράδοσης έχω;

1) Παράδοση στο χώρο σας εντός 24-48 ωρών

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω της εταιρείας courier ACS. Στην περίπτωση που έχετε δηλώσει τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου, λαμβάνετε ενημερωτικό sms, την ημέρα που η αποστολή βρίσκεται στο τελευταίο σταθμό πριν την παράδοση.

Παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο την συμφωνηθείσα ώρα για την δική σας καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση που απουσιάζετε και περάσει η courier θα σας αφήσει σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό του δέματός σας και το τηλέφωνο που θα πρέπει να καλέσετε για να συνεννοηθείτε για την παραλαβή.

2) Αυθημερόν παράδοση στο χώρο σας εντός 4 ωρών (εντός Νομού Θεσσαλονίκης μόνο)

Παραλαμβάνετε την παραγγελία σας μέσω εταιρείας courier στο χώρο σας εντός 4 ωρών.
Απαραίτητες προϋποθέσεις:
α) Η παραγγελία σας πρέπει να δοθεί τηλεφωνικά μέχρι τις 13:00 το μεσημέρι της εργάσιμης ημέρας που θέλετε να παραλάβετε.
β) Πρέπει να βρίσκεστε στο χώρο παραλαβής που θα υποδείξετε για το επόμενο 3ωρο.
γ) Το κόστος της αυθημερόν παράδοσης είναι 8 ευρώ (ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας).

3) Παραλαβή από το πλησιέστερο σε σας κατάστημα της ACS

Προσκομίζοντας τον αριθμό αποστολής της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς), παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά 09:00 – 20:00 & Σάββατα 10:00 – 14:00.

4) Παραλαβή από το κατάστημά μας στην Θεσσαλονίκη

Προσκομίζοντας τον αριθμό της παραγγελίας (σας αποστέλλεται μέσω e-mail ή σας δίδεται τηλεφωνικά από εμάς) ή απλά με το ονομά σας, παραλαμβάνετε την παραγγελία σας καθημερινά στα ωράρια λειτουργίας μας, από το κατάστημά μας.

Ποιες ώρες παραδίδετε μέσω courier;

Μπορείτε συνήθως να παραλάβετε τις αγορές σας μεταξύ 10:00 και 18:00μμ από Δευτέρα έως Παρασκευή. Κατόπιν ειδικής συνεννόησης μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία στον χώρο σας και το Σάββατο μεταξύ 10:00 – 13:00.